Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 12:31pm lidocaine:Tunia:lidocaine:DRASKA TYLKO NIE PŁACZ
btw. często mi tak mówisz a ja nie wiem o co chodzi 
 mam tak samo ;p
ciekawe czemu 
sama się zastanawiam ;P  *mruga okiem do Lidzi ;P* |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 04:34pm zielooona:draska:zielooona:draska:zielooona:
wole w traby 
prosze bardzo, traby dla draski 
dwa razy prosze... 
prosisz dwa razy?? 
za pierwszym moze nie pomóc |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 04:35pm Tunia:lidocaine:Tunia:lidocaine:DRASKA TYLKO NIE PŁACZ
btw. często mi tak mówisz a ja nie wiem o co chodzi 
 mam tak samo ;p
ciekawe czemu 
sama się zastanawiam ;P  *mruga okiem do Lidzi ;P*
podryw niekontrolowany.... |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2005 at 04:38pm |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 04:39pm lidocaine:
to brzmi dwuznacznie  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 04:40pm draska:lidocaine:
to brzmi dwuznacznie  siostry...  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 04:43pm LittleSister:draska:lidocaine:
to brzmi dwuznacznie  siostry... 
tak siostro?  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 04:46pm draska:LittleSister:draska:lidocaine:
tak siostro?  alez nic, siostro  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 04:48pm LittleSister:draska:LittleSister:draska:lidocaine:
tak siostro?  alez nic, siostro 
no to dobrze siostro, ze nic  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 2nd, 2005 at 05:00pm |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 05:01pm Eliseth: Eliseth zgorszona?  taki perwers?! |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 05:05pm LittleSister:Eliseth: Eliseth zgorszona?  taki perwers?!
ę...ale to chyba nie z naszego powodu ?? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 2nd, 2005 at 05:08pm draska:LittleSister:Eliseth: Eliseth zgorszona?  taki perwers?!
ę...ale to chyba nie z naszego powodu ??
nie chce mi sie tyle czytac perwersy  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 05:09pm Eliseth:draska:LittleSister:Eliseth: Eliseth zgorszona?  taki perwers?!
nie chce mi sie tyle czytac perwersy 
a siostro...to mnie nie zaskoczyłaś  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 05:10pm draska:Eliseth:draska:LittleSister:Eliseth: Eliseth zgorszona?  taki perwers?!
a siostro...to mnie nie zaskoczyłaś  lenistwo w genach  jak i podejrzliwe spojrzenie  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 2nd, 2005 at 05:12pm LittleSister:draska:Eliseth:draska:LittleSister:Eliseth: Eliseth zgorszona?  taki perwers?!
a siostro...to mnie nie zaskoczyłaś  lenistwo w genach  jak i podejrzliwe spojrzenie 
biedny majk  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 05:14pm Eliseth:LittleSister:draska:Eliseth:draska:LittleSister:Eliseth: Eliseth zgorszona?  taki perwers?!
a siostro...to mnie nie zaskoczyłaś  lenistwo w genach  jak i podejrzliwe spojrzenie 
biedny majk  a on to ma po paście  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 05:16pm LittleSister:Eliseth:LittleSister:draska:Eliseth:draska:LittleSister:Eliseth: Eliseth zgorszona?  taki perwers?!
biedny majk  a on to ma po paście 
i wszystko jasne |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 2nd, 2005 at 05:19pm draska:LittleSister:Eliseth:LittleSister:draska:Eliseth:draska:LittleSister:Eliseth: Eliseth zgorszona?  taki perwers?!
i wszystko jasne
ty sie nie odzywaj bo jeszcze nie wiesz co z toba  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 05:20pm Eliseth:draska:LittleSister:Eliseth:LittleSister:draska:Eliseth:draska:LittleSister:Eliseth: Eliseth zgorszona?  taki perwers?!
i wszystko jasne
ty sie nie odzywaj bo jeszcze nie wiesz co z toba 
to zabrzmiało przerażająco  |