Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 29th, 2005 at 04:38pm jak to? |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 29th, 2005 at 05:21pm Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:lidocaine:draska:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:huh, perwersy, mogę wam dopisać te parę pominiętych zdań
nie zapominaj, że sama też jesteś perwersem  a czy ja napisałam, że nie jestem? 
my ci tylko przypominamy ;p jakby co ;p
taa, każda z nas powinna sobie wytatuować na czole "perwers"
ale to boli... czerp z bólu radość 
nowe przesłanie SKETY :> ?? 
jestem w stanie sie poświęcić 
i o to chodzi 
jeszcze zobaczycie, ALE SKETA rozrosnie sie kiedys w stowarzyszenie o swiatowym zasiegu  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 29th, 2005 at 06:21pm LittleSister:Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:lidocaine:draska:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:huh, perwersy, mogę wam dopisać te parę pominiętych zdań
i o to chodzi 
jeszcze zobaczycie, ALE SKETA rozrosnie sie kiedys w stowarzyszenie o swiatowym zasiegu 
siostro bedziemy slawne jako zalozycielki ALE SKETY i atorki jej biblii  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 29th, 2005 at 07:43pm Eliseth:LittleSister:Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:lidocaine:draska:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:huh, perwersy, mogę wam dopisać te parę pominiętych zdań
i o to chodzi 
jeszcze zobaczycie, ALE SKETA rozrosnie sie kiedys w stowarzyszenie o swiatowym zasiegu 
siostro bedziemy slawne jako zalozycielki ALE SKETY i atorki jej biblii 
och och
kiedy juz bedziemy stare i siwe  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 08:33pm Eliseth:LittleSister:Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:lidocaine:draska:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:huh, perwersy, mogę wam dopisać te parę pominiętych zdań
i o to chodzi 
nie zapominajcie,że to ja pierwsza zauważyłam skręcone słowo  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 06:18am Tunia:Eliseth:LittleSister:Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:lidocaine:draska:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:huh, perwersy, mogę wam dopisać te parę pominiętych zdań
i o to chodzi 
nie zapominajcie,że to ja pierwsza zauważyłam skręcone słowo 
nie zapominajcie tez, ze ja pierwsza oswiadczylam, ze chce nalezec do tlumu wyznawcow ALE SKETY
zostalam pierwsza wyznawczynia tego stowarzyszenia!!!  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 09:44am |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 09:54am |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 09:56am |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 10:08am ech jeszcze mi sie nie snil i bardzo dobrze, wole sny z tre w roli glownej  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 10:09am mi to się moja wychowawczyni była ostatnio śni  koszmar  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 10:11am |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 10:14am lidzia, niewiem czy zdajesz sobie sprawe ale zielooona ma sny o twoim tacie... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 10:20am zdaje sobie sprawe... ale lepiej żeby śniła niż żeby coś z nim robiła ;P niech spróbuje a już ja jej pokaże gdzie stokrotki rosną  no dobra powiem to: ZET pilnuj se dżdżownicy  nie chce macochy  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 10:24am prawda, a pozatym Zet przeciez bierze slub wiec niech zostawi twojego ojca w spokoju. |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 10:27am ach to tak!!! spisek przeciwko mnie!!! ale ja mam brzydkie sny z Tre  no moze nie takie brzydkie, rozdanie nagrod brzydkie...ekhm...nie bylo  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 10:29am rozdanie nagród z pewnoiścią brzydkie nie było.. |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 10:58am nie wiesz wszystkiego...  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 10:59am ekhm...  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 11:00am |