Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:35am Tunia:lidocaine:DRASKA TYLKO NIE PŁACZ
btw. często mi tak mówisz a ja nie wiem o co chodzi 
 mam tak samo ;p
ja mówie czesto zeby dzieci nie płakały? |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 2nd, 2005 at 11:36am draska:zielooona:draska:zielooona:draska:zielooona:draska:LittleSister:zielooona:draska:zielooona:draska: no to mi zostają gacie 
cieszysz sie? zrobie ci raz ta przyjemnosc 
w takim razie ciesze sie
coz za zaszczyt cie spotkal drasko kochana, nie wszystkich ludzi ratuje uzywajac gaci dzejsona  
 no zobaczymy czy sie uratuje...
watpisz w magiczne dzialanie gaci dzejsona???
niewiem czy sa wystarczajaco rozciągliwe....
a sprawdze...tak sa dobrze rozciagliwe 
dobra...jestem gotowa sie poswiecic tak jak zawsze...
poswiec sie dla dobra polskiego spoleczenstwa yyyy 
a to musze to przemysleć...daj mi troche czasu, ale...nie bede cie trzymac długo w niepewności, bo ja w przeciwienstwie do lidzi nie musze sie z tym przespać. 
o bosh ja tak czytam, czytam i nagle  "bo ja w przeciwienstwie do lidzi nie musze sie Z NIM przespac" nie umiem czytac  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2005 at 11:37am Tunia:lidocaine:DRASKA TYLKO NIE PŁACZ
 mam tak samo ;p
ciekawe czemu  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:37am zielooona:draska:zielooona:draska:zielooona:draska:zielooona:draska:LittleSister:zielooona:draska:zielooona:draska: no to mi zostają gacie 
w takim razie ciesze sie
coz za zaszczyt cie spotkal drasko kochana, nie wszystkich ludzi ratuje uzywajac gaci dzejsona  
a to musze to przemysleć...daj mi troche czasu, ale...nie bede cie trzymac długo w niepewności, bo ja w przeciwienstwie do lidzi nie musze sie z tym przespać. 
o bosh ja tak czytam, czytam i nagle  "bo ja w przeciwienstwie do lidzi nie musze sie Z NIM przespac" nie umiem czytac 
nic tylko pogratulować  zapewne osiagasz dobre wyniki w nauce, zwłaszcza w polskim |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 2nd, 2005 at 11:40am |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2005 at 11:40am zielooona:o bosh ja tak czytam, czytam i nagle  "bo ja w przeciwienstwie do lidzi nie musze sie Z NIM przespac" nie umiem czytac 
 weri fany weri  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 2nd, 2005 at 11:41am draska:zielooona:draska:zielooona:draska:zielooona:draska:zielooona:draska:LittleSister:zielooona:draska:zielooona:draska: no to mi zostają gacie 
w takim razie ciesze sie
o bosh ja tak czytam, czytam i nagle  "bo ja w przeciwienstwie do lidzi nie musze sie Z NIM przespac" nie umiem czytac 
nic tylko pogratulować  zapewne osiagasz dobre wyniki w nauce, zwłaszcza w polskim
niom  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:42am zielooona:
wole w traby  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 2nd, 2005 at 11:43am lidocaine:zielooona:o bosh ja tak czytam, czytam i nagle  "bo ja w przeciwienstwie do lidzi nie musze sie Z NIM przespac" nie umiem czytac 
 weri fany weri 
ach przepraszam Lidziu kochana  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:43am lidocaine:zielooona:o bosh ja tak czytam, czytam i nagle  "bo ja w przeciwienstwie do lidzi nie musze sie Z NIM przespac" nie umiem czytac 
 weri fany weri 
no jak by na to spojrzec tak dokładnie, to jest cos w tym smiesznego  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 2nd, 2005 at 11:44am draska:zielooona:
wole w traby 
prosze bardzo, traby dla draski  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2005 at 11:45am draska:lidocaine:zielooona:o bosh ja tak czytam, czytam i nagle  "bo ja w przeciwienstwie do lidzi nie musze sie Z NIM przespac" nie umiem czytac 
 weri fany weri 
no jak by na to spojrzec tak dokładnie, to jest cos w tym smiesznego 
gdyby usunać słowo NIE to by było  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:47am lidocaine:draska:lidocaine:zielooona:o bosh ja tak czytam, czytam i nagle  "bo ja w przeciwienstwie do lidzi nie musze sie Z NIM przespac" nie umiem czytac 
 weri fany weri 
no jak by na to spojrzec tak dokładnie, to jest cos w tym smiesznego 
gdyby usunać słowo NIE to by było 
o tym mówie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:48am zielooona:draska:zielooona:
wole w traby 
prosze bardzo, traby dla draski 
dwa razy prosze...  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 2nd, 2005 at 11:48am |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2005 at 11:49am draska:Tunia:lidocaine:DRASKA TYLKO NIE PŁACZ
 mam tak samo ;p
ja mówie czesto zeby dzieci nie płakały?
dziecie to nie wiem ale mnie mówisz  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 2nd, 2005 at 11:50am draska:zielooona:draska:zielooona:
wole w traby 
prosze bardzo, traby dla draski 
dwa razy prosze... 
prosisz dwa razy??  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:51am lidocaine:draska:Tunia:lidocaine:DRASKA TYLKO NIE PŁACZ
 mam tak samo ;p
dziecie to nie wiem ale mnie mówisz 
taaa?  kiedy? lol |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2005 at 12:05pm draska:lidocaine:draska:Tunia:lidocaine:DRASKA TYLKO NIE PŁACZ
 mam tak samo ;p
taaa?  kiedy? lol
a już nie raz mówiłaś swoje słynne "Lidzia tylko nie płacz"  nie było tematu  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 12:07pm lidocaine:draska:lidocaine:draska:Tunia:lidocaine:DRASKA TYLKO NIE PŁACZ
 mam tak samo ;p
taaa?  kiedy? lol
a już nie raz mówiłaś swoje słynne "Lidzia tylko nie płacz"  nie było tematu 
aha....no to nie płacz, ze nie było tematu  |