Author | Message |
---|
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 08:38pm nie ma to jak być doinformowaną nastolatką  jakby ktoś jeszcze jakieś takie "fajne" blogi to niech zarzuci linkiem  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 08:45pm oh...z pewnościa znajda sie "takie" blogi  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 08:56pm http://zmiana-na-lepsze.blog.onet.pl/
przyznam ze widziałam odsyłacz do tej stronki zatytuowany "jej życie z billiem joe" przeczytałam kawałek i poprzestałam... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 09:06pm jutro przeczytam bo musze iść  papapa  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 09:09pm no pa  pośnij o Billiem  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 30th, 2005 at 09:51pm http://punk-rock-show.mblog.pl/
+ Billie ma kilka replik Blue (hmm... ciekawe po co?)
(  )
Tak więc przyszła kolej na Billie'go! Tym razem notkę piszę ja - czyli niejaka Roxana, bo po pierwsze Bloody nie ma, a po drugie Billie to mój boyfriend  więc wszystko jasne, hyhyhy...  |
punolek Geek
 Age: - Gender: - Posts: 224 | July 30th, 2005 at 09:52pm zajefajna_funfela_bilusia:Niedawno znowu mi sie snil kolejny sen z Billiem jest smieszny no wiec tak :
Byl wieczor ja sobie stalam gdzies na dworku i patzre a tam Billie starszniw szybko biega w ta i wta strone ale on byl w wieku gdzies tak 14 15 lat nie wiem . wiem ze byl mlody hehe i tak sobie biega i po pewnym czasie podbiega do mnie lapie mnie za dlon heheh  patrzy glebokow oczy ............... uuu romantico hehehe
i powiedzial............mama
Hahahahahahaahahhaahhahahahahahahhahahahahahahaha
Okazalo sie ze ja bylam jego matka haha a bylam w tym samym wieku co on hahahahaha nie noo porostu super sen i sen i sie skonczyl ale wezcie ja tu sobie mysle ze cos ode mnie chce a tu nagle mowi "mama" nie no ja nie moge hahahahahahhaha
Normalanie super sen      
yyy .... aż mi szczęka opadła ... nie wiem jak to skomentować  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 30th, 2005 at 09:58pm punolek:zajefajna_funfela_bilusia:Niedawno znowu mi sie snil kolejny sen z Billiem jest smieszny no wiec tak :
Byl wieczor ja sobie stalam gdzies na dworku i patzre a tam Billie starszniw szybko biega w ta i wta strone ale on byl w wieku gdzies tak 14 15 lat nie wiem . wiem ze byl mlody hehe i tak sobie biega i po pewnym czasie podbiega do mnie lapie mnie za dlon heheh  patrzy glebokow oczy ............... uuu romantico hehehe
i powiedzial............mama
Hahahahahahaahahhaahhahahahahahahhahahahahahahaha
Okazalo sie ze ja bylam jego matka haha a bylam w tym samym wieku co on hahahahaha nie noo porostu super sen i sen i sie skonczyl ale wezcie ja tu sobie mysle ze cos ode mnie chce a tu nagle mowi "mama" nie no ja nie moge hahahahahahhaha
Normalanie super sen      
yyy .... aż mi szczęka opadła ... nie wiem jak to skomentować 
najlepiej tak -->
Lidzia wysłał mi przedwczoraj ten link - miałyśmy niezły ubaw  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 30th, 2005 at 10:06pm  szukałam blogów o Billiem, żeby się jeszcze troszkę przed snem pośmiać i znalazłam coś takiego --> http://www.blogquiz.net/quizzes/Blog-Memes/2142/Your-Night-With-Billie-Joe
 oto, co mi wyszło  O_o
Does he like you? Almost enough to fuck.
Does he kiss you? Hard.
How long? Long...
Do you fuck? Until the break of dawn.
Where is Mike? Taking pictures.
How about Tre? Videotaping it.
The next morning... Your ass hurts.
Does he call? Every damn day. |
punolek Geek
 Age: - Gender: - Posts: 224 | July 30th, 2005 at 10:13pm ta "osoba" nazwijmy ją w skrócie ZFB (zajefajna_funfela_billego) nie dość że opowiada swoje sny jak highstory (dla niewtajemniczonych, opowieść bez sensu, nikogo nie interesujące i nie wnosząca nic do czegokolwiek, po przeczytaniu której nie wiadomo czy się śmiać czy płakać, która kończy się jakby ktoś chciał cośprzekazać i przerwał w środku) to na dodatek robi pełno błędów ortograficznych, rzeczowych itd. itp., a także gramatycznych, oraz co chwila przerywa je "hahahahahahahaha". Powiem tak, nawet mową potoczną bym nie mógł się z nią dogadać po 5 piwach (co się naprawde rzadko zdaża). Nie wiem co się dzieje z tą "młodzieżą".... żal dupe ściska |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 30th, 2005 at 10:16pm niestety nie ona jedna i nie ostatnia  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 31st, 2005 at 09:03am Tunia:  szukałam blogów o Billiem, żeby się jeszcze troszkę przed snem pośmiać i znalazłam coś takiego --> http://www.blogquiz.net/quizzes/Blog-Memes/2142/Your-Night-With-Billie-Joe
 oto, co mi wyszło  O_o
Does he like you? Almost enough to fuck.
Does he kiss you? Hard.
How long? Long...
Do you fuck? Until the break of dawn.
Where is Mike? Taking pictures.
How about Tre? Videotaping it.
The next morning... Your ass hurts.
Does he call? Every damn day.
Does he like you?Almost enough to fuck.
Does he kiss you?The moment he saw you.
How long?He started elsewhere...
Do you fuck?Yes.
Where is Mike?Taking pictures. <- a to fotograf 
How about Tre?He was better than Billie.
The next morning...Your ass hurts.
Does he call?Every damn day.
troche inne, a myslalam ze zawsze to samo wychodzi
http://memegen.net/searchmeme.pl tu jest tego gówna w cholere wystarczy wpisać billie joe, tre cool lub mike dirnt  znalaazłam to na jakimś blogu....... nudzi się dzieciom
właśnie robie: Who are u more like: Avrile Lavigne or Hilarry Duff  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 31st, 2005 at 09:16am a ja powiem NC  i jestem dumna z moich 21 lat niepisania debilnych blogów
a pipole nie chcą dawac komentów do fotek  http://alexxx.xt.pl/ |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 31st, 2005 at 09:19am ^ powiem tak... NC  a tak serio to pipole pewnie zapomniały  co do bloga, mam ale nie używany, przynajmniej nie wypisywałam takich pierdół  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 31st, 2005 at 09:52am |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 31st, 2005 at 09:52am +Kiedys próbował wydoic swojego pieska bo w całym domu nigdzie nie mógł znaleźć mleka do kawy  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 31st, 2005 at 09:53am +Tre jest ojcem chrzestnym dzieci Billie'go
znaczy czyli ze eeee dzejsona? 
Tre jest moim chrzestnym i tyle  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 31st, 2005 at 10:04am te informacje sa też na GDA, więc nawet nie wyssame z palca
co do dżejsona.. woel żeby tre był twoim chrzestnym niż chrzestnym dżejsona  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 31st, 2005 at 10:27am lidocaine:te informacje sa też na GDA, więc nawet nie wyssame z palca
co do dżejsona.. woel żeby tre był twoim chrzestnym niż chrzestnym dżejsona 
no i jest moim  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 31st, 2005 at 10:29am ciesze się  |