Author | Message |
---|
yeahdude King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | August 30th, 2005 at 03:59pm no...! za nic nawet jakby mi zycie uratowal! |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 30th, 2005 at 04:01pm no racja...ale zmieniłabym do niego stosunek. nie byłby już "głupim smarkaczem"  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 30th, 2005 at 04:02pm yeahdude:no...! za nic nawet jakby mi zycie uratowal!
co do zycia, to kiedys mu je ratowałam...topił sie sierota na basenie  mało sama nie utonełam przez niego |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | August 30th, 2005 at 04:06pm ja tez go wyciagalam plytki byl i maly a ten idiota sie topil :/ nawet go nie zakrywalo :/ nawet nie podziekowal |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 30th, 2005 at 04:08pm  a ja mojego brata nei ratowałam na basenia, bo sama potrafię tylko na plecach pływać ;P |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | August 30th, 2005 at 04:09pm :> |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 30th, 2005 at 04:10pm a mój wskoczył na głąboką wode ok 5 m (bo tam były trampoliny te co sie skacze) bo sie obraził i chciał udowodnic ze umie pływać, no to ma... |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | August 30th, 2005 at 04:13pm  ja kiedys mlodemu wyciagalam z gardla glowke od ludzika lego, mial z rok i wiecej bym tego nie powtarzala |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 30th, 2005 at 04:16pm ^ ja jak byłam mała włożyłam sobie cos do nosa i za chiny nie mogłam tego wyciągną. meczyłam sie z tym 5 godzin, az samo wyleciało  moje zdolmości |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | August 30th, 2005 at 04:18pm siostra! loserstwo mamy we krwii |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 30th, 2005 at 04:21pm wygląda na to ze tak  tylko zdolne dzieci tak potrafią |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | August 30th, 2005 at 04:21pm no to my!  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 30th, 2005 at 04:23pm znalazłam  cało 30. strona
http://geekstinkbreath.net/board/viewtopic.php?t=26660&postdays=0&postorder=asc&start=435 |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 30th, 2005 at 04:24pm stare dobre czasy  |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | August 30th, 2005 at 04:35pm polish people are freaks
wtf?
No, actually this: ja mysle ze Dujo to jeden wielki ?obuz, kto wie co on nam jeszcze zrobi. a tutaj wpad? bo pewnie byl ciekaway co robi jego jo?pipa u nas na forum. jestem pewna ze pokazala mu nasza biblie, a nawet jesli nie, to pochwali ie ze dostala taka w angielskiej wersji, i ten bedzie ja b?aga? zeby mu wys?a?a. zreszta podobno teraz tylko o nas gada, wiec mysle ze ich wspólne tematy ograniczy?y sie do nas jak mi?o poprzeszkadzac troche w zwiazku
And btw, Hi
aaah this You don't need to be scared Our friend (Draska ) was just very excited that Dujo still thinks about us ;P (he wrote a couple of posts ). Draska just commented your visit and the fact that we showed you our "bible" (it's for special guests )
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 30th, 2005 at 04:36pm yeahdude:polish people are freaks
wtf?
No, actually this: ja mysle ze Dujo to jeden wielki ?obuz, kto wie co on nam jeszcze zrobi. a tutaj wpad? bo pewnie byl ciekaway co robi jego jo?pipa u nas na forum. jestem pewna ze pokazala mu nasza biblie, a nawet jesli nie, to pochwali ie ze dostala taka w angielskiej wersji, i ten bedzie ja b?aga? zeby mu wys?a?a. zreszta podobno teraz tylko o nas gada, wiec mysle ze ich wspólne tematy ograniczy?y sie do nas jak mi?o poprzeszkadzac troche w zwiazku
And btw, Hi
aaah this You don't need to be scared Our friend (Draska ) was just very excited that Dujo still thinks about us ;P (he wrote a couple of posts ). Draska just commented your visit and the fact that we showed you our "bible" (it's for special guests )

wiedziałam ze ci sie spodoba  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 30th, 2005 at 04:39pm yeahdude:polish people are freaks
wtf?
And btw, Hi

prawda, ze dosłowne tłumaczenie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 30th, 2005 at 04:40pm ^ prawda prawda  |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | August 30th, 2005 at 04:41pm jak cholera!! to tez sie moge nabijac a wy nic nie powiecie ?? :>  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 30th, 2005 at 04:41pm nic...ten temat juz przeszliśmy...tzn mam nadzieje |