FNNWP / FNNP

AuthorMessage
Eliseth
Addict
Eliseth
July 18th, 2005 at 07:16pm
no i oczywiscie po znajomosci stanowiska jakies... dla forumowiczek.... Very Happy
lmfao

co mi odbilo no? no co?
lidocaine
Falling In Love With The Board
lidocaine
July 18th, 2005 at 07:21pm
głupiejesz na stare lato lmfao Razz
Tunia
Basket Case
Tunia
July 18th, 2005 at 08:52pm
po prostu udzieliła Ci się, Eliseth, atmosfera polskich wyborów lub też może, nazywając to trafniej, polskiego muppet show Mr. Green Każdy obiecuje góry złota, a kiedy przyjdzie co do czego, wszystko zostaje rozkradzione Wink. W dodatku na polskiej scenie politycznej nie ma nikogo, kto mógłby nadać się na rządzącego echh Jeśli do władzy dojdzie Giertych femli albo stowarzyszenie owsolubnych Wink, to jak Bozię kocham, uciekam z tego kraju Razz. Ponadto jeżeli wygra PiS, będziemy mieli jedną wielką komisje śledczą i zawiśnie nad nami groźba poważnego konfliktu z Niemcami. O Relidze nawet nie wspomnę.. - niech się chłopina lepiej medycyna zajmie Wink. Boże - co ja wypisuję ?! Mr. Green To chyba dlatego, że już śpiąca jestem Wink
lidocaine
lidocaine
July 18th, 2005 at 09:08pm
jak dla mnie to może wogóle nie być prezydenta w Polsce Razz o innych władzach nie wspomne.......
alexxx
King For A Couple Of Days
alexxx
July 19th, 2005 at 07:16am
Extraordinary_Tunia:
po prostu udzieliła Ci się, Eliseth, atmosfera polskich wyborów lub też może, nazywając to trafniej, polskiego muppet show Mr. Green Każdy obiecuje góry złota, a kiedy przyjdzie co do czego, wszystko zostaje rozkradzione Wink. W dodatku na polskiej scenie politycznej nie ma nikogo, kto mógłby nadać się na rządzącego echh Jeśli do władzy dojdzie Giertych femli albo stowarzyszenie owsolubnych Wink, to jak Bozię kocham, uciekam z tego kraju Razz. Ponadto jeżeli wygra PiS, będziemy mieli jedną wielką komisje śledczą i zawiśnie nad nami groźba poważnego konfliktu z Niemcami. O Relidze nawet nie wspomnę.. - niech się chłopina lepiej medycyna zajmie Wink. Boże - co ja wypisuję ?! Mr. Green To chyba dlatego, że już śpiąca jestem Wink

no to zacznij sie wysypiać szkoda twojeg zdrówka na ten cyrk :]
alexxx
King For A Couple Of Days
alexxx
July 19th, 2005 at 07:17am
Eliseth cukierki mnie przekonały Wink gdzie wstawić X Wink
LittleSister
LittleSister
July 19th, 2005 at 08:19am
Nie pamiętacie "Vote Billie Joe"? Mr. Green to będzie nasz prezydent lmfao (ah, przypominają mi się jego klipy wyborcze Very Happy Very Happy Very Happy)
Bad Boy
Basket Case
Bad Boy
July 19th, 2005 at 08:22am
Eliseth:
aha i jeszcze cukierki obiecuje lmfao
dla wszystkich i w nieograniczonej ilosci Very Happy

ja sie łamie....
Bad Boy
Basket Case
Bad Boy
July 19th, 2005 at 08:24am
Extraordinary_Tunia:

przypomniał mi sie kabaret który oglądałam teraz w sobote. Jak to ktoś powiedział. Teraz to jest Polski Disnejland. Dlaczego? No bo głosuje i Donald i Mikki (Mikke) i ...i...jeszcze ktoś tam był ale zapomniałam...sklerowa z tym wieku to normalne
Bad Boy
Basket Case
Bad Boy
July 19th, 2005 at 08:25am
LittleSister:
Nie pamiętacie "Vote Billie Joe"? Mr. Green to będzie nasz prezydent lmfao (ah, przypominają mi się jego klipy wyborcze Very Happy Very Happy Very Happy)

oj tak...Głosujmy Razz
lidocaine
lidocaine
July 19th, 2005 at 08:36am
próchnica dla wszystkich lmfao Very Happy
Bad Boy
Basket Case
Bad Boy
July 19th, 2005 at 08:37am
lidocaine:
próchnica dla wszystkich lmfao Very Happy

brzmi interesująco....
LittleSister
LittleSister
July 19th, 2005 at 08:38am
lmfao lmfao
i jeszcze darmowa pasta i wakacje w piekle ;P
lidocaine
lidocaine
July 19th, 2005 at 08:41am
jestem na TAK Very Happy
Bad Boy
Basket Case
Bad Boy
July 19th, 2005 at 08:42am
Ja też! Jestem na TAK!
LittleSister
LittleSister
July 19th, 2005 at 08:43am
VOTE BILLIE JOE Mr. Green

napiszcie mu o tym w liście, że jeśli tylko obieca próchnicę dla wszystkich, to ma wiernych wyborców w polsce Very Happy
Bad Boy
Basket Case
Bad Boy
July 19th, 2005 at 08:44am
LittleSister:

napiszcie mu o tym w liście, że jeśli tylko obieca próchnicę dla wszystkich, to ma wiernych wyborców w polsce Very Happy

napisz napisz....
lidocaine
lidocaine
July 19th, 2005 at 08:46am
LittleSister:

osz fak LIST Very Happy wiedziałam że o czymś zapomniałam lmfao a trudno nie chce mi się chociaż czas jeszcze jest ;P ich strata że nie ujrzą mojego pieknego pisma Cool Laughing
LittleSister
LittleSister
July 19th, 2005 at 08:47am
Draska:
LittleSister:

napisz napisz....

ja nie napiszę, bo już wysłałam ;p Retard

lidzia, do roboty Cool pisaj Very Happy
Bad Boy
Basket Case
Bad Boy
July 19th, 2005 at 08:49am
LittleSister:
Draska:
LittleSister:

napisz napisz....

ja nie napiszę, bo już wysłałam ;p Retard

lidzia, do roboty Cool pisaj Very Happy

No to lidzia! pisaj pisajWink
Register