Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 1st, 2005 at 10:01am Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Tunia:Eliseth:LittleSister:Eliseth:Tunia:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:draska:no właśnie....
kurczę no - Draska - zaczynam powoli tracić cierpliwość (a uważam się za osobę baaaaardzo cierpliwą i tolerancyjną  Jeśli coś do mnie masz, to napisz mi proszę, bo zaczynam się pomału wkurzać 
huh  coś w tym jest, a juz myślałam że tylko ja mam takie odczucia ;P (heh, tylko że ja nie uważam się za osobę tolerancyjną i cierpliwą  )
haha kolejna osoba, która podziela me odczucia  niesmaowite 
w końcu jesteśmy siostrami
a pochodzenie draski wyjaśni się już niedlugo ;P
i to jakie pochodzenie 
*chichocze*
 już nie mogę doczekać się rozwiązania tej zagadki 
<smiech duszy potepionej>
wszystkie juz jestemy potepione na wieki 
w koncu nalezymy do sekty 
skety  i robimy czarne msze... to znaczy mysze 
jak tzw. metale  tak zwani METALOWCY 
wszystko jedno  nie lekceważ potęgi metalowców 
 jekiej znowu pregi phi ;P
naszej potegi  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 10:02am Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Tunia:Eliseth:LittleSister:Eliseth:Tunia:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:draska:no właśnie....
kurczę no - Draska - zaczynam powoli tracić cierpliwość (a uważam się za osobę baaaaardzo cierpliwą i tolerancyjną  Jeśli coś do mnie masz, to napisz mi proszę, bo zaczynam się pomału wkurzać 
huh  coś w tym jest, a juz myślałam że tylko ja mam takie odczucia ;P (heh, tylko że ja nie uważam się za osobę tolerancyjną i cierpliwą  )
i to jakie pochodzenie 
*chichocze*
 jekiej znowu pregi phi ;P potęgi a nie pręgi  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 10:05am LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Tunia:Eliseth:LittleSister:Eliseth:Tunia:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:draska:no właśnie....
i to jakie pochodzenie 
*chichocze*
 jekiej znowu pregi phi ;P potęgi a nie pręgi 
 nie wiem jakim cudem napisałam pręgi zamias potegi  *nic nie piłam zaznaczam ;P* |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 10:05am Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Tunia:Eliseth:LittleSister:Eliseth:Tunia:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:draska:no właśnie....
i to jakie pochodzenie 
*chichocze*
 jekiej znowu pregi phi ;P potęgi a nie pręgi 
 nie wiem jakim cudem napisałam pręgi zamias potegi  *nic nie piłam zaznaczam ;P* nie musisz się tłumaczyc, wiemy że jadłaś tylko cukierki  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 10:07am heh - dziś jadłam tylko śniadanie po 9  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 10:16am każde dziecko majka je cukierki niezależnie od śniadania  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 10:18am dziś nie miałam ochoty na cukierki ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 1st, 2005 at 10:19am cooooo?! jak mozna nie miec ochoty na cukeirki! siostro! lekarza dla tuni! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 10:20am stan krytyczny! rozpoznany cukierkowstręt... w tym musiał maczać palce dzejson  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 1st, 2005 at 10:21am <karetka> <szpital> <operacja> |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 10:21am pewnie tak było ;P dziś mam kompletny cukierkowstręt  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 10:22am Tunia... nie odchodź...
 |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 10:23am |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 10:24am *wpycha sisotrze cukierki do ust* jedz! jedz! to twoja ostatnia szansa! |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 10:25am *zjada cukierki podane jej przez siostrę* już mi lepiej ;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 10:25am uffff  *kamień spada z serca* mamy ją ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 10:27am ja żyję  a wszystko dzięki świętym cukierkom ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 1st, 2005 at 10:28am masz jeszcze lizaki na wzmocnienie... juz jest dobrze... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 10:28am majk ocalił ci życie  : |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 1st, 2005 at 10:30am |