Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 30th, 2005 at 03:55pm badzcie wyrozumiale dla mojej blizniaczki... ona go kocha! |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 03:58pm ciesze się że go kocha.. to niech go trzyma przy sobie i nie rani mnie więcej wypowiadając jego imie  złe wspomnienia wracają, każdego dnia budze się rano i żyje ze świadomością że To się stało, chce zapomnieć, skończyć ale nie da się, przez was  (no pamiętajcie że mi się oscar należy  ) |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 04:01pm pamietamy o tym oskarze...dobrze ze przypominasz |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 30th, 2005 at 04:03pm ja wiem co mozesz dostac lidocaine  nagrode bardziej prestizowa od oscara bo uhonorowano nia tylko 2 osoby jak narazie 
ZIELONEGO JĘZYKA  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 04:05pm nap... na prawde  jestem... jestem taka zaskoczona..... wzruszona.... nie ... nie wiem co powiedizeć.....  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 30th, 2005 at 04:05pm Eliseth:ja wiem co mozesz dostac lidocaine  nagrode bardziej prestizowa od oscara bo uhonorowano nia tylko 2 osoby jak narazie 
ZIELONEGO JĘZYKA 
ehkm miał być przyznawany w każdą pierwszą środę miesiąca  obijacie się  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 30th, 2005 at 04:07pm Tunia:Eliseth:ja wiem co mozesz dostac lidocaine  nagrode bardziej prestizowa od oscara bo uhonorowano nia tylko 2 osoby jak narazie 
ZIELONEGO JĘZYKA 
ehkm miał być przyznawany w każdą pierwszą środę miesiąca  obijacie się 
ehm tak jakby z leksza sie zapomnialsymy... a potem ustalilysmy ze bedziemy go przyznawac w kazda rocznice koncertu...
a potem ze z okazji kazdego koncertu 
niech tylko Big Sis przyjdzie to nadrobimy straty  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 30th, 2005 at 04:14pm Eliseth:Tunia:Eliseth:ja wiem co mozesz dostac lidocaine  nagrode bardziej prestizowa od oscara bo uhonorowano nia tylko 2 osoby jak narazie 
ZIELONEGO JĘZYKA 
ehm tak jakby z leksza sie zapomnialsymy... a potem ustalilysmy ze bedziemy go przyznawac w kazda rocznice koncertu...
niech tylko Big Sis przyjdzie to nadrobimy straty 
 to już pomału jak z listem  non-stop przesuwany termin  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 30th, 2005 at 04:19pm Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:ja wiem co mozesz dostac lidocaine  nagrode bardziej prestizowa od oscara bo uhonorowano nia tylko 2 osoby jak narazie 
ZIELONEGO JĘZYKA 
 to już pomału jak z listem  non-stop przesuwany termin 
list juz jest  teraz trzeba tylko go przepisac (albo wydrukowac?) wlozyc do koperty znalezc adres (  ) pojsc na poczte kupic znaczek...
<jęk rozpaczy> |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 04:20pm trzeba pisać samodzielnie czytałam  nie drukować  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 30th, 2005 at 04:22pm o kuzwa... list jest krotki ale ta biblia... i to jeszcze moim pismem... biedaki beda musialy okulary zakupic  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | July 30th, 2005 at 04:26pm no nie drukować. i Kup znaczek i wrzuc 50 gr do koperty |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 30th, 2005 at 04:26pm za duzo roboty...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 30th, 2005 at 04:27pm Eliseth:o kuzwa... list jest krotki ale ta biblia... i to jeszcze moim pismem... biedaki beda musialy okulary zakupic 
eee tam - warta jest poświęcen  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 30th, 2005 at 05:49pm Tunia:Eliseth:o kuzwa... list jest krotki ale ta biblia... i to jeszcze moim pismem... biedaki beda musialy okulary zakupic 
eee tam - warta jest poświęcen 
właśnie  powinno zrobic wszystko zeby ja przeczytac  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 30th, 2005 at 05:49pm Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:ja wiem co mozesz dostac lidocaine  nagrode bardziej prestizowa od oscara bo uhonorowano nia tylko 2 osoby jak narazie 
ZIELONEGO JĘZYKA 
*ciska gromy na głowę Eliseth* miałyśmy nie przypominać o językach  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 30th, 2005 at 05:51pm LittleSister:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:ja wiem co mozesz dostac lidocaine  nagrode bardziej prestizowa od oscara bo uhonorowano nia tylko 2 osoby jak narazie 
ZIELONEGO JĘZYKA 
*ciska gromy na głowę Eliseth* miałyśmy nie przypominać o językach 
o kurwa... wymsknelo mi sie  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | July 30th, 2005 at 05:53pm |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | July 30th, 2005 at 05:54pm lidocaine:
 |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 30th, 2005 at 05:55pm lidocaine: