Author | Message |
---|
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 3rd, 2005 at 08:53am LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:
od duja z daleka  lmafo  zarezerwowany dla nas  ostatecznie mozemy go wypozyczac 
garstce wybranych  tylko nie lidocaine!!  az boje sie myslec co lidzia by z biedakiem zrobila 
 co złe myśli to ja  a ja naprawde w tych sprawach potrafie być miła  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 3rd, 2005 at 08:56am LittleSister:
i ja jeszcze nie zauwazylam! lece zobaczyc! |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 3rd, 2005 at 08:57am LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:
od duja z daleka  lmafo  zarezerwowany dla nas  ostatecznie mozemy go wypozyczac 
garstce wybranych  tylko nie lidocaine!!  az boje sie myslec co lidzia by z biedakiem zrobila 
i nie podaejmuj decyzji zeby go komus pokazac beze mnie!! ;p dobrze juz, dobrze, siostrzyczko  jego zdjecie bedzie tylko dla wybranych 
no! ale czemu tam sie ten napis pojawil? moze dujo przyszedl i zablokowal  nie no nie mam pojecia 
ale ja sie ciesze  nawet nie probuj tam jeszcze raz dawac   nie boj sie, on i tak tylko nas kocha 
ale ja nie chce zeby kto inny go kochal  a co z haremem?
kto powiedzial ze to ma byc duzy harem  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 3rd, 2005 at 08:57am Eliseth:LittleSister:
i ja jeszcze nie zauwazylam! lece zobaczyc!
tamten był lepszy  |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 3rd, 2005 at 08:57am Eliseth:LittleSister:
biegnij biegnij  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 3rd, 2005 at 08:58am Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:
i nie podaejmuj decyzji zeby go komus pokazac beze mnie!! ;p dobrze juz, dobrze, siostrzyczko  jego zdjecie bedzie tylko dla wybranych 
no! ale czemu tam sie ten napis pojawil? moze dujo przyszedl i zablokowal  nie no nie mam pojecia 
ale ja sie ciesze  nawet nie probuj tam jeszcze raz dawac   nie boj sie, on i tak tylko nas kocha 
kto powiedzial ze to ma byc duzy harem 
czyli malutki, prywanty, można by rzec rodzinny haremik  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 3rd, 2005 at 08:58am LittleSister:Eliseth:LittleSister:
biegnij biegnij 
<biegnie> <potyka sie> |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 3rd, 2005 at 08:59am Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:
biegnij biegnij 
<biegnie> <potyka sie>
*kręci głową* oj siotra siostra
i miss tamten ava... był taki słodki  całe szczęście że go sobie skopiowałam  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 3rd, 2005 at 08:59am LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:
czyli malutki, prywanty, można by rzec rodzinny haremik 
wlasnie  rodzinny to bedzie wg biblii  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 3rd, 2005 at 09:00am Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:
czyli malutki, prywanty, można by rzec rodzinny haremik 
wlasnie  rodzinny to bedzie wg biblii  nad którą, nawiasem mówiąc, trzeba by popracować  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 3rd, 2005 at 09:00am LittleSister:Eliseth:LittleSister:Eliseth:LittleSister:
biegnij biegnij 
<biegnie> <potyka sie>
*kręci głową* oj siotra siostra
i miss tamten ava... był taki słodki  całe szczęście że go sobie skopiowałam 
<dobiegla poobijana>
eeee... tamten byl duzo lepszy...  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 3rd, 2005 at 09:22am co wy jakies owned by gsb na gd.art.pl widzicie bo ja nie
co do ava... joł pipa mu pewnie zmienić kazała, zazdrość  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 3rd, 2005 at 09:26am lidocaine:co wy jakies owned by gsb na gd.art.pl widzicie bo ja nie
co do ava... joł pipa mu pewnie zmienić kazała, zazdrość  zmienil ava w trosce o nasze zaslinione klawiatury  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 3rd, 2005 at 09:30am |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 3rd, 2005 at 09:31am Eliseth:
no kto ma zaslinione klawiatury to ma....  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 3rd, 2005 at 09:32am Eliseth:
jakie to słodkie  dujo, honey, you're so kind and sweet :mrgeen: |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 3rd, 2005 at 09:32am draska:Eliseth:
no kto ma zaslinione klawiatury to ma.... 
oj drasko przeciez wiemy ze ty tylko pudle i pudle ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | August 3rd, 2005 at 09:33am LittleSister:Eliseth:
jakie to słodkie  dujo, honey, you're so kind and sweet :mrgeen:
blood, sex, champagne and Dujo :*  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 3rd, 2005 at 09:34am lidocaine:draska:Eliseth:
oj drasko przeciez wiemy ze ty tylko pudle i pudle ;P
hej hej odwalic sie od mojego pudla jest jeszcze dosyc slaby i nie ma ochoty na zaloty  (na wasze zaloty  ) |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 3rd, 2005 at 09:35am lidocaine:draska:Eliseth:
oj drasko przeciez wiemy ze ty tylko pudle i pudle ;P
juz mówiłam ze pudle mi przeszły...  |