Author | Message |
---|
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | May 22nd, 2005 at 06:25am zobaczymy jeszcze... tak btw., daj mi swój numer gg to coś poustalamy tajnie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 22nd, 2005 at 09:17am LittleSister:zobaczymy jeszcze... tak btw., daj mi swój numer gg to coś poustalamy tajnie 
teraz mi się przypomniało, Little Sister - powiedzkaj mi moja siostrzyczko (  ) kto jest moją rodziną  - o Mawu Cool juz wiesz, ale od tamtego czasu rodzinka nam sie powiększyła  - mamy koleją siostrę - XxBillieJoexXxArmstrongxX i brata - I Am The Idiot America  . A! no i mamy też doggy  - suzie_k  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | May 22nd, 2005 at 09:28am a wiesz jaką TY masz rodzinę z mojej strony? w sumie mam to wypisane w podpisie, ale nie pamiętam, kto jest kim
chociaż... moment:
Idiot Girl & Poisonous Hate - rodzice (chyba dwie mamusie, ale co tam  )
Basketcase Cookiehead - ciocia
Whatsername639 - babcia
broken hearted (darkpsycho) - oj, chyba też ciocia, ale nie jestem pewna ;P
snap, tre_did_it i ktoś jeszcze, chyba killer_odd_socks - kolejne siostrzyczki
jak będę z kimś rozmawiać to zaanonsuję, że dołączyłaś do naszej familii  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 22nd, 2005 at 09:32am LittleSister:a wiesz jaką TY masz rodzinę z mojej strony? w sumie mam to wypisane w podpisie, ale nie pamiętam, kto jest kim
chociaż... moment:
Idiot Girl & Poisonous Hate - rodzice (chyba dwie mamusie, ale co tam  )
Basketcase Cookiehead - ciocia
Whatsername639 - babcia
broken hearted (darkpsycho) - oj, chyba też ciocia, ale nie jestem pewna ;P
snap, tre_did_it i ktoś jeszcze, chyba killer_odd_socks - kolejne siostrzyczki
jak będę z kimś rozmawiać to zaanonsuję, że dołączyłaś do naszej familii 
ja tez nie omieszkam ich poinformować
P.S. czyli brakuje nam tatusia, jednej babci i dwóch dziadków  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | May 22nd, 2005 at 09:40am pewnie gdzieś tam są...  a moze się myle? :> trzeba się dopytać  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 22nd, 2005 at 09:41am LittleSister:pewnie gdzieś tam są...  a moze się myle? :> trzeba się dopytać 
 |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | May 22nd, 2005 at 09:49am aaa, offtopujemy w temacie o zielonych językach!  i to jak cholera  (przyzwyczajenie drugą naturą człowieka  ) |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | May 22nd, 2005 at 11:20am LittleSister:aaa, offtopujemy w temacie o zielonych językach!  i to jak cholera  (przyzwyczajenie drugą naturą człowieka  )
nom...ale jak kogoś nie ma tu tak często jak was to się naprawdę powoli zaczyna gubić i przestaje czytac dany temacik ;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | May 22nd, 2005 at 02:21pm dlatego właśnie przydałby się ktoś kto może kasować/przenosić posty (mam nadzieję że szybko będziemy miały tego moda) |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 22nd, 2005 at 03:34pm LittleSister:dlatego właśnie przydałby się ktoś kto może kasować/przenosić posty (mam nadzieję że szybko będziemy miały tego moda)
no już może lepiej przenosić  Zresztą kiedy zacznie przenosić tez nie bedzie można się połapać co gdzie jest  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | May 23rd, 2005 at 09:44am Extraordinary_Tunia:LittleSister:dlatego właśnie przydałby się ktoś kto może kasować/przenosić posty (mam nadzieję że szybko będziemy miały tego moda)
no już może lepiej przenosić  Zresztą kiedy zacznie przenosić tez nie bedzie można się połapać co gdzie jest 
jak zaczniemy przenosic to wszystko wyląduje w jednym temacie pt. offtop no może pare pierwszych postów z każdego bedzie jeszcze na temat  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 23rd, 2005 at 10:29am alexxx:Extraordinary_Tunia:LittleSister:dlatego właśnie przydałby się ktoś kto może kasować/przenosić posty (mam nadzieję że szybko będziemy miały tego moda)
no już może lepiej przenosić  Zresztą kiedy zacznie przenosić tez nie bedzie można się połapać co gdzie jest 
jak zaczniemy przenosic to wszystko wyląduje w jednym temacie pt. offtop no może pare pierwszych postów z każdego bedzie jeszcze na temat 
 święta prawda  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 24th, 2005 at 06:34am Chciałabym zauważyć, że dziś jest środa, czyli dzień przyznania nagród  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | May 24th, 2005 at 08:42am aha  szczrze powiem że nawet o tym nie wiedziałam ;P bo mi sie czytac nie chciało tego tematu ;P bleeeeee  hihi
...możliwe
DZIŚ ŚRODA  oj Tuniu widac że naginasz jak możesz byle do koncertu szybciej
dziś wtorek, w sumie to może być i sroda jak chcesz bo nawet wiem co mnie jutro czeka ;( całki oznaczone będą na bank w plecy wrrrrr |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 24th, 2005 at 09:05am alexxx:DZIŚ ŚRODA  oj Tuniu widac że naginasz jak możesz byle do koncertu szybciej 
ups - faktycznie - dziś wtorek  To wszystko przez to, że dziś nie byłam w szkole  i mam wrażenie, że już jest środa  . Swoją drogą wcale tego nie chcę, bo jutro mam najprawdopodobniej egzamin z nauki o państwie  . Z drugiej strony - fakt - 13 dni tylko zostałoby do koncertu
alexxx:
dziś wtorek, w sumie to może być i sroda jak chcesz bo nawet wiem co mnie jutro czeka ;( całki oznaczone będą na bank w plecy wrrrrr
trzymam kciuki  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 25th, 2005 at 02:18pm No to dziś środa, ale nagród nie ma  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | May 28th, 2005 at 10:58am bo...bo.. forum się walnęło (chyba, już nie pamiętam czy to było w środę czy innego dnia - szczęśliwi czasu nie liczą  ) |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | May 28th, 2005 at 11:03am LittleSister:bo...bo.. forum się walnęło (chyba, już nie pamiętam czy to było w środę czy innego dnia - szczęśliwi czasu nie liczą  )
a już myślałam, że o nas zapomniałaś  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | May 28th, 2005 at 11:23am jakżebym mogła  ale Eliseth nie mogę na gg złapać...  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | May 28th, 2005 at 12:37pm juz jestem  |