Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 23rd, 2005 at 02:04pm juz tu byla raz taka ladna rekordowa piramidka ale odeszla w cien niepamieci wiec w ramach FNNP stworzmy tu cos co pozostanie na wieki jego symbolem  piramidke giganta  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 23rd, 2005 at 02:06pm Eliseth:juz tu byla raz taka ladna rekordowa piramidka ale odeszla w cien niepamieci wiec w ramach FNNP stworzmy tu cos co pozostanie na wieki jego symbolem  piramidke giganta 
let's try... ale będzie fajniej, jak będą ją tworzyc wszyscy  tzn po kolei każdy ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 23rd, 2005 at 02:07pm LittleSister:Eliseth:juz tu byla raz taka ladna rekordowa piramidka ale odeszla w cien niepamieci wiec w ramach FNNP stworzmy tu cos co pozostanie na wieki jego symbolem  piramidke giganta 
let's try... ale będzie fajniej, jak będą ją tworzyc wszyscy  tzn po kolei każdy ;P
no to od tej pory mozna miec najczesciej co 5. post  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 23rd, 2005 at 02:08pm Eliseth:LittleSister:Eliseth:juz tu byla raz taka ladna rekordowa piramidka ale odeszla w cien niepamieci wiec w ramach FNNP stworzmy tu cos co pozostanie na wieki jego symbolem  piramidke giganta 
let's try... ale będzie fajniej, jak będą ją tworzyc wszyscy  tzn po kolei każdy ;P
no to od tej pory mozna miec najczesciej co 5. post 
doobra... czekamy na resztę ;P (p.s. - ten temat jest głupi  ) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | July 23rd, 2005 at 02:09pm LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:juz tu byla raz taka ladna rekordowa piramidka ale odeszla w cien niepamieci wiec w ramach FNNP stworzmy tu cos co pozostanie na wieki jego symbolem  piramidke giganta 
doobra... czekamy na resztę ;P (p.s. - ten temat jest głupi  )
nie no musimy troche ta piramidke rozbudowac zanim reszta przyjdzie  fundamenty zalac...
a ile tematow na tym forum jest/ zostalo madrych?  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | July 23rd, 2005 at 02:11pm Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:juz tu byla raz taka ladna rekordowa piramidka ale odeszla w cien niepamieci wiec w ramach FNNP stworzmy tu cos co pozostanie na wieki jego symbolem  piramidke giganta 
doobra... czekamy na resztę ;P (p.s. - ten temat jest głupi  )
nie no musimy troche ta piramidke rozbudowac zanim reszta przyjdzie  fundamenty zalac...
a ile tematow na tym forum jest/ zostalo madrych?  ale ten jest głupi, że tak powiem od podstaw ;P bo zakłada nabijanie postów bez żadnego celu :] |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 22nd, 2005 at 07:04am ekhm  big siostra obiecala (daaaawno temu) ze ten topic mi odblokuje na swieta zeby zyczenia skladac i wogole  no to ja go oto reaktywuje a zeby pozostal jakis slad po pierwotnym jego przeznaczeniu proponuje je zapisywac w... piramidce
p.s. na czas swiat bedzie ogloszenie
ps.2 bym zapomniala! no wiec wszystkiego naj na nadchodzace swieta, zeby sie wam zyczenia spelnily i wogole cacy zeby bylo no  zdrowia, opuszczenia przez szatana (dla draski  ) i zeby sie natrety odczepily i... no i wogole no  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | December 22nd, 2005 at 07:09am  ty mi mówisz zeby mnie szatan opuscił? a sama to co?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 22nd, 2005 at 08:15am Eliseth:ekhm  big siostra obiecala (daaaawno temu) ze ten topic mi odblokuje na swieta zeby zyczenia skladac i wogole  no to ja go oto reaktywuje a zeby pozostal jakis slad po pierwotnym jego przeznaczeniu proponuje je zapisywac w... piramidce
ps.2 bym zapomniala! no wiec wszystkiego naj na nadchodzace swieta, zeby sie wam zyczenia spelnily i wogole cacy zeby bylo no  zdrowia, opuszczenia przez szatana (dla draski  ) i zeby sie natrety odczepily i... no i wogole no  a już myślałam, że Lil przyszła... ;P
życzeń Wam jeszcze nie złożę, dopiero w Wigilię ;P
ale serdecznie dziękuję za życzenia, Eli :*  |
lysaagata Geek
 Age: - Gender: - Posts: 305 | December 22nd, 2005 at 09:17am Eliseth:ekhm  big siostra obiecala (daaaawno temu) ze ten topic mi odblokuje na swieta zeby zyczenia skladac i wogole  no to ja go oto reaktywuje a zeby pozostal jakis slad po pierwotnym jego przeznaczeniu proponuje je zapisywac w... piramidce
ps.2 bym zapomniala! no wiec wszystkiego naj na nadchodzace swieta, zeby sie wam zyczenia spelnily i wogole cacy zeby bylo no  zdrowia, opuszczenia przez szatana (dla draski  ) i zeby sie natrety odczepily i... no i wogole no 
dzikuje :*
no a ja to wszystkim zycze duzo kasy prezentow zdrowia karpia niezywego i bez osci i wogle zeby fajnie bylo  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 22nd, 2005 at 09:26am lysaagata:Eliseth:ekhm  big siostra obiecala (daaaawno temu) ze ten topic mi odblokuje na swieta zeby zyczenia skladac i wogole  no to ja go oto reaktywuje a zeby pozostal jakis slad po pierwotnym jego przeznaczeniu proponuje je zapisywac w... piramidce
ps.2 bym zapomniala! no wiec wszystkiego naj na nadchodzace swieta, zeby sie wam zyczenia spelnily i wogole cacy zeby bylo no  zdrowia, opuszczenia przez szatana (dla draski  ) i zeby sie natrety odczepily i... no i wogole no 
dzikuje :*
no a ja to wszystkim zycze duzo kasy prezentow zdrowia karpia niezywego i bez osci i wogle zeby fajnie bylo  nie dzicz  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | December 22nd, 2005 at 10:40am ja tez zyczenia z;pze jutro, bo jutro jade |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 22nd, 2005 at 12:13pm jeZdem wzrÓszona
a propos błędów ortograficznych - ostatnio na wykładzie z ustroju adm. publ sprawdzałyśmy z kumpelami jak będą wyglądały nazwy niektórych organów administracyjnych lol. Oto przykład Óżont Ohrony Kąkóręcii i Kąsómętuf |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | December 22nd, 2005 at 03:20pm  tak mogłby napisac mój kolega z klasy;/ on robi takie błedy, ze ja jestem w porównaniu do niego super... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 22nd, 2005 at 05:04pm  ten Twój kolega pewnie za dużo nie czyta  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | December 23rd, 2005 at 04:34am no pewnie tak
Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzacych swiat, pieniedzy, miełgo towarzystwa, prezentów, sniegu po pachy, duzej choinki, smacznego karpia, dobrego szampana, i spełnienia marzeń  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 23rd, 2005 at 08:34am to ja jeszcze zycze wszystkim co wyjezdzaja zeby wrocili szybko  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 23rd, 2005 at 08:58am a ja życze tym co nie wyjeżdżają żeby im się miło świętowało w domu  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 23rd, 2005 at 09:33am a ja Wam życzonka jutro złożę  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | December 23rd, 2005 at 09:35am no te "głÃ³wne" życzonka to jutro  bo dziś jeszcze na nie za wcześnie ;PPP |