Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | a ja juz slyszalam fragemnt piosenki ktora ma byc podobno 3. singlem bloga 
dziewczyny nie uwierzycie.... tam slychac gitare!!!! |
Bad Boy Basket Case
chyba taka dla dzieci... |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | ja mam całą płyte  no gitara jest a potem łoo  a jaki mhrooczny teledysk ta czarna ma rĂ³żowe pasemka!!! i fragmenty koncertu!  rewelka muhaha |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | lidziu... a po co ty masz cala plyte?? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | no co za głupie pytanie! żeby podziwiać te głosy i te brzmienia  koleżanka mi zaproponowała że wyśle nie mogłam sie oprzeć  ale warto bylo takiego ostrego punku to jeszcze nie słyszałam mmm  polecam  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | draska:*st. Jimmy's daughter*:Tunia:Chryste, ratuj....
chrystus tu nie pomoże..
na ratunek musi przyjść ktoś kto jest tak dzielny,
że powinien nosić majtki na spodniach
a co do blog 27 to chyba tez sie zacznę umartwiać...
też nie widziałam *zamartwia się i przeprasza* O_____o
no to chyba ten...teraz powinien wkroczyc Dujo
znaczy to... indiańskie siedzisko?
teledysk widziałam, widziałam... jest taki... mroczny.
a zakuło mi się: 'hey boy, get your ass up lalalalala'  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | Lidziu...kochanie...wez mi to wyslij na emila 
prosze ^^ |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | wrrrrrrr ile razy mam powtarzać że nie da się.... prędkość wysyłania w moim bezprzewodowym jest zbyt niska i by to szło ponad godzine rozłączajac sie w miedzy czasie :/// |
Bad Boy Basket Case
no co? Falling In Love With The Board
the veronicas- speechless  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | a ja nadal nieuświadomiona co do nowego singla Bloga
do tematu: SOS Rihanna'y |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | znajdź sobie w necie
TH - Durch Den Monsun  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | nie chce mi sie szukać  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | Ich will keine Schokolade Ich will lieber einen Mann ...  dzis mi sie jakoś tak przypomniało  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | Jezus siiiiłą mą, Jezus pieśnią mego życiaaa...
 |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | informuję wszem i wobec, że wreszcie uświadomiłam się co do nowego singla mHrocznego Bloga ;P Wid out ya  - niestety nie pamiętam melodii  .... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | ja tez nie... jakos sie nie przysluchiwalam  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | whateveryasay:Jezus siiiiłą mą, Jezus pieśnią mego życiaaa...

hmm.. chyba ktoś się do bierzmowania przygotowuje..
do tematu:
the veronicas- heavily broken na przemian z the strokes- juicebox i arctic monkeys- scummy  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | ale czarna ma hardkorowe pasemka  ... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | ja juz mam na szczescie bierzmowanie za soba!
one sa ciagle chartkoroffe  |