Author | Message |
---|
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 28th, 2005 at 04:11pm no ale co to za przyjemność wykorzystywać martwego... ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 28th, 2005 at 04:14pm no wiec niech sie pospieszy poki sie dujo nie wykrwawi  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 28th, 2005 at 04:17pm miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 28th, 2005 at 04:20pm o kuzwa  na nas  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 28th, 2005 at 04:25pm lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ?  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 28th, 2005 at 04:26pm LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
przeczytaj strony wcześniej to bedziesz wiedziała  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 28th, 2005 at 04:28pm lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
przeczytaj strony wcześniej to bedziesz wiedziała 
czy to oby napewno jest bezpieczne? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 28th, 2005 at 04:28pm lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
to było kurna pytanie retoryczne ;P
nie ruszaj mojej grozy  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 28th, 2005 at 04:29pm draska:lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
czy to oby napewno jest bezpieczne? załóż firmowe kondomy - z nimi wszystko jest bezpieczne  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 28th, 2005 at 04:30pm lidocaine:draska:lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
czy to oby napewno jest bezpieczne? załóż firmowe kondomy - z nimi wszystko jest bezpieczne 
tak jest! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 28th, 2005 at 04:30pm draska:lidocaine:draska:lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
czy to oby napewno jest bezpieczne? załóż firmowe kondomy - z nimi wszystko jest bezpieczne 
tak jest!
a myślisz że jakich używałam?  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 28th, 2005 at 04:33pm LittleSister:draska:lidocaine:draska:lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
tak jest!
a myślisz że jakich używałam? 
te różowo zielone? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 28th, 2005 at 04:40pm draska:LittleSister:draska:lidocaine:draska:lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
tak jest!
te różowo zielone?
tak, ale takie specjalne - "DUJO - SPECIAL EDITION"  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 28th, 2005 at 04:42pm |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 28th, 2005 at 04:44pm LittleSister:draska:LittleSister:draska:lidocaine:draska:lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
tak jest!
te różowo zielone?
tak, ale takie specjalne - "DUJO - SPECIAL EDITION" 
aa....z dwoma trąbami |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 28th, 2005 at 04:45pm draska:LittleSister:draska:LittleSister:draska:lidocaine:draska:lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
tak jest!
te różowo zielone?
aa....z dwoma trąbami
i jeszcze z jego zdjęciem |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 28th, 2005 at 04:46pm LittleSister:draska:LittleSister:draska:LittleSister:draska:lidocaine:draska:lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
tak jest!
te różowo zielone?
aa....z dwoma trąbami
i jeszcze z jego zdjęciem
i autografem  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 28th, 2005 at 04:47pm zielooona:LittleSister:draska:LittleSister:draska:LittleSister:draska:lidocaine:draska:lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
tak jest!
te różowo zielone?
aa....z dwoma trąbami
i autografem 
 |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 28th, 2005 at 04:48pm LittleSister:zielooona:LittleSister:draska:LittleSister:draska:LittleSister:draska:lidocaine:draska:lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
tak jest!
te różowo zielone?
aa....z dwoma trąbami
i autografem 

i takim rozwijanym plakatem z jego twarza na plecach |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 28th, 2005 at 04:49pm draska:LittleSister:zielooona:LittleSister:draska:LittleSister:draska:LittleSister:draska:lidocaine:draska:lidocaine:LittleSister:lidocaine:miejmy nadzieje że zdąży bo jak nie to się dziewczynina będzie troszke wkurzać 
*sieje grozę*
CO TO MA ZNACZYĆ? 
*wyrywa zasianą grozę*
tak jest!
te różowo zielone?
aa....z dwoma trąbami
i autografem 

i takim rozwijanym plakatem z jego twarza na plecach
moja wyobraznia ma swoje granice  |