Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 1st, 2005 at 07:13pm kim wy jestescie? lol |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 1st, 2005 at 07:19pm a jak myslisz?
ah uhh ohh  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 1st, 2005 at 07:22pm juz mówiłam ze nie mysle  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 1st, 2005 at 07:22pm ooh jeszcze jeszcze  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 1st, 2005 at 07:23pm dajesz dajesz nie przestajeszz  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 1st, 2005 at 07:24pm <stop>
ktos tutaj musi znac koniec, a ja jestem najodpowiedniejsza osoba by to powiedzieć!! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 1st, 2005 at 07:26pm |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 1st, 2005 at 07:30pm jak mozesz  nie wierzysz we mnie |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 07:51pm Eliseth:moi rodzice stwierdzili ze jestem zakochana jak przy stloe sie zaczelam smiac 
ja też się dzisiaj uśmiechałam sama do siebie i rodzice dziwnie na mnie patrzeli  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 07:52pm Eliseth:ooooooh mocniej 
jak BJ na koncercie ahah aaaahhhh aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh ahahahaahahaaaaah  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 2nd, 2005 at 04:10am |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 04:25am Eliseth: wiem coś o tym liście ...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 08:47am LittleSister:Eliseth: wiem coś o tym liście ... 
 moi rodzice sa śwqięcie przekonani, ze to list-łańcuszek  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 10:20am Tunia:LittleSister:Eliseth: wiem coś o tym liście ... 
 moi rodzice sa śwqięcie przekonani, ze to list-łańcuszek  Eliseth wczoraj zeznała przez telefon, że jak pisała list to oczywiście nagłówek "kurwa mać!", i musiała to pzred matką chować  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 11:32am LittleSister:Tunia:LittleSister:Eliseth: wiem coś o tym liście ... 
 moi rodzice sa śwqięcie przekonani, ze to list-łańcuszek  Eliseth wczoraj zeznała przez telefon, że jak pisała list to oczywiście nagłówek "kurwa mać!", i musiała to pzred matką chować   akurat w ten dziń rozmawiałyśmy przez gg  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 03:21pm Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Eliseth: wiem coś o tym liście ... 
 moi rodzice sa śwqięcie przekonani, ze to list-łańcuszek  Eliseth wczoraj zeznała przez telefon, że jak pisała list to oczywiście nagłówek "kurwa mać!", i musiała to pzred matką chować   akurat w ten dziń rozmawiałyśmy przez gg  hyh  trzeba ją pogonić, żeby w końcu wysłałą  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 07:23pm LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Eliseth: wiem coś o tym liście ... 
 moi rodzice sa śwqięcie przekonani, ze to list-łańcuszek  Eliseth wczoraj zeznała przez telefon, że jak pisała list to oczywiście nagłówek "kurwa mać!", i musiała to pzred matką chować   akurat w ten dziń rozmawiałyśmy przez gg  hyh  trzeba ją pogonić, żeby w końcu wysłałą 
Eliseth - wysyłaj!!  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 3rd, 2005 at 07:40am Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Eliseth: wiem coś o tym liście ... 
 moi rodzice sa śwqięcie przekonani, ze to list-łańcuszek  Eliseth wczoraj zeznała przez telefon, że jak pisała list to oczywiście nagłówek "kurwa mać!", i musiała to pzred matką chować   akurat w ten dziń rozmawiałyśmy przez gg  hyh  trzeba ją pogonić, żeby w końcu wysłałą 
Eliseth - wysyłaj!! 
rozmowy o mnie beze mnie....
ja go jeszcze nawet nie przepisalam a potem jeszcze musze biblie przepisac... i adres znalezc.. |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 3rd, 2005 at 08:09am Eliseth:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Eliseth: wiem coś o tym liście ... 
Eliseth - wysyłaj!! 
ja go jeszcze nawet nie przepisalam a potem jeszcze musze biblie przepisac... i adres znalezc..
no i dopisz ze ja to ja, zeby wiedzieli o kim maja przyjemnosc czytac  , bo ja sie w liscie Marietta Młodzińska podpisałam
oto adres:
Sonia Szturo
ul.Górnośląska 4a/81
00-444 Warszawa |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 3rd, 2005 at 01:15pm zielooona:Eliseth:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Eliseth: wiem coś o tym liście ... 
Eliseth - wysyłaj!! 
ja go jeszcze nawet nie przepisalam a potem jeszcze musze biblie przepisac... i adres znalezc..
no i dopisz ze ja to ja, zeby wiedzieli o kim maja przyjemnosc czytac  , bo ja sie w liscie Marietta Młodzińska podpisałam
oto adres:
Sonia Szturo
ul.Górnośląska 4a/81
00-444 Warszawa
a ja MARTA WODZIKOWSKA  |