Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 14th, 2005 at 08:55pm Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:punolek:Extraordinary_Tunia:
skoro nalegasz  a też się przyłączasz ?? 
niee - ja tam o dżejsona się nie bije 
to o kogo?:. przyznaj sie!
póki co to nic nie wiem o jakiejś innej rywalizacji ;P
ale jak sie dowiesz to powiedz 
ołkej ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 14th, 2005 at 08:55pm Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:punolek:Extraordinary_Tunia:
punolek? a ty? co tak cicho siedzisz!nie zapominaj ze są stringi dla menów 
takie ze słoniową trąba z przodu 
no ja widziałam ostatnio z dwoma 
 Chyba dla jakiegoś mutanta ;P
niewykluczone...
zaintrygowałaś mnie tymi dwiema trąbami  jak to wyglądało - opisz, proszę  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 14th, 2005 at 08:56pm moze to dwuosobowe  |
punolek Geek
 Age: - Gender: - Posts: 224 | July 14th, 2005 at 08:56pm może to miało pięć trąb i to nie były stringi tylko rękawiczki  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 14th, 2005 at 08:57pm punolek:może to miało pięć trąb i to nie były stringi tylko rękawiczki   |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 14th, 2005 at 08:57pm Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:punolek:Extraordinary_Tunia:
niewykluczone...
zaintrygowałaś mnie tymi dwiema trąbami  jak to wyglądało - opisz, proszę 
widziałąs kiedyś słonia? to no wyobraż sobie słonia z dwoma trąbami...niezły widok. chyba jakas hybryda  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 14th, 2005 at 08:58pm lidocaine:moze to dwuosobowe 
no...tak może...dwuosobowe...nie wykluczone...nie pytałam |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 14th, 2005 at 08:58pm Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:punolek:Extraordinary_Tunia:
niewykluczone...
widziałąs kiedyś słonia? to no wyobraż sobie słonia z dwoma trąbami...niezły widok. chyba jakas hybryda 
no słonia widziłam lol  Tylko czy te trąby długie są? Takie długie jak w tych pojedynczych ??  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 14th, 2005 at 08:58pm punolek:może to miało pięć trąb i to nie były stringi tylko rękawiczki 
nie no...mysle ze liczyc umiem. i odróżniać rękawiczki od tych jakże interesujących stringów również... |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 14th, 2005 at 08:59pm Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:punolek:Extraordinary_Tunia:
niewykluczone...
widziałąs kiedyś słonia? to no wyobraż sobie słonia z dwoma trąbami...niezły widok. chyba jakas hybryda 
no słonia widziłam lol  Tylko czy te trąby długie są? Takie długie jak w tych pojedynczych ?? 
hmm...to zależy juz od kupującego  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 14th, 2005 at 09:01pm Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:punolek:Extraordinary_Tunia:
niewykluczone...
no słonia widziłam lol  Tylko czy te trąby długie są? Takie długie jak w tych pojedynczych ?? 
hmm...to zależy juz od kupującego 
wow - co za piramidka ;P  - zależy od kupującego  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 14th, 2005 at 09:02pm Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:Extraordinary_Tunia:Draska:punolek:Extraordinary_Tunia:
niewykluczone...
hmm...to zależy juz od kupującego 
wow - co za piramidka ;P  - zależy od kupującego 
No tak..a od kogo? Kupującej? Chyba odpada... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 14th, 2005 at 09:02pm ej bo te piramidki mnie po oczach biją ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 14th, 2005 at 09:02pm dobra...to teraz piramida Heopsa  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 14th, 2005 at 09:03pm dobra - już koczymy - żadnej piramidki ;P |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 14th, 2005 at 09:04pm moje patrzałki są wam wdzięczne  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 14th, 2005 at 09:05pm pokój patrzałkom |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 14th, 2005 at 09:11pm przeczytałam :strzałkom" i pomysłałam coś w stylu WTF?!  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 14th, 2005 at 09:12pm widze że nie tylko mnie sie w oczach mieni  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 14th, 2005 at 09:13pm lidocaine:widze że nie tylko mnie sie w oczach mieni 
chyba za dużó telewizora! a mama nie mówiła ze tyle nie można? |