Author | Message |
---|
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | August 22nd, 2005 at 06:21am Banan:ja dostałam śliczne "kurwa" od Eliseth na gygy 
a ja śliczne "kurwa mamusiu"
powiem na ten temat tak... jestem o rok starsza od naszej Jp i ja bym na jej miejscu ryczała ze śmiechu jak by mi ktoś z powiedział że jestem z moim fecetem zawsze w koszulkach czy tez bez... więc moim zdaniem uzasadnienie jakie podała czyli swój wiek, że niby jest starszo od was jakos nie jest dla mnie argumantem  to raczej zlaeży od człowieka
"We're together always, with or without t-shirts" ... klakier and I  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 22nd, 2005 at 04:21am alexxx:Banan:ja dostałam śliczne "kurwa" od Eliseth na gygy 
powiem na ten temat tak... jestem o rok starsza od naszej Jp i ja bym na jej miejscu ryczała ze śmiechu jak by mi ktoś z powiedział że jestem z moim fecetem zawsze w koszulkach czy tez bez... więc moim zdaniem uzasadnienie jakie podała czyli swój wiek, że niby jest starszo od was jakos nie jest dla mnie argumantem  to raczej zlaeży od człowieka
"We're together always, with or without t-shirts" ... klakier and I 
 czytałam offtop kurwa cztery (czy coś tak  )  ---->  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 22nd, 2005 at 04:24am Tunia:alexxx:Banan:ja dostałam śliczne "kurwa" od Eliseth na gygy 
 czytałam offtop kurwa cztery (czy coś tak  )  ----> 
nie rozumiem twojego toku myslenia tuniu  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 22nd, 2005 at 04:34am Eliseth:Tunia:alexxx:Banan:ja dostałam śliczne "kurwa" od Eliseth na gygy 
nie rozumiem twojego toku myslenia tuniu 
wejdź na forum, które podała Alexxx
P.S. Musisz się zarejestrować ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 22nd, 2005 at 04:36am Tunia:Eliseth:Tunia:alexxx:Banan:ja dostałam śliczne "kurwa" od Eliseth na gygy 
P.S. Musisz się zarejestrować ;P
no weszlam i sie zarejestrowalam ale mi nie chce przyjsc mail z potwierdzeniem... :/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 22nd, 2005 at 04:43am Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:alexxx:Banan:ja dostałam śliczne "kurwa" od Eliseth na gygy 
P.S. Musisz się zarejestrować ;P
no weszlam i sie zarejestrowalam ale mi nie chce przyjsc mail z potwierdzeniem... :/ też troszkę czekałam  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 22nd, 2005 at 08:10am alexxx - dla mnie to też było śmieszne "with or without a t-shirt"  sama bym się z tego śmiała na jej miejscu i teraz, i za pięc lat  moze jp miala okres akurat  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 22nd, 2005 at 08:11am  to prawdopodobne |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 22nd, 2005 at 08:17am że bym się śmiała czy że miałą okres? "P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 22nd, 2005 at 08:24am jedno i drugie  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 22nd, 2005 at 09:46am tak wracając do tematu (aż dziwne u nas  ), pytałyście tej Soni, czy wasze listy doszły?  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | August 22nd, 2005 at 11:16am LittleSister:że bym się śmiała czy że miałą okres? "P
 i jak bym yteraz miała okres i nia była to też bym ryczała ze smiechu o!  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 22nd, 2005 at 11:18am LittleSister:tak wracając do tematu (aż dziwne u nas  ), pytałyście tej Soni, czy wasze listy doszły? 
ona jest ciagle niedostepna  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 22nd, 2005 at 01:36pm LittleSister:tak wracając do tematu (aż dziwne u nas  ), pytałyście tej Soni, czy wasze listy doszły? 
nie  jeszcze nie - bo jej na gadu jeszcze nie dopadłam  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 22nd, 2005 at 01:38pm LittleSister:alexxx - dla mnie to też było śmieszne "with or without a t-shirt"  sama bym się z tego śmiała na jej miejscu i teraz, i za pięc lat  moze jp miala okres akurat 
o przyczyno mego rozdrażnienia  !!
sorki, ze jestem jakaś uszczypliwa ostatnio, ale nie moja wina ;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 23rd, 2005 at 04:09am haa, cos ostatnio wszyscy jakis trudny okres przezywaja  rok szkolny sie zbliza, to pewnie dlatego  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 23rd, 2005 at 05:24am dla kogo się zbliża, to się zbliża ;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 23rd, 2005 at 05:59am ciiicho, wiem że ty masz jeszcze miesiąc...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 23rd, 2005 at 06:03am no co no  - nie mogę Was powkurzać ;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 23rd, 2005 at 06:07am nie krępuj się  |