Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 7th, 2005 at 03:22pm wątpie by chciała tam przebywać. chyba ze bedzie miała pod reką figure woskową dują  pomysle o tym, moze cos wykleje  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 7th, 2005 at 08:31pm lidocaine:teraz z tym u góry lepiej wygląda... ale dalej jest fe 
taa tez zdjęcia nieco łagodzą ten i tak obrzybliwy widok  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 7th, 2005 at 08:33pm LittleSister:nie ma go caly dzien... martwie sie 
idzie zapłakać nad tym, co zrobił ze starym layoutem - jak go zeszmacił i okaleczył  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 7th, 2005 at 08:33pm draska:a ja sie nei martwie  może szykuje nam jakąś niespodzianke
taaa... zbanuje nas wszystkich za to, ze nam sie nie podoba jego nowy pomysł  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 7th, 2005 at 08:35pm draska:wątpie by chciała tam przebywać. chyba ze bedzie miała pod reką figure woskową dują  pomysle o tym, moze cos wykleje 
figurke woskowa powiadasz...
sorki, skojarzenie  |
HannahRulesTheWorld Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 679 | August 7th, 2005 at 11:36pm Ahhh! Idk what you are saying! Can someone please translate? |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 8th, 2005 at 07:32am hey Hannah! ah, its our sweet mystery  but if you wanna talk to us, come to this thread http://geekstinkbreath.net/board/viewtopic.php?t=26660 - its our special thread for guests  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 8th, 2005 at 03:11pm no dobrze  a więc słuchajcie pipole, Dujo mi się śnił ostatnio... na życzenie zielonej opiszę wam ten cudowny sen
stałam na przystanku z dwoma dresiarzami... którzy mnie podrywali  byłam wściekła, bo oni byli starsznie głupi, a w dodatku ten jeden autobus na który czekałam był dopiero za pół godziny, a inne ciągle jeździły. Jeden z dresiarzy wymyślił, że żeby mi zaimponować, będzie wskakiwał do autobusu kiedy ten już rusza. Przyjechał autobus... kierowcą był nasz ukochany Dujo  ten palant dresiarz wskoczyl do autobusu, a Dujo wyleciał i zaczął na mnie najeżdżać że to moja wina... wziął łopatę, nabrał na nią śniegu i wysypał mi to na głowę! Cham jeden  a potem weszliśmy razem do autobusu... i, szlag by to trafił, sąsiedzi puścili jakieś techno i się obudziłam  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 8th, 2005 at 03:48pm |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 8th, 2005 at 03:51pm niiiiiic  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | August 8th, 2005 at 03:58pm  masz dzis szczescie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | August 8th, 2005 at 04:46pm no, gdyby nie ci dresiarze, to kto wie co by tam sie działo na tym przystanku... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2005 at 06:24pm LittleSister:no dobrze  a więc słuchajcie pipole, Dujo mi się śnił ostatnio... na życzenie zielonej opiszę wam ten cudowny sen
stałam na przystanku z dwoma dresiarzami... którzy mnie podrywali  byłam wściekła, bo oni byli starsznie głupi, a w dodatku ten jeden autobus na który czekałam był dopiero za pół godziny, a inne ciągle jeździły. Jeden z dresiarzy wymyślił, że żeby mi zaimponować, będzie wskakiwał do autobusu kiedy ten już rusza. Przyjechał autobus... kierowcą był nasz ukochany Dujo  ten palant dresiarz wskoczyl do autobusu, a Dujo wyleciał i zaczął na mnie najeżdżać że to moja wina... wziął łopatę, nabrał na nią śniegu i wysypał mi to na głowę! Cham jeden  a potem weszliśmy razem do autobusu... i, szlag by to trafił, sąsiedzi puścili jakieś techno i się obudziłam 
 |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 8th, 2005 at 06:25pm Tunia:LittleSister:no dobrze  a więc słuchajcie pipole, Dujo mi się śnił ostatnio... na życzenie zielonej opiszę wam ten cudowny sen
stałam na przystanku z dwoma dresiarzami... którzy mnie podrywali  byłam wściekła, bo oni byli starsznie głupi, a w dodatku ten jeden autobus na który czekałam był dopiero za pół godziny, a inne ciągle jeździły. Jeden z dresiarzy wymyślił, że żeby mi zaimponować, będzie wskakiwał do autobusu kiedy ten już rusza. Przyjechał autobus... kierowcą był nasz ukochany Dujo  ten palant dresiarz wskoczyl do autobusu, a Dujo wyleciał i zaczął na mnie najeżdżać że to moja wina... wziął łopatę, nabrał na nią śniegu i wysypał mi to na głowę! Cham jeden  a potem weszliśmy razem do autobusu... i, szlag by to trafił, sąsiedzi puścili jakieś techno i się obudziłam 
 nie badz w szoku siostra  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2005 at 06:30pm LittleSister:Tunia:LittleSister:no dobrze  a więc słuchajcie pipole, Dujo mi się śnił ostatnio... na życzenie zielonej opiszę wam ten cudowny sen
 nie badz w szoku siostra 
zachowanie Duja jest coraz bardziej podejrzane  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 8th, 2005 at 06:33pm nie okazal sie dzentelmenem  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2005 at 06:36pm oj nie  najpierw dziecko, teraz to.. no no .. bebe Dujo  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | August 8th, 2005 at 06:38pm a fe  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | August 8th, 2005 at 08:24pm fuj fuj ;P |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | August 8th, 2005 at 08:40pm zamiast se palce ścierać to wystarczy to --->  |