FNNWP / FNNP

AuthorMessage
Tunia
Basket Case
Tunia
July 26th, 2005 at 08:46pm
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
ostatnio widziałam maskotke - metrowego kondoma... bedzie świetnie pasował do reszty Razz

MASKOTKĘ??? Laughing lmfao pewenie na metce napisane było, że przeznaczone dla dzieci powyżej lat trzech lmfao
a wiesz że nie patrzyłam Doh i to promocja była - 25 zł tylko.... mogłam kupić - teraz żałuje Razz

łot a szejm Very Happy Wink A jaki miała kolor?? Very Happy Very Happy Very Happy
taki róż Razz

lmfao lmfao lmfao i pewnie puszysta była lmfao
do przytulania wsam raz... a może i nie tylko ;P

Laughing a duża ?? lmfao
metrowa gdzieś tak Razz

o Dżizes lmfao lmfao lmfao *ma przed oczami metrowego pluszowego kondoma i leży ze śmiechu*
A czy to miałao oczy i uśmiech? lmfao
lidocaine
Falling In Love With The Board
lidocaine
July 26th, 2005 at 08:48pm
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
ostatnio widziałam maskotke - metrowego kondoma... bedzie świetnie pasował do reszty Razz

MASKOTKĘ??? Laughing lmfao pewenie na metce napisane było, że przeznaczone dla dzieci powyżej lat trzech lmfao
a wiesz że nie patrzyłam Doh i to promocja była - 25 zł tylko.... mogłam kupić - teraz żałuje Razz

łot a szejm Very Happy Wink A jaki miała kolor?? Very Happy Very Happy Very Happy
taki róż Razz

Laughing a duża ?? lmfao
metrowa gdzieś tak Razz

o Dżizes lmfao lmfao lmfao *ma przed oczami metrowego pluszowego kondoma i leży ze śmiechu*
tak lmfao
Tunia
Basket Case
Tunia
July 26th, 2005 at 08:52pm
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:

taki róż Razz

Laughing a duża ?? lmfao
metrowa gdzieś tak Razz

tak lmfao

lmfao lmfao lmfao lmfao lmfao lmfao lmfao lmfao lmfao lmfao
lidocaine
lidocaine
July 26th, 2005 at 08:56pm
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:

taki róż Razz

Laughing a duża ?? lmfao
metrowa gdzieś tak Razz

tak lmfao

probowałam coś w necie podobnego znaleźć ale jakies bleh strony wyskakują Razz
lidocaine
lidocaine
July 26th, 2005 at 09:01pm
http://img10.allegro.pl/photos/oryginal/57/5764/576466/57646629 coś takiego lmfao tylko że różowe, inna paszcza chyba wieksze (tzn nie wiem jakie to wielkie) lmfao
Tunia
Basket Case
Tunia
July 26th, 2005 at 09:02pm
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:
Extraordinary_Tunia:
lidocaine:

taki róż Razz

Laughing a duża ?? lmfao
metrowa gdzieś tak Razz

tak lmfao

probowałam coś w necie podobnego znaleźć ale jakies bleh strony wyskakują Razz

lmfao ja kiedyś próbowałam znaleźć w Necia coś o laseczkach (rodzaj bakterii) i nieświadoma ryzyka, wpisałam do wyszukiwarki słowo "laseczki" Laughing Można się domyślić, ze nie znalazłam szukanego słowa lmfao
Tunia
Basket Case
Tunia
July 26th, 2005 at 09:03pm
lidocaine:
http://img10.allegro.pl/photos/oryginal/57/5764/576466/57646629 coś takiego lmfao tylko że różowe, inna paszcza chyba wieksze (tzn nie wiem jakie to wielkie) lmfao

lmfao
lidocaine
lidocaine
July 26th, 2005 at 09:18pm
i pomyśleć że to było w zwykłym zabawkarskim koło klocków lego Shocked .. Very Happy
Tunia
Basket Case
Tunia
July 26th, 2005 at 09:22pm
teraz dzieci bardzo szybko się uświadamiają Cool Laughing
lidocaine
lidocaine
July 26th, 2005 at 09:25pm
o tak... mojej koleżanki mama uczy w klasach 1-3 podstawówki i ostatnio w 2 klasie dziewczynki kupiły chłopcom na dzień chłopaka kondomy Wink a pamiętam że jak ja byłam w tym wieku i chodziłam z kolegami koło bloku, to jeden z nich znalazł właśnie kondoma (teraz już wiem lmfao) z napisem cugar pod apteką i myślał że to balonik i go nadmuchał lmfao lmfao lmfao jakieś starsze dziewczyny nas wyśmiały a myśmy nie wiedzieli o co chodzi lmfao
Tunia
Basket Case
Tunia
July 26th, 2005 at 09:30pm
Shocked wow - druga klasa. Ja jeszcze nie wiedziałam, że coś takiego istnieje, kiedy byłam w ich wieku Wink Mój brat tez kiedyś spytał mamę - "co to są REZERWATYWY??" nie rypnęłam się - Wink "rezerwatywy". Mama na to, ze dowie się jak będzie straszy Laughing
LittleSister
LittleSister
July 27th, 2005 at 06:15am
lidocaine:
wstępny szkic perkusji zakończony, teraz naniose go ponownie, poprawiając kilka detali Very Happy uwaga bedzie to pierwsza moja praca na kartce bo chusteczki się skończyły lmfao ;P

pośpiesz się pipolu.... chcę zobaczyć moją wymarzoną perkusję Very Happy
LittleSister
LittleSister
July 27th, 2005 at 06:16am
lidocaine:

ach, to będzie właśnie nasz Symbol przez duże es lmfao
lidocaine
lidocaine
July 27th, 2005 at 09:43am
uwaga panie i panowie Very Happy http://img.photobucket.com/albums/v728/karooolcia/Obraz007.jpg przepraszam za jakość ale zdjęcie zostało wykonane kamerą cyfrową bo wprwadzie podpiełam skaner ale nie wiem gdzie płyta się podziała Think a kabel od aparatu nie działa bo go ostatnio niechcący do wody wsadziłam Retard no ale jest ;P obrazek wykonany czarnym długopisem na kartce z notesiku telekomunikacji polskiej lmfao enjoy Very Happy
LittleSister
LittleSister
July 27th, 2005 at 10:22am
aaah, lidzia, to jest genialne lmfao zaczynam już szukać takiej, ekhm czapeczki lmfao i ta koszulka... lmfao
lidocaine
lidocaine
July 27th, 2005 at 10:24am
wiedziałam że ci się koszulka spodoba Cool Very Happy
LittleSister
LittleSister
July 27th, 2005 at 10:30am
boska jest Mr. Green huh, już się nie mogę doczekać, aż nasz zespoł zaistnieje na scenie mięzynarodowej lmfao
lidocaine
lidocaine
July 27th, 2005 at 10:33am
zaraz sie wezme za rysowanie basów (wzorem bedzie dla mnie ta pikna gitara lmfao) noi moja gitarka i mikrofon Very Happy
LittleSister
LittleSister
July 27th, 2005 at 10:34am
mam tę perkusję teraz na tapecie lmfao
Tunia
Basket Case
Tunia
July 27th, 2005 at 12:11pm
lidocaine:
uwaga panie i panowie Very Happy http://img.photobucket.com/albums/v728/karooolcia/Obraz007.jpg przepraszam za jakość ale zdjęcie zostało wykonane kamerą cyfrową bo wprwadzie podpiełam skaner ale nie wiem gdzie płyta się podziała Think a kabel od aparatu nie działa bo go ostatnio niechcący do wody wsadziłam Retard no ale jest ;P obrazek wykonany czarnym długopisem na kartce z notesiku telekomunikacji polskiej lmfao enjoy Very Happy

lmfao świetne Very Happy Very Happy Very Happy najbardziej podoba mi się perkusja Up
Register