Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 18th, 2005 at 07:16pm no i oczywiscie po znajomosci stanowiska jakies... dla forumowiczek....
co mi odbilo no? no co? |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 18th, 2005 at 07:21pm głupiejesz na stare lato  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 18th, 2005 at 08:52pm po prostu udzieliła Ci się, Eliseth, atmosfera polskich wyborów lub też może, nazywając to trafniej, polskiego muppet show  Każdy obiecuje góry złota, a kiedy przyjdzie co do czego, wszystko zostaje rozkradzione  . W dodatku na polskiej scenie politycznej nie ma nikogo, kto mógłby nadać się na rządzącego echh Jeśli do władzy dojdzie Giertych femli albo stowarzyszenie owsolubnych  , to jak Bozię kocham, uciekam z tego kraju  . Ponadto jeżeli wygra PiS, będziemy mieli jedną wielką komisje śledczą i zawiśnie nad nami groźba poważnego konfliktu z Niemcami. O Relidze nawet nie wspomnę.. - niech się chłopina lepiej medycyna zajmie  . Boże - co ja wypisuję ?!  To chyba dlatego, że już śpiąca jestem  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 18th, 2005 at 09:08pm jak dla mnie to może wogóle nie być prezydenta w Polsce  o innych władzach nie wspomne....... |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 19th, 2005 at 07:16am Extraordinary_Tunia:po prostu udzieliła Ci się, Eliseth, atmosfera polskich wyborów lub też może, nazywając to trafniej, polskiego muppet show  Każdy obiecuje góry złota, a kiedy przyjdzie co do czego, wszystko zostaje rozkradzione  . W dodatku na polskiej scenie politycznej nie ma nikogo, kto mógłby nadać się na rządzącego echh Jeśli do władzy dojdzie Giertych femli albo stowarzyszenie owsolubnych  , to jak Bozię kocham, uciekam z tego kraju  . Ponadto jeżeli wygra PiS, będziemy mieli jedną wielką komisje śledczą i zawiśnie nad nami groźba poważnego konfliktu z Niemcami. O Relidze nawet nie wspomnę.. - niech się chłopina lepiej medycyna zajmie  . Boże - co ja wypisuję ?!  To chyba dlatego, że już śpiąca jestem 
no to zacznij sie wysypiać szkoda twojeg zdrówka na ten cyrk :] |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 19th, 2005 at 07:17am Eliseth cukierki mnie przekonały  gdzie wstawić X  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 19th, 2005 at 08:19am Nie pamiętacie "Vote Billie Joe"?  to będzie nasz prezydent  (ah, przypominają mi się jego klipy wyborcze  ) |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 19th, 2005 at 08:22am Eliseth:aha i jeszcze cukierki obiecuje 
dla wszystkich i w nieograniczonej ilosci 
ja sie łamie.... |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 19th, 2005 at 08:24am Extraordinary_Tunia:po prostu udzieliła Ci się, Eliseth, atmosfera polskich wyborów lub też może, nazywając to trafniej, polskiego muppet show  Każdy obiecuje góry złota, a kiedy przyjdzie co do czego, wszystko zostaje rozkradzione  . W dodatku na polskiej scenie politycznej nie ma nikogo, kto mógłby nadać się na rządzącego echh Jeśli do władzy dojdzie Giertych femli albo stowarzyszenie owsolubnych  , to jak Bozię kocham, uciekam z tego kraju  . Ponadto jeżeli wygra PiS, będziemy mieli jedną wielką komisje śledczą i zawiśnie nad nami groźba poważnego konfliktu z Niemcami. O Relidze nawet nie wspomnę.. - niech się chłopina lepiej medycyna zajmie  . Boże - co ja wypisuję ?!  To chyba dlatego, że już śpiąca jestem 
przypomniał mi sie kabaret który oglądałam teraz w sobote. Jak to ktoś powiedział. Teraz to jest Polski Disnejland. Dlaczego? No bo głosuje i Donald i Mikki (Mikke) i ...i...jeszcze ktoś tam był ale zapomniałam...sklerowa z tym wieku to normalne |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 19th, 2005 at 08:25am LittleSister:Nie pamiętacie "Vote Billie Joe"?  to będzie nasz prezydent  (ah, przypominają mi się jego klipy wyborcze  )
oj tak...Głosujmy  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 19th, 2005 at 08:36am próchnica dla wszystkich  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 19th, 2005 at 08:37am lidocaine:próchnica dla wszystkich 
brzmi interesująco.... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 19th, 2005 at 08:38am 
i jeszcze darmowa pasta i wakacje w piekle ;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 19th, 2005 at 08:41am jestem na TAK  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 19th, 2005 at 08:42am Ja też! Jestem na TAK! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 19th, 2005 at 08:43am VOTE BILLIE JOE
napiszcie mu o tym w liście, że jeśli tylko obieca próchnicę dla wszystkich, to ma wiernych wyborców w polsce  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 19th, 2005 at 08:44am LittleSister:VOTE BILLIE JOE
napiszcie mu o tym w liście, że jeśli tylko obieca próchnicę dla wszystkich, to ma wiernych wyborców w polsce 
napisz napisz.... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 19th, 2005 at 08:46am LittleSister:VOTE BILLIE JOE
napiszcie mu o tym w liście, że jeśli tylko obieca próchnicę dla wszystkich, to ma wiernych wyborców w polsce 
osz fak LIST  wiedziałam że o czymś zapomniałam  a trudno nie chce mi się chociaż czas jeszcze jest ;P ich strata że nie ujrzą mojego pieknego pisma  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 19th, 2005 at 08:47am Draska:LittleSister:VOTE BILLIE JOE
napisz napisz....
ja nie napiszę, bo już wysłałam ;p
lidzia, do roboty  pisaj  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 19th, 2005 at 08:49am LittleSister:Draska:LittleSister:VOTE BILLIE JOE
napisz napisz....
ja nie napiszę, bo już wysłałam ;p
lidzia, do roboty  pisaj 
No to lidzia! pisaj pisaj  |