Author | Message |
---|
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 4th, 2005 at 09:57am a mi nie  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 09:58am a mi nie  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 4th, 2005 at 10:15am a tera zto mi juz tez nie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 01:26pm oddałyście hołd FNNWP ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 4th, 2005 at 01:26pm oddalysmy - i co teraz?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 01:28pm zdaje sie, że będę musiała niedługo zamieścić nowa wersję statutu ;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 01:29pm  na co czekasz  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 01:34pm anjpierw musze znależć poprzednią  , bo nowe punkty mam w myślach ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 4th, 2005 at 01:35pm  ze znalezieniem moze byc problem 
ale przynajmniej wiadomo w ktorym temacie szukac  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 01:38pm |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 01:40pm Tunia: takie wlasnie jest to nasze kochane forum  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 01:43pm LittleSister:Tunia: takie wlasnie jest to nasze kochane forum 
ja też  moje pierwsze forum  - to miłość na całe życie  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 01:49pm Tunia:LittleSister:Tunia: takie wlasnie jest to nasze kochane forum 
ja też  moje pierwsze forum  - to miłość na całe życie  jest po prostu najlepsze  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 01:54pm LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia: takie wlasnie jest to nasze kochane forum 
ja też  moje pierwsze forum  - to miłość na całe życie  jest po prostu najlepsze 
na art.pl juz nawet nie wchodzę ;P, bo tam za byle co można zostać potraktoqwanym piprzingiem ;P  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 03:48pm Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia: takie wlasnie jest to nasze kochane forum 
ja też  moje pierwsze forum  - to miłość na całe życie  jest po prostu najlepsze 
na art.pl juz nawet nie wchodzę ;P, bo tam za byle co można zostać potraktoqwanym piprzingiem ;P  na Eliseth już nakrzyczeli za za dużą czcionkę w podpisie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 4th, 2005 at 03:50pm LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia: takie wlasnie jest to nasze kochane forum 
na art.pl juz nawet nie wchodzę ;P, bo tam za byle co można zostać potraktoqwanym piprzingiem ;P  na Eliseth już nakrzyczeli za za dużą czcionkę w podpisie 
bo oni musza byc tacy sami. kzdy taka sama czcionka, taki sam kolor, długość. a u nas... wolność czcionki i słowa |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 03:51pm LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia: takie wlasnie jest to nasze kochane forum 
na art.pl juz nawet nie wchodzę ;P, bo tam za byle co można zostać potraktoqwanym piprzingiem ;P  na Eliseth już nakrzyczeli za za dużą czcionkę w podpisie 
 |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 03:54pm Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia: takie wlasnie jest to nasze kochane forum 
 wczoraj sie zastanawialysmy, po cholere w takim razie zrobili mozliwosc ustawienia duzej czcionki  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 4th, 2005 at 03:55pm LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia: takie wlasnie jest to nasze kochane forum 
 wczoraj sie zastanawialysmy, po cholere w takim razie zrobili mozliwosc ustawienia duzej czcionki 
żeby móc ofandzalać ludzi  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 4th, 2005 at 04:01pm Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia:LittleSister:Tunia: takie wlasnie jest to nasze kochane forum 
 wczoraj sie zastanawialysmy, po cholere w takim razie zrobili mozliwosc ustawienia duzej czcionki 
żeby móc ofandzalać ludzi   a to pipole  |