Author | Message |
---|
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | July 15th, 2005 at 08:50am a ja  ja tez chce... może być dres (bo dresy tez sie kiedyś ściąga... ehm.. do prania na przykład  ) |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 15th, 2005 at 12:09pm LittleSister:no tak  Banda Dżejsona + Ale Sketa. Każdy z każdym 
tak jak Wisła z czymśtam w Krakowie  Potem znowu się lali  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:25pm zielooona:
pozostaje sie jeszcze bić  na gołe klaty  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 17th, 2005 at 06:38pm Draska:zielooona:
pozostaje sie jeszcze bić  na gołe klaty 
nieeee - lepiej w kisielu albo błocie i to najlepiej w stringach ku uciesze Przemka  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:45pm Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:
nieeee - lepiej w kisielu albo błocie i to najlepiej w stringach ku uciesze Przemka 
o tak...my kobiety wiemy jak zadowolić facetów  budyń lepszy  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 17th, 2005 at 06:46pm Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:
nieeee - lepiej w kisielu albo błocie i to najlepiej w stringach ku uciesze Przemka 
o tak...my kobiety wiemy jak zadowolić facetów  budyń lepszy 
zależy jeszcze jaki smak  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:51pm Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:
zależy jeszcze jaki smak 
ja lubie czekoladowy  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:52pm Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:
zależy jeszcze jaki smak 
ja lubie czekoladowy 
ja tez  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:54pm zielooona:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:
zależy jeszcze jaki smak 
ja lubie czekoladowy 
ja tez 
no to nie bedzie trzeba mieszac smaków  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 06:54pm Draska:zielooona:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:
zależy jeszcze jaki smak 
ja lubie czekoladowy 
ja tez 
no to nie bedzie trzeba mieszac smaków 
o jak milo  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 06:55pm zielooona:Draska:zielooona:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:
zależy jeszcze jaki smak 
ja lubie czekoladowy 
ja tez 
o jak milo 
wiem wiem  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 17th, 2005 at 07:08pm Draska:zielooona:Draska:zielooona:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:
zależy jeszcze jaki smak 
ja lubie czekoladowy 
ja tez 
o jak milo 
wiem wiem 
ja lubię śmietankowy najbardziej, chociaż czekoladowym też nie pogardzę  . Najgorsze są takie wydziwy  typu karmel albo pistacja - ffffuuuujjjj  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 07:11pm Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:Draska:zielooona:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:
zależy jeszcze jaki smak 
ja lubie czekoladowy 
ja tez 
o jak milo 
wiem wiem 
ja lubię śmietankowy najbardziej, chociaż czekoladowym też nie pogardzę  . Najgorsze są takie wydziwy  typu karmel albo pistacja - ffffuuuujjjj 
o tak...fuj fuj...czekolada górą! |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 17th, 2005 at 07:11pm Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:Draska:zielooona:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:
zależy jeszcze jaki smak 
ja lubie czekoladowy 
ja tez 
o jak milo 
wiem wiem 
ja lubię śmietankowy najbardziej, chociaż czekoladowym też nie pogardzę  . Najgorsze są takie wydziwy  typu karmel albo pistacja - ffffuuuujjjj 
o tak...fuj fuj...czekolada górą! |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 17th, 2005 at 07:12pm wow - i znów piramidka ;P szanujmy oczy Lidzi, bo nam biedaczka oczopląsu dostanie  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 07:14pm Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:Draska:zielooona:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:zielooona:
zależy jeszcze jaki smak 
ja lubie czekoladowy 
ja tez 
o jak milo 
wiem wiem 
o tak...fuj fuj...czekolada górą!
 |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 07:15pm Extraordinary_Tunia:wow - i znów piramidka ;P szanujmy oczy Lidzi, bo nam biedaczka oczopląsu dostanie 
ups sorki lidzia...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 17th, 2005 at 07:16pm Extraordinary_Tunia:wow - i znów piramidka ;P szanujmy oczy Lidzi, bo nam biedaczka oczopląsu dostanie 
sorki, że postnęłam to drugi raz, ale chyba poprzednie nie zostało zauważone
Nie rozwijajcie tej piramidy proszę  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 17th, 2005 at 07:18pm Extraordinary_Tunia:Extraordinary_Tunia:wow - i znów piramidka ;P szanujmy oczy Lidzi, bo nam biedaczka oczopląsu dostanie 
sorki, że postnęłam to drugi raz, ale chyba poprzednie nie zostało zauważone
Nie rozwijajcie tej piramidy proszę 
taa nie zauwazylam twojego posta musisz go pogrubic  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 17th, 2005 at 07:18pm cytatowy zawrót głowy  eh jak miło że ktoś jeszcze pamięta o moich starych (  ) zużytych ślepiach  |