Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | June 23rd, 2005 at 07:30am Niewiem czy wiecie, ale pewna dziewczyna organizuje album dla Greek Day, w podzięce za ich koncert. Chodzi o to żeby wysłać do niej kartke a4, na której albo dzikujecie za koncert i opisujecie wrazenia, albo piszecie ze nie byliście ale ze chcielibyście i takie tam. Oczywiście wszystko po angielsku. Daje jej numer gg.8108336 bo może ktoś będzie chetny. Naprawde fajnie by było wysłać do nich taki duży album. Niech zobaczą że Polacy potrafią się organizować. Napiszcie cos. Ona wam na gg powie co i jak. Proszę... |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | June 23rd, 2005 at 07:40am czytałam o tym na gd.art.pl gut ajdija w sumie, mysle nawet czy by sie nie dołaczyc  nie wiem co z tego wyjdzie ale spróbowac zawsze mozna... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 23rd, 2005 at 08:04am no ja nie wiem... dali jeden zasrany koncert na caly kraj i od razu im ksiege z podzekowaniami pisac?... |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | June 23rd, 2005 at 08:07am Po pierwsze wcale nie był zasrany. Cieszmy sie ze zagrali w naszym zasranym kraju. a pozatym nie tylko u nas był jeden koncert |
Megana24 Shoot Me, I'm A Newbie
 Age: - Gender: - Posts: 72 | June 23rd, 2005 at 08:17am ja napisze chociaz ostatnio forum remontuja i nie moge adresu tej dziewczyny znalec  Tylko co napisac??? Oto jest pytanie  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | June 23rd, 2005 at 08:27am w sumie to i tak wielka rzecz że chociaz jeden koncert zagrali  w przypadku Polski to AŻ jeden koncert...znajac zycie i tak ten pomysl nie wypali ;P (dobra odpukuje w niemalowane no żeby nie bylo ze wykrakalam) |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | June 23rd, 2005 at 08:52am To jej adres jak ktoś chce:
Sonia Szturo
ul.Górnośląska 4a/81
00-444 Warszawa |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | June 23rd, 2005 at 03:25pm za taki koncert zasluguja =) sprobuje cos napisac  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 23rd, 2005 at 05:08pm Eliseth:no ja nie wiem... dali jeden zasrany koncert na caly kraj i od razu im ksiege z podzekowaniami pisac?...
zasr*** to on nie był  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 23rd, 2005 at 05:11pm LittleSister:za taki koncert zasluguja =) sprobuje cos napisac 
ja tez coś postaram sie wyskrobać, ale znając życie, nie będę wiedziała od czego zacząć  Może wieć piszmy tu na forum, jakie mamy pomysły (w końcu jest czas do połowy lipca  - tez czytałam o tym na art.pl  ), no chyba że któraś chce napisać coś bardziej ... eeee.... intymnego  |
punolek Geek
 Age: - Gender: - Posts: 224 | June 24th, 2005 at 06:40am Extraordinary_Tunia:... no chyba że któraś chce napisać coś bardziej ... eeee.... intymnego 
ekhm ... widze że ten temat mnie nie dotyczy... ?
Nie wiem co zrobić, ale ja płci nie zmienie !!  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | June 24th, 2005 at 09:19am Extraordinary_Tunia:Eliseth:no ja nie wiem... dali jeden zasrany koncert na caly kraj i od razu im ksiege z podzekowaniami pisac?...
zasr*** to on nie był 
oh jaka kultura  dobrze że dbasz oto by nasze oczy nie widziały tak brzydkich słów  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 24th, 2005 at 10:29am lidocaine:Extraordinary_Tunia:Eliseth:no ja nie wiem... dali jeden zasrany koncert na caly kraj i od razu im ksiege z podzekowaniami pisac?...
zasr*** to on nie był 
oh jaka kultura  dobrze że dbasz oto by nasze oczy nie widziały tak brzydkich słów 
zasr*** -> wyraz mojej frustracji i rozgoryczenia spowodowanego zalem, tesknota i wspomnieniami... jak mi dzis puscili We Are The Champions mialam lzy w oczach....  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 24th, 2005 at 11:55am Eliseth:lidocaine:Extraordinary_Tunia:Eliseth:no ja nie wiem... dali jeden zasrany koncert na caly kraj i od razu im ksiege z podzekowaniami pisac?...
zasr*** to on nie był 
oh jaka kultura  dobrze że dbasz oto by nasze oczy nie widziały tak brzydkich słów 
zasr*** -> wyraz mojej frustracji i rozgoryczenia spowodowanego zalem, tesknota i wspomnieniami... jak mi dzis puscili We Are The Champions mialam lzy w oczach.... 
i zostało Ci wybaczone
Fakt - była to piękna chwila *chlip* |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 24th, 2005 at 11:57am punolek:Extraordinary_Tunia:... no chyba że któraś chce napisać coś bardziej ... eeee.... intymnego 
Nie wiem co zrobić, ale ja płci nie zmienie !! 
sorki - stare przyzwyczajenia
Ale jeśli chcesz, to też możesz nabazgrać "coś intymnego  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 24th, 2005 at 11:58am |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | June 25th, 2005 at 12:04pm Extraordinary_Tunia:punolek:Extraordinary_Tunia:... no chyba że któraś chce napisać coś bardziej ... eeee.... intymnego 
Ale jeśli chcesz, to też możesz nabazgrać "coś intymnego 
dyskryminacja i seksizm!  ;P |
punolek Geek
 Age: - Gender: - Posts: 224 | June 27th, 2005 at 04:25pm Extraordinary_Tunia:punolek:Extraordinary_Tunia:... no chyba że któraś chce napisać coś bardziej ... eeee.... intymnego 
Czas się odzwyczaić od złych nałogów !!    |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | June 27th, 2005 at 06:11pm punolek:Extraordinary_Tunia:punolek:Extraordinary_Tunia:... no chyba że któraś chce napisać coś bardziej ... eeee.... intymnego 
Czas się odzwyczaić od złych nałogów !!   
no właśnie  (to wcale nie jest hołd złożony FNNWP  , jeśli wiesz o co chodzi  ) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | June 28th, 2005 at 10:50am wlasnie mi sie przypomnialo ze kiedys chyba ustalalysmy ze tylko baby beda w FNNP...  ale w tym przypadku chyba zrobimy wyjatek nie?  |