Author | Message |
---|
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | September 2nd, 2005 at 04:37pm Josipa:Lunchbox:Josipa:Lunchbox:*Am I Just Paranoid?*:Okanite se Duje, Dujo je legenda!!! 
pa onda ne ubijaj legendu nego pusti da bez veze meljemo o njemu
tak legende i nastaju....bapskim naklapanjima, kaj ne?
 Vi pricajte, a ja cu s divljenjem gledat 
ok, može  dogovoreno  Izgleda da se ja moran ukljucit jer ti fali neko za pricat
-ukljucuje se-
jap,  kad ljudima kažeÅ¡ da priÄ?aju, onda izgube volju a kad trebaju Å¡utiti anda imaju puno toga za reći
a ti i dujo se poznate in real life ili? |
Josipa Admin
| September 2nd, 2005 at 04:40pm Lunchbox:Josipa:Lunchbox:Josipa:Lunchbox:*Am I Just Paranoid?*:Okanite se Duje, Dujo je legenda!!! 
pa onda ne ubijaj legendu nego pusti da bez veze meljemo o njemu
tak legende i nastaju....bapskim naklapanjima, kaj ne?
 Vi pricajte, a ja cu s divljenjem gledat 
ok, može  dogovoreno  Izgleda da se ja moran ukljucit jer ti fali neko za pricat
-ukljucuje se-
jap,  kad ljudima kažeÅ¡ da priÄ?aju, onda izgube volju a kad trebaju Å¡utiti anda imaju puno toga za reći
a ti i dujo se poznate in real life ili? A tako ti je to  Yep, poznamo se.. Jako dobro HEH 
He's my boyfriend!  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | September 2nd, 2005 at 04:42pm A ljepo, baš mi je drago za vas dvoje
Kak ste doÅ¡li na ideju da napravite GSB? ja sam tu bila joÅ¡ dok to nije bilo tak dobro napravljeno.........svaka Ä?ast!!!! |
Josipa Admin
| September 2nd, 2005 at 04:48pm Lunchbox:A ljepo, baš mi je drago za vas dvoje
Kak ste doÅ¡li na ideju da napravite GSB? ja sam tu bila joÅ¡ dok to nije bilo tak dobro napravljeno.........svaka Ä?ast!!!!
Hvala, hvala.. To ti je bilo prije 3 godine, kad smo poceli hodat..
Jednostavno smo sili na pod, uzeli papir i olovku i poceli crtkarat 
Velik je korak ucinjen od samog pocetka do danas, ovo je 8 verzija 
One prve verzije su bile tako cute, al ova je ipak najbolja..
U biti, najbolje tek slijedi, u pripremi je! |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | September 2nd, 2005 at 04:51pm Josipa:Lunchbox:A ljepo, baš mi je drago za vas dvoje
Kak ste doÅ¡li na ideju da napravite GSB? ja sam tu bila joÅ¡ dok to nije bilo tak dobro napravljeno.........svaka Ä?ast!!!!
U biti, najbolje tek slijedi, u pripremi je!
joooooj kak je to ljepo.....iz vašeg furanja je nastao GSB
a kaj ste onda tek poÄ?eli sluÅ¡at green day ili ste već prije sluÅ¡ali green day pa ste samo htjeli sajt napravit? |
Josipa Admin
| September 2nd, 2005 at 04:57pm Lunchbox:Josipa:Lunchbox:A ljepo, baš mi je drago za vas dvoje
a kaj ste onda tek poÄ?eli sluÅ¡at green day ili ste već prije sluÅ¡ali green day pa ste samo htjeli sajt napravit?
I prije smo bili veliki fanovi  U biti, Green Day nas je i spojia, ne doslovno, ali jest  Cudna i duga i romanticna je cila nasa prica.. |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | September 2nd, 2005 at 05:11pm Josipa:Lunchbox:Josipa:Lunchbox:A ljepo, baš mi je drago za vas dvoje
a kaj ste onda tek poÄ?eli sluÅ¡at green day ili ste već prije sluÅ¡ali green day pa ste samo htjeli sajt napravit?
I prije smo bili veliki fanovi  U biti, Green Day nas je i spojia, ne doslovno, ali jest  Cudna i duga i romanticna je cila nasa prica..
pa zbilja je već glupo ponavljati da je to ljepo ali je, ljepo je
a kaj još slušaš od mjuze? |
Josipa Admin
| September 2nd, 2005 at 05:20pm Lunchbox: [
a kaj još slušaš od mjuze?
A ja cu opet rec hvala, hvala
Ja san ti nekakvo melody punk/ska/emo dijete 
Poslusan The Get Up Kids, Jimmy Eat World, NOFX, Goldfinger, Sublime,
Donots, Rancid, Face To Face, Beatsteaks, Pinhead.. |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | September 2nd, 2005 at 05:28pm Josipa:Lunchbox: [
a kaj još slušaš od mjuze?
A ja cu opet rec hvala, hvala
Ja san ti nekakvo melody punk/ska/emo dijete 
Poslusan The Get Up Kids, Jimmy Eat World, NOFX, Goldfinger, Sublime,
Donots, Rancid, Face To Face, Beatsteaks, Pinhead..
goldfinger su i meni cool
hey upravo sam prevela pjesmu od Bohema (sa slovenskog na engleski) odi pogledat ak te zanima  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | September 15th, 2005 at 04:28pm jedan lik iz mog razreda izgleda ko billie u mlađim danima |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | September 15th, 2005 at 06:25pm Kad se slikate, pošalji sliku nama, tako da vidimo!!!!!!!!!!!
Baš me zanima.... |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | September 16th, 2005 at 01:16pm gd-obsessed:Kad se slikate, pošalji sliku nama, tako da vidimo!!!!!!!!!!!
Baš me zanima....
Može  |
Bullet Geek
 Age: - Gender: - Posts: 284 | October 13th, 2005 at 08:08am En tip na naÅ¡i Å¡oli (jst se mečem za njim že 2 leti) me spominja na Billieja... Ne vem zakaj. |
Josipa Admin
| October 13th, 2005 at 09:43am Bullet:En tip na naÅ¡i Å¡oli (jst se mečem za njim že 2 leti) me spominja na Billieja... Ne vem zakaj. Welkam hir  |
Bullet Geek
 Age: - Gender: - Posts: 284 | October 15th, 2005 at 04:47am Fankyoo! |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 18th, 2005 at 05:41am ima jedan čovjek (kažem čovjek jer ima isto god ko BJ) koji živi blizu mene i sliči na BJ-a 80%!
Kao na ovoj slici:
 |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 18th, 2005 at 08:28am princessinaleatherthang:ima jedan čovjek (kažem čovjek jer ima isto god ko BJ) koji živi blizu mene i sliči na BJ-a 80%!
Kao na ovoj slici:

Ajme, da!!!! Iste oči, usta i nos...dobru si sliku naÅ¡la. jedino kaj nekak ne izgleda potpuno normalno...zbunjen je...mislim da živi u slobi(lunchbox zna di je to). Ajme, kad se sjetim petka, kad smo ga srele...
Sigurno je skužio kak buljimo  u njega, naime, za one koji nisu bili s nama: već smo ga jednom vidjele, u busu, i tad smo stalno buljile u njega, al on nije baÅ¡ kužio jer je imao sklopljene oči(valjda je čovjek bio umoran), a 2. put je isto bio u busu. Stajao je kod vozača, a mi smo bile kod 2. vrata. Stalno smo buljile  , čak i prenapadno, tak da je vjerojatno shvativÅ¡i da buljimo u njega, otiÅ¡ao sjesti negdje iza nas... 
P.S. Ok znam da se rječ buljile, ponavlja nekoliko puta...ali nema drugog izraza kojim bih dočarala način na koji smo gledale |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | October 18th, 2005 at 08:51am gd-obsessed:princessinaleatherthang:ima jedan čovjek (kažem čovjek jer ima isto god ko BJ) koji živi blizu mene i sliči na BJ-a 80%!
Kao na ovoj slici:

Ajme, da!!!! Iste oči, usta i nos...dobru si sliku naÅ¡la. jedino kaj nekak ne izgleda potpuno normalno...zbunjen je...mislim da živi u slobi(lunchbox zna di je to). Ajme, kad se sjetim petka, kad smo ga srele...
Sigurno je skužio kak buljimo  u njega, naime, za one koji nisu bili s nama: već smo ga jednom vidjele, u busu, i tad smo stalno buljile u njega, al on nije baÅ¡ kužio jer je imao sklopljene oči(valjda je čovjek bio umoran), a 2. put je isto bio u busu. Stajao je kod vozača, a mi smo bile kod 2. vrata. Stalno smo buljile  , čak i prenapadno, tak da je vjerojatno shvativÅ¡i da buljimo u njega, otiÅ¡ao sjesti negdje iza nas... 
P.S. Ok znam da se rječ buljile, ponavlja nekoliko puta...ali nema drugog izraza kojim bih dočarala način na koji smo gledale
 jadan čovjek........ 
al to objaÅ¡njava zakaj većina ljudi misli da su dugave poremećeni kvart  inače žalim ljude koji su u slobi jer mi je to tak ružan kvart (i uvjek, al UVJEK nađeÅ¡ nekaj mrtvo i izmasakrirano tam) al ovaj ima sreću kaj nije u istom kvartu ko i vas dvije 
ej, aj me sjetite jedan dan da vas odpelam do Å¡kole da upoznate onog freakca iz mog razreda (lik vam je pankić za vaÅ¡u informaciju a sliči na billieja  ) |
Bullet Geek
 Age: - Gender: - Posts: 284 | October 18th, 2005 at 01:05pm gd-obsessed:princessinaleatherthang:ima jedan čovjek (kažem čovjek jer ima isto god ko BJ) koji živi blizu mene i sliči na BJ-a 80%!
Kao na ovoj slici:

P.S. Ok znam da se rječ buljile, ponavlja nekoliko puta...ali nema drugog izraza kojim bih dočarala način na koji smo gledale
A oblači se tud tko k BJ? |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 18th, 2005 at 01:42pm Bullet:gd-obsessed:princessinaleatherthang:ima jedan čovjek (kažem čovjek jer ima isto god ko BJ) koji živi blizu mene i sliči na BJ-a 80%!
Kao na ovoj slici:

A oblači se tud tko k BJ?
Ma ne, ima između 20 i 30 godina. Sigurno ni ne zna da liči na Billie Joea!!!! |