Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 03:47pm LittleSister:Eliseth: i potem przyjada do polski na koncert i zaczna od kurwa mac 
ahh  to by było piekne 
leżałabym na ziemi ze śmiechu, gdybym usłyszała "kurwa mać Połlend"  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 29th, 2005 at 03:50pm to może jeszzce do zobaczenia... guj wam w dupe  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 03:50pm LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:napisz ze to po polsku "dzien dobry" 
ja tylko jedno słowo po polsku napisałam ("dziękuję" na końcu listu  ) 
ja tez napisalam po polsku tylko dziekuje, ale w innym kontekscie 
jaki może byc inny kontext  :>?? |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 29th, 2005 at 03:51pm Extraordinary_Tunia:LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:napisz ze to po polsku "dzien dobry" 
jaki może byc inny kontext  :>??
"and billie's "dziekuje" is famous in poland now"  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 03:59pm LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:Extraordinary_Tunia:LittleSister:napisz ze to po polsku "dzien dobry" 
jaki może byc inny kontext  :>??
"and billie's "dziekuje" is famous in poland now" 
 ahaaaa no fakt - naprawdę jest teraz fejmys ;P |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 29th, 2005 at 04:08pm lidocaine:to może jeszzce do zobaczenia... guj wam w dupe 
aha i jeszzcze żebyś nie zapomniała... deszcz kondomów (konfetti) to nasz pomysł a nie ich ;P to tak jak bedziesz(cie) pisac na temat przyszłego koncertu ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 04:16pm lidocaine:lidocaine:to może jeszzce do zobaczenia... guj wam w dupe 
aha i jeszzcze żebyś nie zapomniała... deszcz kondomów (konfetti) to nasz pomysł a nie ich ;P to tak jak bedziesz(cie) pisac na temat przyszłego koncertu ;P
 takie białe z granat-sercami, czerwone z nadrukiem Green Day i zielone bez nadruku  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 29th, 2005 at 04:20pm Extraordinary_Tunia:lidocaine:lidocaine:to może jeszzce do zobaczenia... guj wam w dupe 
aha i jeszzcze żebyś nie zapomniała... deszcz kondomów (konfetti) to nasz pomysł a nie ich ;P to tak jak bedziesz(cie) pisac na temat przyszłego koncertu ;P
 takie białe z granat-sercami, czerwone z nadrukiem Green Day i zielone bez nadruku 
oj tak...miło planować juz kolejny koncert bez ich wiedzy. beda mieli niespodzianke |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 04:26pm draska:Extraordinary_Tunia:lidocaine:lidocaine:to może jeszzce do zobaczenia... guj wam w dupe 
 takie białe z granat-sercami, czerwone z nadrukiem Green Day i zielone bez nadruku 
oj tak...miło planować juz kolejny koncert bez ich wiedzy. beda mieli niespodzianke
my już w pociądu planowaliśmy ich kolejny koncert LOL ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 29th, 2005 at 04:26pm Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:lidocaine:lidocaine:to może jeszzce do zobaczenia... guj wam w dupe 
oj tak...miło planować juz kolejny koncert bez ich wiedzy. beda mieli niespodzianke
my już w pociądu planowaliśmy ich kolejny koncert LOL ;P
rozumiem w pociągu w drodze powrotnej... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 04:31pm draska:Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:lidocaine:lidocaine:to może jeszzce do zobaczenia... guj wam w dupe 
rozumiem w pociągu w drodze powrotnej...
nie - przed  jasne, ze w drodze powrotnej  |
punolek Geek
 Age: - Gender: - Posts: 224 | July 29th, 2005 at 04:37pm Marta:nie - przed Razz jasne, ze w drodze powrotnej Mr. Green
a niektórzy spali w drodze powrotnej, lamerzy  a myśmy gadali o pierdolach  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 29th, 2005 at 04:37pm Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:lidocaine:lidocaine:to może jeszzce do zobaczenia... guj wam w dupe 
nie - przed  jasne, ze w drodze powrotnej 
no...przed tez mogliście. zmarnowaliscie w takim razie czas w jedna strone.  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 04:40pm draska:Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:lidocaine:lidocaine:to może jeszzce do zobaczenia... guj wam w dupe 
nie - przed  jasne, ze w drodze powrotnej 
no...przed tez mogliście. zmarnowaliscie w takim razie czas w jedna strone. 
przed koncertem bylismy czym innym zajęci  i zaaferowani tym, co nas czeka oraz wysłuchiwaliśmy przedziałaowej twórczości pewnych chłopaków  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 04:41pm punolek:Marta:nie - przed Razz jasne, ze w drodze powrotnej Mr. Green
a niektórzy spali w drodze powrotnej, lamerzy  a myśmy gadali o pierdolach 
taa - Ty prawie całą drogę przespałeś  |
punolek Geek
 Age: - Gender: - Posts: 224 | July 29th, 2005 at 04:42pm Tunia:przed koncertem bylismy czym innym zajęci Wink Razz i zaaferowani tym, co nas czeka oraz wysłuchiwaliśmy przedziałaowej twórczości pewnych chłopaków Wink
Przed koncertem myśleliśmy o pizzy !!  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 29th, 2005 at 04:44pm punolek:Tunia:przed koncertem bylismy czym innym zajęci Wink Razz i zaaferowani tym, co nas czeka oraz wysłuchiwaliśmy przedziałaowej twórczości pewnych chłopaków Wink
Przed koncertem myśleliśmy o pizzy !! 
no popatrz! a ja myslałam ze o piwie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 04:44pm punolek:Tunia:przed koncertem bylismy czym innym zajęci Wink Razz i zaaferowani tym, co nas czeka oraz wysłuchiwaliśmy przedziałaowej twórczości pewnych chłopaków Wink
oo tak - o tym też  znów przypomniała mi się ten zagubiony gościu z pizzerii  |
punolek Geek
 Age: - Gender: - Posts: 224 | July 29th, 2005 at 04:44pm Extraordinary_Tunia:punolek:Marta:nie - przed Razz jasne, ze w drodze powrotnej Mr. Green
a niektórzy spali w drodze powrotnej, lamerzy  a myśmy gadali o pierdolach 
taa - Ty prawie całą drogę przespałeś 
Ja spałem... ale oszczerstwa, ja co najwyżej starałem się spac  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 04:46pm draska:punolek:Tunia:przed koncertem bylismy czym innym zajęci Wink Razz i zaaferowani tym, co nas czeka oraz wysłuchiwaliśmy przedziałaowej twórczości pewnych chłopaków Wink
no popatrz! a ja myslałam ze o piwie 
o tym Punolek non-stop nawijał  |