Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 12th, 2005 at 11:39am ja Ci pasuje ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 12th, 2005 at 01:19pm Banan:
ciesze sie ze o mnie pamietasz  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 12th, 2005 at 03:52pm fajna koszulka...
 a tak wracajac do tematu o nauczycielach od wf-u to mamy taka gruba babe, która podciaga nam spodnie jak sa za luzne i zwisaja,  wkłada bluzki do spodni jak sa za krótkie  każe kupic specjalne buty na wf ;/ wrrr... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 02:32am |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 04:35am Eliseth: dlatego jest już niewiele nauczycieli, którzy się na to decydują ;P |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | September 13th, 2005 at 05:09am punolek:hyhy dobre dobre  cool czy jak to sie mówi - jezzy ?? 
hehe moja kumpela chciała zabłysnąć znajomością słowa jezzy i palnęła :
"oooo teraz też bede dżimki"  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 05:15am  ^ ja bym na początku nie skojarzyła, o co jej chodzi  ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 06:35am Tunia:Eliseth: dlatego jest już niewiele nauczycieli, którzy się na to decydują ;P
 baba potwór...; |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:23pm draska:Tunia:Eliseth: dlatego jest już niewiele nauczycieli, którzy się na to decydują ;P
 baba potwór...; ale nie wyobrazam sobie zeby mi ktos spodnie podciagal!  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:25pm Eliseth:draska:Tunia:Eliseth: dlatego jest już niewiele nauczycieli, którzy się na to decydują ;P
 baba potwór...; ale nie wyobrazam sobie zeby mi ktos spodnie podciagal! 
ja tez...słyszałam z opoiwadań i widziałam na pierwszych lekcjach jak podciagała innym... musze kupic zwykłe spodnie;/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 12:27pm draska:Eliseth:draska:Tunia:Eliseth: dlatego jest już niewiele nauczycieli, którzy się na to decydują ;P
ja tez...słyszałam z opoiwadań i widziałam na pierwszych lekcjach jak podciagała innym... musze kupic zwykłe spodnie;/ ja bym sobie nie dała podciągnąć ;P. mawet jeśli by podciągnęła, ulożyłabym tak jak były ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:31pm Tunia:draska:Eliseth:draska:Tunia:Eliseth: dlatego jest już niewiele nauczycieli, którzy się na to decydują ;P
ja tez...słyszałam z opoiwadań i widziałam na pierwszych lekcjach jak podciagała innym... musze kupic zwykłe spodnie;/ ja bym sobie nie dała podciągnąć ;P. mawet jeśli by podciągnęła, ulożyłabym tak jak były ;P
koszmar... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 12:40pm draska:Tunia:draska:Eliseth:draska:Tunia:Eliseth: dlatego jest już niewiele nauczycieli, którzy się na to decydują ;P
ja tez...słyszałam z opoiwadań i widziałam na pierwszych lekcjach jak podciagała innym... musze kupic zwykłe spodnie;/ ja bym sobie nie dała podciągnąć ;P. mawet jeśli by podciągnęła, ulożyłabym tak jak były ;P
koszmar... ..dla w-fistki  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:43pm Tunia:draska:Tunia:draska:Eliseth:draska:Tunia:Eliseth: dlatego jest już niewiele nauczycieli, którzy się na to decydują ;P
koszmar... ..dla w-fistki 
 nie  dla nas |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 12:48pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Eliseth:draska:Tunia:Eliseth: dlatego jest już niewiele nauczycieli, którzy się na to decydują ;P
 nie  dla nas dla w-fistki, bo będze musiała ciągle podciągaś spodenki, króte ktoś usawicznie spuszca niżej  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:51pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Eliseth:draska:Tunia:Eliseth: dlatego jest już niewiele nauczycieli, którzy się na to decydują ;P
 nie  dla nas dla w-fistki, bo będze musiała ciągle podciągaś spodenki, króte ktoś usawicznie spuszca niżej 
ta...za niedługo to bedziemy spuszczac specjalnie jak najnizej, zeby sie schylałam  |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | September 13th, 2005 at 03:17pm |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 04:50pm ^ ale żeś sie napisała... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 14th, 2005 at 06:42am chyba rozpisała ;P ^ |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | September 15th, 2005 at 01:40pm draska:^ ale żeś sie napisała...
Ojjj...jak miło, że mnie tak serdecznie powitałaś...huh Serce me radość rozpiera  a ja kiedyś myślałam, że mam tu jeszcze po co wracać...  |