Author | Message |
---|
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 01:03pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:misiami?! to tak je teraz nazywasz? a co ty z nimi tam w nocy robisz?
nie je tylko ich 
aha...rozumiem...
serio? :>  nie, tylko tak powiedziała  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 1st, 2005 at 01:05pm LittleSister:Eliseth:draska:Eliseth:draska:misiami?! to tak je teraz nazywasz? a co ty z nimi tam w nocy robisz?
nie je tylko ich 
aha...rozumiem...
serio? :>  nie, tylko tak powiedziała 
dlatego tak podejrzliwie spojrzalam ;p |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 01:07pm Eliseth:LittleSister:Eliseth:draska:Eliseth:draska:misiami?! to tak je teraz nazywasz? a co ty z nimi tam w nocy robisz?
nie je tylko ich 
aha...rozumiem...
dlatego tak podejrzliwie spojrzalam ;p podejrzliwe spojrzenia mamy w genach  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 1st, 2005 at 01:07pm Eliseth:LittleSister:Eliseth:draska:Eliseth:draska:misiami?! to tak je teraz nazywasz? a co ty z nimi tam w nocy robisz?
nie je tylko ich 
aha...rozumiem...
dlatego tak podejrzliwie spojrzalam ;p
serio serio |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 1st, 2005 at 01:27pm LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:draska:Eliseth:draska:misiami?! to tak je teraz nazywasz? a co ty z nimi tam w nocy robisz?
nie je tylko ich 
aha...rozumiem...
dlatego tak podejrzliwie spojrzalam ;p podejrzliwe spojrzenia mamy w genach 
po tatusiu  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 01:32pm Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:draska:Eliseth:draska:misiami?! to tak je teraz nazywasz? a co ty z nimi tam w nocy robisz?
nie je tylko ich 
aha...rozumiem...
po tatusiu  tatuś dobry  dobre geny przekazał |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 1st, 2005 at 01:33pm LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:draska:Eliseth:draska:misiami?! to tak je teraz nazywasz? a co ty z nimi tam w nocy robisz?
nie je tylko ich 
aha...rozumiem...
po tatusiu  tatuś dobry  dobre geny przekazał
gen podejrzliwego spojrzenia  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 01:38pm Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:draska:Eliseth:draska:misiami?! to tak je teraz nazywasz? a co ty z nimi tam w nocy robisz?
nie je tylko ich 
aha...rozumiem...
po tatusiu  tatuś dobry  dobre geny przekazał
gen podejrzliwego spojrzenia  nowe odkrycie! zmienmy podreczniki  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 03:06pm lidocaine:z misiem 
ja kiedyś spałam z foczką (pluszową  - bez perwersji ;P)  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 03:07pm LittleSister:ja tam śpię z kaczką  taka żółta, ma 12 lat 
moja foczka jest nieco starsza 
mam też słonia 18-letniego  jest juz pełnoletni  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 1st, 2005 at 03:12pm Tunia:LittleSister:ja tam śpię z kaczką  taka żółta, ma 12 lat 
mam też słonia 18-letniego  jest juz pełnoletni 
a ja na wszystkie moje zabawki mówie misie czy to piesek czy kotek  mój najstarszy misiek ma 16 lat tyle co ja  ... też niedługo będzie pełnoletni  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 03:27pm lidocaine:Tunia:LittleSister:ja tam śpię z kaczką  taka żółta, ma 12 lat 
a ja na wszystkie moje zabawki mówie misie czy to piesek czy kotek  mój najstarszy misiek ma 16 lat tyle co ja  ... też niedługo będzie pełnoletni 
mam też metrowego bobasa weterana  - w moim wieku  Kiedyś, kiedy z nim spałam, odpadła mu głowa  na szczęście przezył operację doszywania ;P |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 1st, 2005 at 03:28pm Tunia:lidocaine:Tunia:LittleSister:ja tam śpię z kaczką  taka żółta, ma 12 lat 
a ja na wszystkie moje zabawki mówie misie czy to piesek czy kotek  mój najstarszy misiek ma 16 lat tyle co ja  ... też niedługo będzie pełnoletni 
mam też metrowego bobasa weterana  - w moim wieku  Kiedyś, kiedy z nim spałam, odpadła mu głowa  na szczęście przezył operację doszywania ;P sama odpadła ?  huh spoko moje miski bez oczu żyją i nic się nie dzieje  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 03:32pm lidocaine:Tunia:lidocaine:Tunia:LittleSister:ja tam śpię z kaczką  taka żółta, ma 12 lat 
mam też metrowego bobasa weterana  - w moim wieku  Kiedyś, kiedy z nim spałam, odpadła mu głowa  na szczęście przezył operację doszywania ;P sama odpadła ?  huh spoko moje miski bez oczu żyją i nic się nie dzieje 
mój misiek ma odpadniętą głowę, którą przyszywam od roku  zrobię kiedyś zdjęcie i wam pokażę  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 03:33pm lidocaine:Tunia:lidocaine:Tunia:LittleSister:ja tam śpię z kaczką  taka żółta, ma 12 lat 
mam też metrowego bobasa weterana  - w moim wieku  Kiedyś, kiedy z nim spałam, odpadła mu głowa  na szczęście przezył operację doszywania ;P sama odpadła ?  huh spoko moje miski bez oczu żyją i nic się nie dzieje 
niestety z moja pomocą  za mocno go przyciśnełam  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 1st, 2005 at 03:42pm przycisnelas
a co oprocz tego z nim robilas?  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 03:43pm lepiej nie pytajmy  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 1st, 2005 at 03:44pm pytamy  drugie oblicze tuni  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 1st, 2005 at 03:44pm kazdy w koncu musi ukazac swoja ciemna strone  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 1st, 2005 at 03:45pm Eliseth:przycisnelas
a co oprocz tego z nim robilas? 
miałam wtedy 6 lat, więc jeszcze nie to, co myślisz  Za mocno go przytuliłam ;P |