Author | Message |
---|
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 26th, 2005 at 10:39am ja idę na humana  mieliśmy jeszcze biolchem, matfiz i ekonom ;P |
fermented salmonella Geek
 Age: 36 Gender: Female Posts: 356 | July 26th, 2005 at 10:39am uuf chemia :/ ja na angielski rozszerzony ide |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 10:47am a ja mam rozszerzony ang i francuski od podstaw  ja chce do językowej a tu jak nie historia to łacina... nie lubie chemii ale mi biologia na psychologie potrzebna rzekomo chociaż moze jednak na amerykanistyke pojde ;P no ale na biol chem moja kolezanka idzie a sama do nowej klasy nie pojde  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 356 | July 26th, 2005 at 10:51am a ja nikogo nie znam w mojej nowej klasie  ehh az sobie puscilam "time of your life" w wykonaniu kantry bend  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 10:53am a u nas klasy wywieszą pod koniec sierpnia  a książki na poczatku września  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 356 | July 26th, 2005 at 10:59am a ja juz wiem z kim ide. my mamy jakistam internetowy system i wszystko zalatwialismy internetem :/ |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 26th, 2005 at 11:44am z tego co wiem to w tym roku u mnie w województwie tez był jakis system internetowy. chyba omikron, czy cos takiego. ale...liste nowych uczniów wywieszali 2 dni po zakonczeniu roku szkolnego. |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 356 | July 26th, 2005 at 11:51am u mnie byl KSENON OPTIVUM mi sie to kojarzy z ksenną na zaparcia  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 26th, 2005 at 12:05pm a mi xeną wojownicza ksiezniczka. i znowu wspomnienia.
na jednej lekcji histori pani tam pytała nas o różnych bohaterów w mitologi. no to ktos powiedział herkulesa, a ja pomyslałam ze skoro herkules to tez xena. i powiedziałam jej imie a wszyscy w smiech. przyznam sie ze równiez sie smiałam z własnej głupoty...  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 356 | July 26th, 2005 at 12:06pm no i widzimy teraz co Polsat robi z ludzmi  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 26th, 2005 at 12:08pm no...tak. |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2005 at 12:33pm zielooona:a ja ide do 3kl gimnazjum  do dupy
ja tez... i zaczynam plastyke... kto mi bedzie rysowal obrazki? ja nie umiem nawet stolu  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 12:34pm Eliseth:zielooona:a ja ide do 3kl gimnazjum  do dupy
ja tez... i zaczynam plastyke... kto mi bedzie rysowal obrazki? ja nie umiem nawet stolu  ja nie umiałam i tak 6 na koniec miałam  3 klasa to banał ;P |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 26th, 2005 at 12:37pm Eliseth:zielooona:a ja ide do 3kl gimnazjum  do dupy
ja tez... i zaczynam plastyke... kto mi bedzie rysowal obrazki? ja nie umiem nawet stolu 
pamietaj ze zawsze masz siostre blizniaczke ktora rysowac potrafi i zawsze chetnie ci pomoze  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2005 at 12:39pm zielooona:Eliseth:zielooona:a ja ide do 3kl gimnazjum  do dupy
ja tez... i zaczynam plastyke... kto mi bedzie rysowal obrazki? ja nie umiem nawet stolu 
pamietaj ze zawsze masz siostre blizniaczke ktora rysowac potrafi i zawsze chetnie ci pomoze 
nie zapomne :]
bedziesz miala ze mna duzo roboty
lidocaine jest roznica miedzy nieumieniem rysowac a totalnym beztalenciem  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 12:41pm tak czy siak stołu też nie umiem ;P za to nocnik umiem  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 26th, 2005 at 12:42pm Eliseth:zielooona:Eliseth:zielooona:a ja ide do 3kl gimnazjum  do dupy
pamietaj ze zawsze masz siostre blizniaczke ktora rysowac potrafi i zawsze chetnie ci pomoze 
lidocaine jest roznica miedzy nieumieniem rysowac a totalnym beztalenciem 
 o rany...moglam sie nie przyznawac...ale rodzenstwu trzeba pomagac  bedziesz mnie za to uczyc wymiatac na basie  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2005 at 12:46pm zielooona:Eliseth:zielooona:Eliseth:zielooona:a ja ide do 3kl gimnazjum  do dupy
 o rany...moglam sie nie przyznawac...ale rodzenstwu trzeba pomagac  bedziesz mnie za to uczyc wymiatac na basie 
ciekawe jak cie bede uczyc jak sama nie umiem
nie no moze troche juz umiem....
btw. czy ktos z nas gra na perkusji? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 12:46pm Eliseth:zielooona:Eliseth:zielooona:Eliseth:zielooona:a ja ide do 3kl gimnazjum  do dupy
 o rany...moglam sie nie przyznawac...ale rodzenstwu trzeba pomagac  bedziesz mnie za to uczyc wymiatac na basie 
ciekawe jak cie bede uczyc jak sama nie umiem
nie no moze troche juz umiem....
btw. czy ktos z nas gra na perkusji?
Lil Sis  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2005 at 12:46pm lidocaine:tak czy siak stołu też nie umiem ;P za to nocnik umiem 
 ja to chce zobaaaaczyyyyyc  |