Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 04:46pm punolek:Extraordinary_Tunia:punolek:Marta:nie - przed Razz jasne, ze w drodze powrotnej Mr. Green
a niektórzy spali w drodze powrotnej, lamerzy  a myśmy gadali o pierdolach 
taa - Ty prawie całą drogę przespałeś 
Ja spałem... ale oszczerstwa, ja co najwyżej starałem się spac 
alez oczywiście, jak mogę w to wątpić ;P  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 29th, 2005 at 04:46pm punolek:Extraordinary_Tunia:punolek:Marta:nie - przed Razz jasne, ze w drodze powrotnej Mr. Green
a niektórzy spali w drodze powrotnej, lamerzy  a myśmy gadali o pierdolach 
taa - Ty prawie całą drogę przespałeś 
Ja spałem... ale oszczerstwa, ja co najwyżej starałem się spac 
śpioszek  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 29th, 2005 at 04:47pm Extraordinary_Tunia:draska:punolek:Tunia:przed koncertem bylismy czym innym zajęci Wink Razz i zaaferowani tym, co nas czeka oraz wysłuchiwaliśmy przedziałaowej twórczości pewnych chłopaków Wink
Przed koncertem myśleliśmy o pizzy !! 
no popatrz! a ja myslałam ze o piwie 
o tym Punolek non-stop nawijał 
domyslam sie...ciekawe po kim to ma |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 04:49pm draska:Extraordinary_Tunia:draska:punolek:Tunia:przed koncertem bylismy czym innym zajęci Wink Razz i zaaferowani tym, co nas czeka oraz wysłuchiwaliśmy przedziałaowej twórczości pewnych chłopaków Wink
domyslam sie...ciekawe po kim to ma
spytaj go  |
punolek Geek
 Age: - Gender: - Posts: 224 | July 29th, 2005 at 04:52pm dobra namówiłyście mnie, ide na browarki  si ja |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 29th, 2005 at 04:52pm miło |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 04:54pm punolek:dobra namówiłyście mnie, ide na browarki  si ja
see ya!!  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 29th, 2005 at 04:56pm Extraordinary_Tunia:punolek:dobra namówiłyście mnie, ide na browarki  si ja
see ya!! 
to sprawił nasz wdziek osobisty...czyz nie tunio? |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 29th, 2005 at 05:20pm Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:draska:punolek:Tunia:przed koncertem bylismy czym innym zajęci Wink Razz i zaaferowani tym, co nas czeka oraz wysłuchiwaliśmy przedziałaowej twórczości pewnych chłopaków Wink
spytaj go 
przemus cały czas tylko o tej pizzy  a no i o swojej wytrzeźwiałce  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 29th, 2005 at 06:24pm LittleSister:Extraordinary_Tunia:draska:Extraordinary_Tunia:draska:punolek:Tunia:przed koncertem bylismy czym innym zajęci Wink Razz i zaaferowani tym, co nas czeka oraz wysłuchiwaliśmy przedziałaowej twórczości pewnych chłopaków Wink
spytaj go 
przemus cały czas tylko o tej pizzy  a no i o swojej wytrzeźwiałce 
no jak to po kim - po tatusiu  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 29th, 2005 at 07:42pm po billiem?  a co ma biedny demon do wytrzeźwiałki?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 08:34pm draska:Extraordinary_Tunia:punolek:dobra namówiłyście mnie, ide na browarki  si ja
see ya!! 
to sprawił nasz wdziek osobisty...czyz nie tunio?
ależ oczywiście (i oczy zawisły  ), że tak  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 29th, 2005 at 08:35pm LittleSister:po billiem?  a co ma biedny demon do wytrzeźwiałki? 
o ile pamietam, to wytrzeźwiałka jest czymśtam związanym z piłka nożną  . Może Billie uczył go grać  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 06:47am przedluzyli termin do wrzesnia? ble to po co ja kase na priorytet wydalam
jak bedziecie wysylac biblie po angielsku, to napiszcie, ze ja to ja  ,czyli ze zielooona to ja, czyli ze zielooona to Marietta, znaczy sie, ze zielooona to Marietta Młodzińska lol (ja sie podpisalam imieniem i nazwiskiem  )
fajnie by bylo, jakby na nastepnym koncercie w Polsce zwolali na scene czlonkow ALE SKETY  och och ach ach |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 06:51am Eliseth:zielooona:draska:zielooona:draska:LittleSister:draska:LittleSister:draska:LittleSister:draska:LittleSister:lidocaine:draska:LittleSister:lidocaine:Extraordinary_Tunia:Eliseth:kawa jest niedobra :/
popieram  ja też, choć na wyciecze klasowej po koncercie piłam żeby nocami nie zasnąć 
ja piłam po nocach przed klasówkami 
powinno sie pic przed i po klasówkach ale po klaskówkach chyhba co innego niż przed 
zależy od wyniku klasówki 
w sumie to nie...
zalezy jak na to patrzec ;P mozna to samo ale albo na wesolo albo na smutno 
o z tym sie zgodze. ja wolałabym na wesoło. ale zadko mam takie okazje
rany, co za swieto, draska sie ze mna zgodzila 
ah...z tego wszystkiego zapomniałam ze przeciez ja sie z toba nie zgadzam *ale gafa* *wytyka palcem i wysmiewa się zlosliwie * 
*łapie palca i wykręca we wszystkie strony*
odgryz go odgryz!!!
do tego jakis pies potrzebny, najlepiej pudel
<wola dzejsona>
"moja najwspanialsza ukochana po coz mnie wzywalas" - dzejson
"ach kochanie <caluje dzejsona>, czy moglbys odgryzc Lil Sis palca??? <usmiecha sie slodziutko>'' -zet  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 08:45am |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 10:03am zielooona:Eliseth:zielooona:draska:zielooona:draska:LittleSister:draska:LittleSister:draska:LittleSister:draska:LittleSister:lidocaine:draska:LittleSister:lidocaine:Extraordinary_Tunia:Eliseth:kawa jest niedobra :/
popieram  ja też, choć na wyciecze klasowej po koncercie piłam żeby nocami nie zasnąć 
ja piłam po nocach przed klasówkami 
powinno sie pic przed i po klasówkach ale po klaskówkach chyhba co innego niż przed 
zależy od wyniku klasówki 
w sumie to nie...
zalezy jak na to patrzec ;P mozna to samo ale albo na wesolo albo na smutno 
o z tym sie zgodze. ja wolałabym na wesoło. ale zadko mam takie okazje
rany, co za swieto, draska sie ze mna zgodzila 
ah...z tego wszystkiego zapomniałam ze przeciez ja sie z toba nie zgadzam *ale gafa* *wytyka palcem i wysmiewa się zlosliwie * 
*łapie palca i wykręca we wszystkie strony*
odgryz go odgryz!!!
do tego jakis pies potrzebny, najlepiej pudel
<wola dzejsona>
"moja najwspanialsza ukochana po coz mnie wzywalas" - dzejson
"ach kochanie <caluje dzejsona>, czy moglbys odgryzc Lil Sis palca??? <usmiecha sie slodziutko>'' -zet 
gryź ile chcesz  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 10:03am zielooona:
wrrr....a ja jeszcze nie wiem |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 10:29am draska:zielooona:
wrrr....a ja jeszcze nie wiem
musisz zapytac  ale jak Sonia wroci |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 10:30am zielooona:draska:zielooona:
wrrr....a ja jeszcze nie wiem
musisz zapytac  ale jak Sonia wroci
no zapytam |