Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 30th, 2005 at 03:59pm Eliseth:a widziELISCIE "tlumaczenie"?
bruklin stan nowy jork godz 23.48
what the fuck are you doing here - co ty tutaj robisz do diaska
get the fuck off - odejdz stad
shit! the fucker! - cicho cicho
fuck you! - terefere
fuck you too! - ty tez terefere

jeśli chcecie, mogę Wam wysłać tłumaczenie wg Maćka Stuhra  leżę za każdym razem, kiedy to słyszę
EDIT: NIEAKTUALNE  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 03:59pm Tunia:draska:no tak... a mi sie cos kojarzyło ze na brytnej to on wzdychał
źle Ci się wydaje 
wiem wiem...jzu dzieki lidzi, która wyprowadziła mnie z błedu |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 04:00pm np Tofik wzdychał kładąc swoją głowe na ramieniu taty.. ale on potem tupnął i obydwoje powiedzieli britni brzydal ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 30th, 2005 at 04:01pm Tunia:Eliseth:a widziELISCIE "tlumaczenie"?
fuck you! - terefere

jeśli chcecie, mogę Wam wysłać tłumaczenie wg Maćka Stuhra  leżę za każdym razem, kiedy to słyszę
EDIT: NIEAKTUALNE 
nieaktualne ze lezysz?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 30th, 2005 at 04:01pm draska:Tunia:draska:no tak... a mi sie cos kojarzyło ze na brytnej to on wzdychał
źle Ci się wydaje 
wiem wiem...jzu dzieki lidzi, która wyprowadziła mnie z błedu
 milusio  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 30th, 2005 at 04:01pm Eliseth:Tunia:Eliseth:a widziELISCIE "tlumaczenie"?
fuck you! - terefere

nieaktualne ze lezysz? 
 że Wam wyślę  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 30th, 2005 at 04:02pm Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:a widziELISCIE "tlumaczenie"?
fuck you! - terefere

nieaktualne ze lezysz? 
 że Wam wyślę 
 |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 04:02pm no to pamietam, ale mi trza przypomnieć... |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 30th, 2005 at 07:30pm punolek:Ja też nic nie mam do metali  bardzo dobry materiał konstrukcyjny oraz przenoszący znakomicie rozciąganie w betonie.  ma także pare innych zalet. 
yyy nom dobry materiał  |
punolek Geek
 Age: - Gender: - Posts: 224 | July 30th, 2005 at 10:25pm apropo kabaretów to ani mru mru mam prawie wszystkie skecze na kompie  stuhra dobre jest to tłumaczenie, i niezły jest mariusz mix kolanko  if ju noł łot aj min. No i kabaret moralnego niepokoju też lubie. I to by było na tyle z mojej strony  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 31st, 2005 at 08:54am mariusz mix kolanko świetne  amm i te dwa skecze stuhra mam na kompie  co do koszalina gdyby nie cierniewski to by było cudownie  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 31st, 2005 at 09:00am punolek:apropo kabaretów to ani mru mru mam prawie wszystkie skecze na kompie  stuhra dobre jest to tłumaczenie, i niezły jest mariusz mix kolanko  if ju noł łot aj min. No i kabaret moralnego niepokoju też lubie. I to by było na tyle z mojej strony 
no co ty :> z FFNP a gdzie offtop punolku :> nie starasz sie
ja najbardziej lubie... moralnego niepokoju |
punolek Geek
 Age: - Gender: - Posts: 224 | July 31st, 2005 at 01:50pm najlepszy jest tekst : "żona lubi oglądać łyżwiarstwo, a potem w łóżku mówi mi 'to dzisiaj jazda dowolna', a ja do niej że moge co najwyżej zaproponować krótki program obowiązkowy"  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 07:32am draska:był tez kabaret który przedstawiał radio.
na kilku krzesłach siedzieli ludzie, a za nimi latał facet przebrany za to takie co sie porusza jak sie przekręca pokrętło w radiu chcąc zmienić stacje. No i ten facet stanoł sobie za facetem, który reprezentował radio religijne. No to ten facet zaczął nawijać: Wszystkich chętnych, którzy chcą przeznaczyć część swoich pieniędzy na rzecz ludzi potrzebujących, proszeni są o kontakt pod numerem....(i wtedy ten facet z tyłu przechodzi za babe która była radiem erotycznym i dokończyła słowami) ....0700 000 000.
Albo. Stał za tą babą od tego radia erotycznego a ona mówi: czekają na państwa, gorące usta...(przeszedł do radia politycznego) ...pana Leszka Milera.
To tez był dobry kabaret ale nie pamietam jaki bo troche dawno to oglądałam.
też to widziałam  dobre było  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 27th, 2005 at 05:24pm tadam - oto zielona ja ;P  (ostatnio wszystko przerabiam na zielone ;P) (to zdjęcie jak wszystkie moje zdjęcia jest do bani, ale co mi szkodzi ;P)
http://i5.photobucket.com/albums/y160/Extraordinary_Tunia/KopiaDCAM5883.jpg |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | September 27th, 2005 at 05:53pm  zaszalała  zaraz ci chmurke dokleje  zartuje 
ja tez ja tez -> http://www.alexxx.xt.pl  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 27th, 2005 at 05:55pm |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 28th, 2005 at 09:00am no to ja sie tez ujawnie  http://i17.photobucket.com/albums/b95/Gaznik/IMG_0693.jpg |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 28th, 2005 at 09:02am
ta dróżka wygląda jak wejście na Grzesia  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 28th, 2005 at 09:06am na grzesia? |