Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 10th, 2005 at 06:47pm draska:Tunia:draska:Tunia:
ta...jak mają dziury w spodnaich na kolanach 
 aż tak drastyczna ma wizja nie była ;P
no...zalezy jakiej długości mieli by spodnie
ostatnio noszą długie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 10th, 2005 at 06:56pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:
ostatnio noszą długie 
mogli sie potknąc o krawat...  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 10th, 2005 at 06:57pm Tunia:draska:Tunia:draska:LittleSister:ja jechałam pociągiem, m. in. z Babcią, Tunią i Przemusiem  mam nadzieję, że następny koncert będzie gdzieś bliżej... bo na same bilety kolejowe wydałam tyle co na koncert :/
wole niewiedziec co tam robiliscie razem...w jednym przedziale...huh
nic zrożnego ;P W drodze powrotnej Lil Sis i Babcia (no i jeszcze jedna dziewczyna) się odłączyły, a Punolek, ja i jeszcze inne 3 dziewczyny zostaliśmy sami 
Sam na sam (ze sie tak wyraże) 
w przedziale było nas 5 ;P
a..to nie tak dużo  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 10th, 2005 at 06:59pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:
ostatnio noszą długie 
mogli sie potknąc o krawat... 
 |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 10th, 2005 at 07:00pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:LittleSister:ja jechałam pociągiem, m. in. z Babcią, Tunią i Przemusiem  mam nadzieję, że następny koncert będzie gdzieś bliżej... bo na same bilety kolejowe wydałam tyle co na koncert :/
nic zrożnego ;P W drodze powrotnej Lil Sis i Babcia (no i jeszcze jedna dziewczyna) się odłączyły, a Punolek, ja i jeszcze inne 3 dziewczyny zostaliśmy sami 
a..to nie tak dużo 
siedziałam naprzeciw Punolka, obok mnie siedziała Vempirek, naprzeciw niej Asia, a między nia a Punolkiem Karolina  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 10th, 2005 at 07:03pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:LittleSister:ja jechałam pociągiem, m. in. z Babcią, Tunią i Przemusiem  mam nadzieję, że następny koncert będzie gdzieś bliżej... bo na same bilety kolejowe wydałam tyle co na koncert :/
a..to nie tak dużo 
siedziałam naprzeciw Punolka, obok mnie siedziała Vempirek, naprzeciw niej Asia, a między nia a Punolkiem Karolina 
hoh...to spieta atmosfera była  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 10th, 2005 at 07:04pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:
ostatnio noszą długie 

no co? tez mają długie...krawaty! |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 10th, 2005 at 07:11pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:LittleSister:ja jechałam pociągiem, m. in. z Babcią, Tunią i Przemusiem  mam nadzieję, że następny koncert będzie gdzieś bliżej... bo na same bilety kolejowe wydałam tyle co na koncert :/
a..to nie tak dużo 
siedziałam naprzeciw Punolka, obok mnie siedziała Vempirek, naprzeciw niej Asia, a między nia a Punolkiem Karolina 
hoh...to spieta atmosfera była 
oj Draska, a Ty perwersji usilnie szukasz ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 10th, 2005 at 07:12pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:LittleSister:ja jechałam pociągiem, m. in. z Babcią, Tunią i Przemusiem  mam nadzieję, że następny koncert będzie gdzieś bliżej... bo na same bilety kolejowe wydałam tyle co na koncert :/
a..to nie tak dużo 
oj Draska, a Ty perwersji usilnie szukasz ;P
nie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 10th, 2005 at 07:12pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:
ostatnio noszą długie 

no co? tez mają długie...krawaty!
a tam lubię ich Amerykańsko-Idiotowy image ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 10th, 2005 at 07:13pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:LittleSister:ja jechałam pociągiem, m. in. z Babcią, Tunią i Przemusiem  mam nadzieję, że następny koncert będzie gdzieś bliżej... bo na same bilety kolejowe wydałam tyle co na koncert :/
a..to nie tak dużo 
oj Draska, a Ty perwersji usilnie szukasz ;P
nie 
a właśnie, ze tak  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 10th, 2005 at 07:16pm no jak to nie jak tak  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 10th, 2005 at 07:19pm no widze, ze zostałam przegłosowana. |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 10th, 2005 at 07:26pm większością kwalifikowaną  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 10th, 2005 at 07:26pm  nie masz szans  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 10th, 2005 at 07:34pm poddaje sie  tylko nie pozbawiajcie mnie lizaków |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 10th, 2005 at 07:36pm zatanowimy się nad tym  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 10th, 2005 at 07:37pm  dostaniesz dziesięc lat bez lizawko  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 10th, 2005 at 07:38pm rozumiem ze to zart! 10 lat? powiedz ze sie myle |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 10th, 2005 at 07:41pm no doobra... siedem <loL> |