Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 10:58am draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
Tuniu zanuć mi bo nie pamietam takiego kawałka  to jest nawet gorsze niż Don't cha O_o
a kiedys była jeszcze taka piosenka 3 chłopaków coś: everybody cha cha...  to dopiero byla porazka  pamiętam coś takiego  O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 11:00am Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
Tuniu zanuć mi bo nie pamietam takiego kawałka  to jest nawet gorsze niż Don't cha O_o
a kiedys była jeszcze taka piosenka 3 chłopaków coś: everybody cha cha...  to dopiero byla porazka  pamiętam coś takiego  O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P ty nie mozesz mysleć! |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 11:04am draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P ty nie mozesz mysleć! staram się  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 11:06am Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P ty nie mozesz mysleć! staram się  wszyscy sie stramy i co z tego mamy? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 11:09am draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P ty nie mozesz mysleć! staram się  wszyscy sie stramy i co z tego mamy? doganiamy Holendrów  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 11:16am Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P ty nie mozesz mysleć! staram się  wszyscy sie stramy i co z tego mamy? doganiamy Holendrów  no tak  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 11:21am draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P ty nie mozesz mysleć! staram się  wszyscy sie stramy i co z tego mamy? doganiamy Holendrów  no tak  jeszcze tak blisko nigdy nie byłyśmy  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 11:26am Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P ty nie mozesz mysleć! staram się  wszyscy sie stramy i co z tego mamy? doganiamy Holendrów  no tak  jeszcze tak blisko nigdy nie byłyśmy  w koncu nasze marzenie sie spełni  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 11:30am draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P ty nie mozesz mysleć! staram się  wszyscy sie stramy i co z tego mamy? doganiamy Holendrów  no tak  jeszcze tak blisko nigdy nie byłyśmy  w koncu nasze marzenie sie spełni   taaa o niczym innym nie marzę  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 11:33am Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P ty nie mozesz mysleć! staram się  wszyscy sie stramy i co z tego mamy? doganiamy Holendrów  no tak  jeszcze tak blisko nigdy nie byłyśmy  w koncu nasze marzenie sie spełni   taaa o niczym innym nie marzę  ja też...juz kiedy sie urodziłąm wiedziałam ze pobicie holendrów jest moim celem... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 11:41am draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P ty nie mozesz mysleć! staram się  wszyscy sie stramy i co z tego mamy? doganiamy Holendrów  no tak  jeszcze tak blisko nigdy nie byłyśmy  w koncu nasze marzenie sie spełni   taaa o niczym innym nie marzę  ja też...juz kiedy sie urodziłąm wiedziałam ze pobicie holendrów jest moim celem...  zostałaś naznaczona  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 11:42am Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:draska:Tunia's a Wild Bubble:alexxx:Tunia's a Wild Bubble:what's in it for me - Amy Diamond - Boże, jak ja nie cierpię tej piosenki O_o
 mojej kuzynce to sie podobało O_o jak widziałam ten teledysk na MTV, to za kazdym razem sie smiałam a ja sobie tego nie mogę przypomnieć O.o (tzn. teledysku) ;P - haha i dobrze ;P ja takich rzeczy nie zapominam...  widocznie zostawiło to w moim umyśle trwały ślad i zepchnęłam to głęboko w posadach mojej świadomości   brzmi to bardzo po polskiemu  , ale nie chce mi się myśleć ;P ty nie mozesz mysleć! staram się  wszyscy sie stramy i co z tego mamy? doganiamy Holendrów  no tak  jeszcze tak blisko nigdy nie byłyśmy  w koncu nasze marzenie sie spełni   taaa o niczym innym nie marzę  ja też...juz kiedy sie urodziłąm wiedziałam ze pobicie holendrów jest moim celem...  zostałaś naznaczona   |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 24th, 2005 at 01:42pm <rozwala piramidke> sasasasa |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 01:48pm psuja.... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 24th, 2005 at 01:48pm ile jeszcze do holendrow lepiej powiedz  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 01:50pm 487 postów |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 24th, 2005 at 01:51pm O_O
no to juz prawie  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 01:55pm  blisko, coraz bliżej  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 24th, 2005 at 01:56pm mocniej mocniej mocniej  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 24th, 2005 at 01:58pm Piasek O_o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |