Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 11:33am zielooona:lidocaine:draska:lidocaine:nie chjce nic mówić ale on jeszcze chyba jest otumaniony po upojnej nnocy z alexxx  prawdopodobnie nie bedzie widział różnicy czy to wiewiórka czy to kot pyta  no ale ok ;P
a to nie bedzie ani wiewiórka, ani kot tylko pudel 
jeju... dżejson bierzecie? już ostrzegłam 
dzejson sie toba zajmie jak my bedziemy z Tre 
oj tak...bedzie hott |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 11:33am draska:zielooona:draska:zielooona:draska:zielooona:draska:a zebys wiedziała ze sprawdze, tzn zapytam 
sprawdzmy razem  ...ekhm... to znaczy...zapytajmy razem 
to ja bede sprawdzac a ty zapytasz
nie ja sie tak nie bawie...jak razem to obydwie sprawdzamy i obydwie pytamy
no to chodzmy predko 
dobra, bo jeszcze lidzia zdazy go ostrzec
<czeka na draske>
<draska przybiegła z jezorem na wierzchu>
<zet idzie z draska do tre, zabieraja dzejsona, ktory sie zajmie lidzia> |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 11:34am lidzia ma was w dupie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 11:35am zielooona:draska:zielooona:draska:zielooona:draska:zielooona:draska:a zebys wiedziała ze sprawdze, tzn zapytam 
sprawdzmy razem  ...ekhm... to znaczy...zapytajmy razem 
to ja bede sprawdzac a ty zapytasz
nie ja sie tak nie bawie...jak razem to obydwie sprawdzamy i obydwie pytamy
no to chodzmy predko 
dobra, bo jeszcze lidzia zdazy go ostrzec
<czeka na draske>
<draska przybiegła z jezorem na wierzchu>
<zet idzie z draska do tre, zabieraja dzejsona, ktory sie zajmie lidzia>
<dzejson stawiał z poczatku opory, ale dał sie przekonać gdy usłyszał o lidzi> |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 11:36am mam was w dupie coraz głębiej
czekam z karabinem na dżejsona... nie moge się doczkać  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 11:36am lidocaine:lidzia ma was w dupie 
niewierze |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 11:36am lidocaine:zielooona:lidocaine:draska:lidocaine:nie chjce nic mówić ale on jeszcze chyba jest otumaniony po upojnej nnocy z alexxx  prawdopodobnie nie bedzie widział różnicy czy to wiewiórka czy to kot pyta  no ale ok ;P
a to nie bedzie ani wiewiórka, ani kot tylko pudel 
jeju... dżejson bierzecie? już ostrzegłam 
dzejson sie toba zajmie jak my bedziemy z Tre 
...........................................................................................
nie odzywam się do was *sroch*
och lidzia no co ty  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 11:37am draska:lidocaine:lidzia ma was w dupie 
niewierze a no popatrz  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 11:37am no gdzie ten dżejson bo mu chce łeb odstrzelic  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 11:39am <dzejson w pelerynce niewidce swietnie sobie radzi, omamil lidzie, my lecimy do tre> |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 11:40am doprawdy? skąd wiesz co dzejson robi jak właśnie zrzucacie tre z fotela  plączą wam się zeznania  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 11:40am lidocaine:draska:lidocaine:lidzia ma was w dupie 
niewierze a no popatrz 
no pokarz  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 11:41am draska:lidocaine:draska:lidocaine:lidzia ma was w dupie 
niewierze a no popatrz 
no pokarz  chodzic za tobą nie bede  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 11:41am dzejson jest z nami w stalym kontakcie |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 11:42am lidocaine:draska:lidocaine:draska:lidocaine:lidzia ma was w dupie 
niewierze a no popatrz 
no pokarz  chodzic za tobą nie bede 
a co robisz? lol |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 11:42am zielooona:dzejson jest z nami w stalym kontakcie
...telefonicznym |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 11:45am draska:lidocaine:draska:lidocaine:draska:lidocaine:lidzia ma was w dupie 
niewierze a no popatrz 
a co robisz? lol
czytam co tam wyprawiacie z fotelem i daje wam instrukcje odnośnie  ale jak nie to nie.... wasz pudel leży z przestrzeloną na wylot głową na podłodze.... |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 11:46am <nie mamy kondomow ol szit, radzimy sobie bez> |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 11:47am zielooona:<nie mamy kondomow ol szit, radzimy sobie bez>
hehe mówiłam że w lewej kieszeni  a podrugie mała nieścisłość... potrzeba jednego kondomu a nie kondomów... chyba że sie cos zmieniło w jego budowie... nie wnikam bawcie sie dobrze  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | July 30th, 2005 at 11:47am lidocaine:draska:lidocaine:draska:lidocaine:draska:lidocaine:lidzia ma was w dupie 
niewierze a no popatrz 
a co robisz? lol
czytam co tam wyprawiacie z fotelem i daje wam instrukcje odnośnie  ale jak nie to nie.... wasz pudel leży z przestrzeloną na wylot głową na podłodze....
no coz zszyjemy go |