Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 11:28am LittleSister:mam nowy pulpit
 prawda ze ladny? 
siostra - genialne  !!!!!!!!!!!!!!!!!11  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:29am Tunia:LittleSister:mam nowy pulpit
 prawda ze ladny? 
siostra - genialne  !!!!!!!!!!!!!!!!!11 
szkoda tylko ze sie troche rozmazał  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 11:29am zielooona:
kapitan planeta to nasz Punolek przecież ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 11:30am draska:Tunia:LittleSister:mam nowy pulpit
 prawda ze ladny? 
szkoda tylko ze sie troche rozmazał 
a tam i tak łi stil law him ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:31am Tunia:draska:Tunia:LittleSister:mam nowy pulpit
 prawda ze ladny? 
a tam i tak łi stil law him ;P
masz racje...moze jak do nas wpadnie to zostawi nam swoje inne zdiecie...przynajmniej bedziemy miały do kogo wzdychać |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 11:35am draska:Tunia:draska:Tunia:LittleSister:mam nowy pulpit
[utl]http://i6.photobucket.com/albums/y223/sunflowersontheraft/pulpit1.jpg[/url] prawda ze ladny? 
masz racje...moze jak do nas wpadnie to zostawi nam swoje inne zdiecie...przynajmniej bedziemy miały do kogo wzdychać
ja tam mogę do niego wzdychać i bez zdjęcia ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:36am Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:LittleSister:mam nowy pulpit
[utl]http://i6.photobucket.com/albums/y223/sunflowersontheraft/pulpit1.jpg[/url] prawda ze ladny? 
masz racje...moze jak do nas wpadnie to zostawi nam swoje inne zdiecie...przynajmniej bedziemy miały do kogo wzdychać
ja tam mogę do niego wzdychać i bez zdjęcia ;P
bo ty mas zinny stopien wtajemniczenia....ja bez zdiecia nie moge... eh...a staram sie |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 11:49am draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:LittleSister:mam nowy pulpit
bo ty mas zinny stopien wtajemniczenia....ja bez zdiecia nie moge... eh...a staram sie no właśnie... trzeba zdobyc jego inne zdjecie!  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:50am LittleSister:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:LittleSister:mam nowy pulpit
bo ty mas zinny stopien wtajemniczenia....ja bez zdiecia nie moge... eh...a staram sie no właśnie... trzeba zdobyc jego inne zdjecie! 
najlepiej pod prysznicem  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 2nd, 2005 at 11:51am draska:LittleSister:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:LittleSister:mam nowy pulpit
bo ty mas zinny stopien wtajemniczenia....ja bez zdiecia nie moge... eh...a staram sie no właśnie... trzeba zdobyc jego inne zdjecie! 
najlepiej pod prysznicem  takie to tylko joł pipa ma  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 2nd, 2005 at 11:54am LittleSister:draska:LittleSister:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:LittleSister:mam nowy pulpit
najlepiej pod prysznicem  takie to tylko joł pipa ma 
eh...no tak. no ale dujo z pewnością ma jeszcze jakies swoje na kompie...on by nie miał... i nie podzieliłby sie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 12:32pm LittleSister:jej
a tak swoją drogą, to Dujo nie jest taki brzydki 
no ba ... moim zdaniem jest całkiem całkiem  (poważnie ;P teraz się nie nabijam ;P)  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 12:47pm  Tylko nieco ponad 390 odpowiedzi, a już dużo ponad 2000 wjusów  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2005 at 12:48pm Tunia:LittleSister:jej
a tak swoją drogą, to Dujo nie jest taki brzydki 
no ba ... moim zdaniem jest całkiem całkiem  (poważnie ;P teraz się nie nabijam ;P) 
no no  grunt że przed 35  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 12:50pm |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2005 at 12:59pm |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 01:04pm lidocaine:
 chyba odbiję go Lil Sis - chociaż nie - bo ona juz przerzuciła się Tikki Tikki  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2005 at 01:05pm |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 2nd, 2005 at 01:10pm lidocaine:
of kors  wczoraj umówiłyśmy się przecież, że się nim dzielimy  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 2nd, 2005 at 01:16pm |