Author | Message |
---|
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 12:47pm Eliseth:lidocaine:tak czy siak stołu też nie umiem ;P za to nocnik umiem 
 ja to chce zobaaaaczyyyyyc  no przecież mój piękny projekt zestawu łazienkowego mówi sam za siebie ;P |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 26th, 2005 at 12:49pm Eliseth:zielooona:Eliseth:zielooona:Eliseth:zielooona:a ja ide do 3kl gimnazjum  do dupy
ja tez... i zaczynam plastyke... kto mi bedzie rysowal obrazki? ja nie umiem nawet stolu 
pamietaj ze zawsze masz siostre blizniaczke ktora rysowac potrafi i zawsze chetnie ci pomoze 
nie zapomne :]
bedziesz miala ze mna duzo roboty
lidocaine jest roznica miedzy nieumieniem rysowac a totalnym beztalenciem 
 o rany...moglam sie nie przyznawac...ale rodzenstwu trzeba pomagac  bedziesz mnie za to uczyc wymiatac na basie 
ciekawe jak cie bede uczyc jak sama nie umiem
nie no moze troche juz umiem....
btw. czy ktos z nas gra na perkusji?
ble nie klam bo umiesz  (myslalam ze grasz na basie) i bedziesz mnie uczyc grac  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2005 at 12:51pm lidocaine:Eliseth:lidocaine:tak czy siak stołu też nie umiem ;P za to nocnik umiem 
 ja to chce zobaaaaczyyyyyc  no przecież mój piękny projekt zestawu łazienkowego mówi sam za siebie ;P
ja nic nie widzialam  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2005 at 12:52pm zielooona:Eliseth:zielooona:Eliseth:zielooona:Eliseth:zielooona:a ja ide do 3kl gimnazjum  do dupy
ja tez... i zaczynam plastyke... kto mi bedzie rysowal obrazki? ja nie umiem nawet stolu 
pamietaj ze zawsze masz siostre blizniaczke ktora rysowac potrafi i zawsze chetnie ci pomoze 
nie zapomne :]
bedziesz miala ze mna duzo roboty
lidocaine jest roznica miedzy nieumieniem rysowac a totalnym beztalenciem 
 o rany...moglam sie nie przyznawac...ale rodzenstwu trzeba pomagac  bedziesz mnie za to uczyc wymiatac na basie 
ciekawe jak cie bede uczyc jak sama nie umiem
nie no moze troche juz umiem....
btw. czy ktos z nas gra na perkusji?
ble nie klam bo umiesz  (myslalam ze grasz na basie) i bedziesz mnie uczyc grac 
dobra bede  czego sie nie robi dla siostry  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 12:56pm Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:tak czy siak stołu też nie umiem ;P za to nocnik umiem 
 ja to chce zobaaaaczyyyyyc  no przecież mój piękny projekt zestawu łazienkowego mówi sam za siebie ;P
ja nic nie widzialam 
http://img.photobucket.com/albums/v728/karooolcia/8cudswiata.jpg  kurde znów w samozachwyt popadłam  to jest zestaw łazienkowy GD  miał być zawarty w liście ale poniewaz go nie pisze, powiesiłam sobie to na ścianie  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2005 at 12:57pm lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:tak czy siak stołu też nie umiem ;P za to nocnik umiem 
ja nic nie widzialam 
http://img.photobucket.com/albums/v728/karooolcia/8cudswiata.jpg  kurde znów w samozachwyt popadłam  to jest zestaw łazienkowy GD  miał być zawarty w liście ale poniewaz go nie pisze, powiesiłam sobie to na ścianie 
kuzynka masz talent  gdybys mi nie powiedziala co to jest sama bym na to nie wpadla  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 01:01pm Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:tak czy siak stołu też nie umiem ;P za to nocnik umiem 
ja nic nie widzialam 
http://img.photobucket.com/albums/v728/karooolcia/8cudswiata.jpg  kurde znów w samozachwyt popadłam  to jest zestaw łazienkowy GD  miał być zawarty w liście ale poniewaz go nie pisze, powiesiłam sobie to na ścianie 
kuzynka masz talent  gdybys mi nie powiedziala co to jest sama bym na to nie wpadla   mówią że jestem uzdolniona wszechstronnie  akademia sztuk pięknych to moje przeznaczenie  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2005 at 01:09pm lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:tak czy siak stołu też nie umiem ;P za to nocnik umiem 
ja nic nie widzialam 
kuzynka masz talent  gdybys mi nie powiedziala co to jest sama bym na to nie wpadla   mówią że jestem uzdolniona wszechstronnie  akademia sztuk pięknych to moje przeznaczenie 
zmarnujesz sie tam  twoj umysl potrzebuje swobody a tam by cie ograniczali  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 01:15pm Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:tak czy siak stołu też nie umiem ;P za to nocnik umiem 
ja nic nie widzialam 
kuzynka masz talent  gdybys mi nie powiedziala co to jest sama bym na to nie wpadla   mówią że jestem uzdolniona wszechstronnie  akademia sztuk pięknych to moje przeznaczenie 
zmarnujesz sie tam  twoj umysl potrzebuje swobody a tam by cie ograniczali  masz racje bede tworzyć w domu  a moje dzieła bede udostępniać wąskiej liczbie ludzi  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2005 at 01:21pm lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:tak czy siak stołu też nie umiem ;P za to nocnik umiem 
ja nic nie widzialam 
zmarnujesz sie tam  twoj umysl potrzebuje swobody a tam by cie ograniczali  masz racje bede tworzyć w domu  a moje dzieła bede udostępniać wąskiej liczbie ludzi 
czyli nam  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 01:22pm Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:Eliseth:lidocaine:tak czy siak stołu też nie umiem ;P za to nocnik umiem 
ja nic nie widzialam 
zmarnujesz sie tam  twoj umysl potrzebuje swobody a tam by cie ograniczali  masz racje bede tworzyć w domu  a moje dzieła bede udostępniać wąskiej liczbie ludzi 
czyli nam  no ostatecznie wam też  narazie mi się chusteczki do malowania po nich skończyły ;P |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 26th, 2005 at 03:35pm przenieś się na ściany  remoncik  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 26th, 2005 at 04:44pm ten zestaw wymiata  zwłaszcza ludziki na klapie od sedesu  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 04:47pm taaa... w takich trudnych warunkach przy braku ołówka i normalnej kartki moge powiedzieć że jestem w pełni spełniona artystycznie  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 26th, 2005 at 04:48pm a na czym to jest w ogóle rysowane? na prześcieradle?  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 04:54pm chusteczka higieniczna markerem do płyt ! ;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 26th, 2005 at 04:57pm to atrybuty artysty  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 05:11pm |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 26th, 2005 at 05:15pm ja chce!  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 26th, 2005 at 05:17pm ok ale masz na nią ubrać kondoma!  |