Author | Message |
---|
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 8th, 2005 at 05:29pm draska:Tunia:draska:Tunia:zielooona:
ja też ;P mniej więcej po połowie wpatrywałam się w Majka i BJ'a ;P
ja tam wypatrywałam Tre jak podskakiwał przy perkusji 
a ja właśnie na wujka najmniej spogladałam  . Najwięcej na Majka 
kurde u mnie przed oczami cały czas latał Majk i Billie, a ja tak chciałam Tre zobaczyć...no i widziałam, ale nie długo bo ludzie tak skakali ze trudno było cokolwiek zobaczyc
ja normalnie to najwiecej sie na BJ patrzylam, spogladalam, co robi...ekhm...zeby niczego ciekawego nie przegapic  ale na majka i tre tez czesto patrzylam, na pozostalych panow to juz rzadziej |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 8th, 2005 at 05:29pm Tunia:zielooona:Tunia:zielooona:a wiec, to bylo tak... snil mi sie dzis GD, nie pamietam jak to sie zaczelo, ale wiem, ze stali z jakimis dziecmi (kazdy mial bukiecik kwiatkow w raczkach) i zrobili sobie razem zdjecie, potem rozdawali widzom te kwiatki, podbieglam do BJ, zebymi dal ten bukiecik, lae ktos mnie wyprzedzil, potem pobieglam do Tre  bylo milo  *zblizylismy* sie od siebie  ach ach pozniej spytalam go, vczy da mi autograf, tre sie zgodzil, powiedzialam mu, zeby za mna poszedl, polecialam do swojego pokoju, bo chcialam, zeby mi sie na plycie GD podpisal, nie dosc ze nie moglam plyty znalezc, to jeszcze tre sobie gdzies poszedl, wybieglam na podworko, szukalam go, ale jesgo juz nie bylo... 
a mi przedwczoraj snił się 1. w zyciu sen zw. z Green Day'em  nic specjalnego  zagrali koncert na auli Wydziału Prawa i Administracji UG (czyli u mnie  )  . Co ciekawe nie pamiętam za dobrze Tre i Majka, ale za to BJ'a nad wyraz  . Ja stałam naprzeciw nich. Po koncercie BJ (tylko on  ) zszedł z podestu i zaczął rozdawać autografy  . Nie było żadnych ochroniarzy  i można było spokojnie do niego podejść (pisząc "spokojnie" mam na myśli to, ze nikt się nie rzucał  jak wygłodniały wilk na padlinę (ale porównanie  )). Ja podeszłam jako jedna z pierwszych i nawet udało mi się złapać go za ramię (bez podtextów albo myśli typu "łła dotknęłam Billiego, do końca zycia nie umyje tej dłoni  ). Dał mi autograf, a potem mama mnie obudziła ;P
ej nie pierwszy raz chyba, kiedys ci sie juz GD snil, opowiadalas nam 
możliwe, ale w takim razie go nie pamiętam
w takim razie drugi :], ale tak czy tak, zważywszy na to, że słucham ich juz od dłuzszego  czasu, to dwa sny z ich udziałem, to i tak poniżej średniej krajowej 
zgadzam sie!! my chcemy wiecej!! my chciemy wiecej!!  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 8th, 2005 at 05:30pm Tunia:zielooona:Tunia:zielooona:a wiec, to bylo tak... snil mi sie dzis GD, nie pamietam jak to sie zaczelo, ale wiem, ze stali z jakimis dziecmi (kazdy mial bukiecik kwiatkow w raczkach) i zrobili sobie razem zdjecie, potem rozdawali widzom te kwiatki, podbieglam do BJ, zebymi dal ten bukiecik, lae ktos mnie wyprzedzil, potem pobieglam do Tre  bylo milo  *zblizylismy* sie od siebie  ach ach pozniej spytalam go, vczy da mi autograf, tre sie zgodzil, powiedzialam mu, zeby za mna poszedl, polecialam do swojego pokoju, bo chcialam, zeby mi sie na plycie GD podpisal, nie dosc ze nie moglam plyty znalezc, to jeszcze tre sobie gdzies poszedl, wybieglam na podworko, szukalam go, ale jesgo juz nie bylo... 
a mi przedwczoraj snił się 1. w zyciu sen zw. z Green Day'em  nic specjalnego  zagrali koncert na auli Wydziału Prawa i Administracji UG (czyli u mnie  )  . Co ciekawe nie pamiętam za dobrze Tre i Majka, ale za to BJ'a nad wyraz  . Ja stałam naprzeciw nich. Po koncercie BJ (tylko on  ) zszedł z podestu i zaczął rozdawać autografy  . Nie było żadnych ochroniarzy  i można było spokojnie do niego podejść (pisząc "spokojnie" mam na myśli to, ze nikt się nie rzucał  jak wygłodniały wilk na padlinę (ale porównanie  )). Ja podeszłam jako jedna z pierwszych i nawet udało mi się złapać go za ramię (bez podtextów albo myśli typu "łła dotknęłam Billiego, do końca zycia nie umyje tej dłoni  ). Dał mi autograf, a potem mama mnie obudziła ;P
ej nie pierwszy raz chyba, kiedys ci sie juz GD snil, opowiadalas nam 
możliwe, ale w takim razie go nie pamiętam
w takim razie drugi :], ale tak czy tak, zważywszy na to, że słucham ich juz od dłuzszego  czasu, to dwa sny z ich udziałem, to i tak poniżej średniej krajowej 
mi sie juz ze sto razy snili:] jestem dumna z siebie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 8th, 2005 at 05:32pm zielooona:draska:Tunia:draska:Tunia:zielooona:
kurde u mnie przed oczami cały czas latał Majk i Billie, a ja tak chciałam Tre zobaczyć...no i widziałam, ale nie długo bo ludzie tak skakali ze trudno było cokolwiek zobaczyc
ja normalnie to najwiecej sie na BJ patrzylam, spogladalam, co robi...ekhm...zeby niczego ciekawego nie przegapic  ale na majka i tre tez czesto patrzylam, na pozostalych panow to juz rzadziej
ja w połowie koncertu stanełam w miejscu bo musiałam przemyslec kilka spraw.
po pierwsze na kogo sie patrzec, nie chcac nic przegapić, po drugie musiałam jakoś oddalic sie od takiego faceta co ważył z dobre 150 kg i skakał jeszcze z taką dziewczyna na rekach i był caluteńki mokry, a po trzecie zastanawiałam sie dlaczego ten koncert musi sie skonczyć ;( |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2005 at 05:33pm draska:Tunia:draska:Tunia:zielooona:a wiec, to bylo tak... snil mi sie dzis GD, nie pamietam jak to sie zaczelo, ale wiem, ze stali z jakimis dziecmi (kazdy mial bukiecik kwiatkow w raczkach) i zrobili sobie razem zdjecie, potem rozdawali widzom te kwiatki, podbieglam do BJ, zebymi dal ten bukiecik, lae ktos mnie wyprzedzil, potem pobieglam do Tre  bylo milo  *zblizylismy* sie od siebie  ach ach pozniej spytalam go, vczy da mi autograf, tre sie zgodzil, powiedzialam mu, zeby za mna poszedl, polecialam do swojego pokoju, bo chcialam, zeby mi sie na plycie GD podpisal, nie dosc ze nie moglam plyty znalezc, to jeszcze tre sobie gdzies poszedl, wybieglam na podworko, szukalam go, ale jesgo juz nie bylo... 
dobrze ze pisałaś zdania w nawiasach, bo takto bym sie doczepiła 
dlatego je zastoswałam  ;P
przewidziałaś mnie...przyznaj sie 
sama bym się czepiała, gdybym zobaczyła wypowiedź podobna do tej, ale pozbawioną nawiasów  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 8th, 2005 at 05:34pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:zielooona:a wiec, to bylo tak... snil mi sie dzis GD, nie pamietam jak to sie zaczelo, ale wiem, ze stali z jakimis dziecmi (kazdy mial bukiecik kwiatkow w raczkach) i zrobili sobie razem zdjecie, potem rozdawali widzom te kwiatki, podbieglam do BJ, zebymi dal ten bukiecik, lae ktos mnie wyprzedzil, potem pobieglam do Tre  bylo milo  *zblizylismy* sie od siebie  ach ach pozniej spytalam go, vczy da mi autograf, tre sie zgodzil, powiedzialam mu, zeby za mna poszedl, polecialam do swojego pokoju, bo chcialam, zeby mi sie na plycie GD podpisal, nie dosc ze nie moglam plyty znalezc, to jeszcze tre sobie gdzies poszedl, wybieglam na podworko, szukalam go, ale jesgo juz nie bylo... 
sama bym się czepiała, gdybym zobaczyła wypowiedź podobna do tej, ale pozbawioną nawiasów 
haha... czyli nie stanowie jakiś ludzi "wyjątkowych"  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2005 at 05:35pm draska:zielooona:draska:Tunia:draska:Tunia:zielooona:
ja normalnie to najwiecej sie na BJ patrzylam, spogladalam, co robi...ekhm...zeby niczego ciekawego nie przegapic  ale na majka i tre tez czesto patrzylam, na pozostalych panow to juz rzadziej
po pierwsze na kogo sie patrzec, nie chcac nic przegapić, po drugie musiałam jakoś oddalic sie od takiego faceta co ważył z dobre 150 kg i skakał jeszcze z taką dziewczyna na rekach i był caluteńki mokry, a po trzecie zastanawiałam sie dlaczego ten koncert musi sie skonczyć ;(  ja tez byłam cała mokra  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 8th, 2005 at 05:37pm Tunia:draska:zielooona:draska:Tunia:draska:Tunia:zielooona:
po pierwsze na kogo sie patrzec, nie chcac nic przegapić, po drugie musiałam jakoś oddalic sie od takiego faceta co ważył z dobre 150 kg i skakał jeszcze z taką dziewczyna na rekach i był caluteńki mokry, a po trzecie zastanawiałam sie dlaczego ten koncert musi sie skonczyć ;(  ja tez byłam cała mokra 
ja też  ale ten facet jak skakał to pot z niego spadał na mnie... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2005 at 05:37pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:zielooona:a wiec, to bylo tak... snil mi sie dzis GD, nie pamietam jak to sie zaczelo, ale wiem, ze stali z jakimis dziecmi (kazdy mial bukiecik kwiatkow w raczkach) i zrobili sobie razem zdjecie, potem rozdawali widzom te kwiatki, podbieglam do BJ, zebymi dal ten bukiecik, lae ktos mnie wyprzedzil, potem pobieglam do Tre  bylo milo  *zblizylismy* sie od siebie  ach ach pozniej spytalam go, vczy da mi autograf, tre sie zgodzil, powiedzialam mu, zeby za mna poszedl, polecialam do swojego pokoju, bo chcialam, zeby mi sie na plycie GD podpisal, nie dosc ze nie moglam plyty znalezc, to jeszcze tre sobie gdzies poszedl, wybieglam na podworko, szukalam go, ale jesgo juz nie bylo... 
sama bym się czepiała, gdybym zobaczyła wypowiedź podobna do tej, ale pozbawioną nawiasów 
haha... czyli nie stanowie jakiś ludzi "wyjątkowych" 
no raczej nie ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2005 at 05:40pm draska:Tunia:draska:zielooona:draska:Tunia:draska:Tunia:zielooona:
po pierwsze na kogo sie patrzec, nie chcac nic przegapić, po drugie musiałam jakoś oddalic sie od takiego faceta co ważył z dobre 150 kg i skakał jeszcze z taką dziewczyna na rekach i był caluteńki mokry, a po trzecie zastanawiałam sie dlaczego ten koncert musi sie skonczyć ;(  ja tez byłam cała mokra 
ja też  ale ten facet jak skakał to pot z niego spadał na mnie...
na mnie na szczęscie nic nie leciało (chyba  może i leciała, ale byłam nazbyt zaaferowana  ). |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 8th, 2005 at 05:43pm Tunia:draska:Tunia:draska:zielooona:draska:Tunia:draska:Tunia:zielooona:
na mnie na szczęscie nic nie leciało (chyba  może i leciała, ale byłam nazbyt zaaferowana  ).
ha...nie wiem czy powinnam sie cieszyc faktu ze kropla potu billiego spadła na mnie jak machał czupryną |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2005 at 05:47pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:zielooona:draska:Tunia:draska:Tunia:zielooona:
na mnie na szczęscie nic nie leciało (chyba  może i leciała, ale byłam nazbyt zaaferowana  ).
ha...nie wiem czy powinnam sie cieszyc faktu ze kropla potu billiego spadła na mnie jak machał czupryną
i Ty się potem umyłaś?! jak mogłaś
 |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 8th, 2005 at 05:48pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:zielooona:draska:Tunia:draska:Tunia:zielooona:
ha...nie wiem czy powinnam sie cieszyc faktu ze kropla potu billiego spadła na mnie jak machał czupryną
i Ty się potem umyłaś?! jak mogłaś

o ja głupia *orientuje sie w czas* |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 8th, 2005 at 05:50pm zielooona:a wiec, to bylo tak... snil mi sie dzis GD, nie pamietam jak to sie zaczelo, ale wiem, ze stali z jakimis dziecmi (kazdy mial bukiecik kwiatkow w raczkach) i zrobili sobie razem zdjecie, potem rozdawali widzom te kwiatki, podbieglam do BJ, zebymi dal ten bukiecik, lae ktos mnie wyprzedzil, potem pobieglam do Tre  bylo milo  *zblizylismy* sie od siebie  ach ach pozniej spytalam go, vczy da mi autograf, tre sie zgodzil, powiedzialam mu, zeby za mna poszedl, polecialam do swojego pokoju, bo chcialam, zeby mi sie na plycie GD podpisal, nie dosc ze nie moglam plyty znalezc, to jeszcze tre sobie gdzies poszedl, wybieglam na podworko, szukalam go, ale jesgo juz nie bylo... 
 a mnie sie wczoraj śnił głupi sen  (jak to zwykle bywa  ) siedziałam gdzieś na ławce koło BJ i on mnie zaczął bić patykiem po głowie  to ja sie wkurzyłam i wsadziłam mu palec do oka  Majk to zobaczył i podszedł i też wsadził BJ palec do oka  a za chwile przyszedł Tre i... sam sobie wsadził palec do oka  teraz wirtualnie wsadzam ludzia palce do oka  za darmo  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 8th, 2005 at 05:52pm lidocaine:zielooona:a wiec, to bylo tak... snil mi sie dzis GD, nie pamietam jak to sie zaczelo, ale wiem, ze stali z jakimis dziecmi (kazdy mial bukiecik kwiatkow w raczkach) i zrobili sobie razem zdjecie, potem rozdawali widzom te kwiatki, podbieglam do BJ, zebymi dal ten bukiecik, lae ktos mnie wyprzedzil, potem pobieglam do Tre  bylo milo  *zblizylismy* sie od siebie  ach ach pozniej spytalam go, vczy da mi autograf, tre sie zgodzil, powiedzialam mu, zeby za mna poszedl, polecialam do swojego pokoju, bo chcialam, zeby mi sie na plycie GD podpisal, nie dosc ze nie moglam plyty znalezc, to jeszcze tre sobie gdzies poszedl, wybieglam na podworko, szukalam go, ale jesgo juz nie bylo... 
 a mnie sie wczoraj śnił głupi sen  (jak to zwykle bywa  ) siedziałam gdzieś na ławce koło BJ i on mnie zaczął bić patykiem po głowie  to ja sie wkurzyłam i wsadziłam mu palec do oka  Majk to zobaczył i podszedł i też wsadził BJ palec do oka  a za chwile przyszedł Tre i... sam sobie wsadził palec do oka  teraz wirtualnie wsadzam ludzia palce do oka  za darmo 
 oj lidzia lidzia....co z ciebie wyrośnie?! |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 8th, 2005 at 05:57pm *podstawia oko*  czytalyscie moj sexy sen o duju?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2005 at 05:58pm lidocaine:zielooona:a wiec, to bylo tak... snil mi sie dzis GD, nie pamietam jak to sie zaczelo, ale wiem, ze stali z jakimis dziecmi (kazdy mial bukiecik kwiatkow w raczkach) i zrobili sobie razem zdjecie, potem rozdawali widzom te kwiatki, podbieglam do BJ, zebymi dal ten bukiecik, lae ktos mnie wyprzedzil, potem pobieglam do Tre  bylo milo  *zblizylismy* sie od siebie  ach ach pozniej spytalam go, vczy da mi autograf, tre sie zgodzil, powiedzialam mu, zeby za mna poszedl, polecialam do swojego pokoju, bo chcialam, zeby mi sie na plycie GD podpisal, nie dosc ze nie moglam plyty znalezc, to jeszcze tre sobie gdzies poszedl, wybieglam na podworko, szukalam go, ale jesgo juz nie bylo... 
 a mnie sie wczoraj śnił głupi sen  (jak to zwykle bywa  ) siedziałam gdzieś na ławce koło BJ i on mnie zaczął bić patykiem po głowie  to ja sie wkurzyłam i wsadziłam mu palec do oka  Majk to zobaczył i podszedł i też wsadził BJ palec do oka  a za chwile przyszedł Tre i... sam sobie wsadził palec do oka  teraz wirtualnie wsadzam ludzia palce do oka  za darmo 
 zachowanie Tre jakoś mnie nie zaskoczyło  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2005 at 06:00pm LittleSister:*podstawia oko*  czytalyscie moj sexy sen o duju? 
nie  dawaj go tu ;P |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 8th, 2005 at 06:00pm jest w "dujo mafia"  nie chce mi sie kopiowac  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 8th, 2005 at 06:01pm LittleSister:*podstawia oko*  czytalyscie moj sexy sen o duju? 
*pyk*  ja czytałam  łobuziak ;P nie potrafi kobiety uszanować  |