Author | Message |
---|
yeahdude King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | September 12th, 2005 at 02:33pm nie lubie tr :/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 12th, 2005 at 02:35pm ja zaczynam lubić  |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | September 12th, 2005 at 02:37pm nieee, ja jakos nie moge, a ta piosenka w ktorej wokalista usiluje wygladac jak ville valo :/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 12th, 2005 at 02:39pm która? :> |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | September 12th, 2005 at 02:42pm taka jakas co jest tam chyba wypadek samochodowy i on ma blada twarz i czapeczke i nawet sie zachowuje jak vv :/ nie pamietam ani slow ani melodii ani tytulu |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 12th, 2005 at 02:45pm hmm nie kojarzę ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 12th, 2005 at 02:46pm idę papapapapa :* dobranoc  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 12th, 2005 at 03:42pm papa :*
ah...jak by mi sie miło zrobiły gdyby ktos zrobił topica dla mnie (nic nie sugereuje) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 02:37am yeahdude:taka jakas co jest tam chyba wypadek samochodowy i on ma blada twarz i czapeczke i nawet sie zachowuje jak vv :/ nie pamietam ani slow ani melodii ani tytulu
funeral song  mi sie podoba  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | September 13th, 2005 at 04:24am draska:papa :*
ah...jak by mi sie miło zrobiły gdyby ktos zrobił topica dla mnie (nic nie sugereuje)
dla mnie tez...  musze powiedziec dzesiowi  albo sidowi  kurna ale tych chlopow TREaz mam  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 04:28am Eliseth:yeahdude:taka jakas co jest tam chyba wypadek samochodowy i on ma blada twarz i czapeczke i nawet sie zachowuje jak vv :/ nie pamietam ani slow ani melodii ani tytulu
funeral song  mi sie podoba  a ja mojego brata opierniczałam, kiedy mi to puszczał  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:28pm Tunia:Eliseth:yeahdude:taka jakas co jest tam chyba wypadek samochodowy i on ma blada twarz i czapeczke i nawet sie zachowuje jak vv :/ nie pamietam ani slow ani melodii ani tytulu
funeral song  mi sie podoba  a ja mojego brata opierniczałam, kiedy mi to puszczał  jak zaczynalam sluchac tr moj brat jeszcze sluchal metalu... z nutka nostalgii wspominam tamte stare dobre czasy  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 12:37pm Eliseth:Tunia:Eliseth:yeahdude:taka jakas co jest tam chyba wypadek samochodowy i on ma blada twarz i czapeczke i nawet sie zachowuje jak vv :/ nie pamietam ani slow ani melodii ani tytulu
funeral song  mi sie podoba  a ja mojego brata opierniczałam, kiedy mi to puszczał  jak zaczynalam sluchac tr moj brat jeszcze sluchal metalu... z nutka nostalgii wspominam tamte stare dobre czasy   to czego on teraz słucha ??  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:39pm Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:yeahdude:taka jakas co jest tam chyba wypadek samochodowy i on ma blada twarz i czapeczke i nawet sie zachowuje jak vv :/ nie pamietam ani slow ani melodii ani tytulu
funeral song  mi sie podoba  a ja mojego brata opierniczałam, kiedy mi to puszczał  jak zaczynalam sluchac tr moj brat jeszcze sluchal metalu... z nutka nostalgii wspominam tamte stare dobre czasy   to czego on teraz słucha ??  no mowilam ze iglesiasa... |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | September 13th, 2005 at 12:40pm  serio? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:41pm i takich innych hiszpanskich klimatow... |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:43pm  omg |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 12:43pm Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:yeahdude:taka jakas co jest tam chyba wypadek samochodowy i on ma blada twarz i czapeczke i nawet sie zachowuje jak vv :/ nie pamietam ani slow ani melodii ani tytulu
funeral song  mi sie podoba  a ja mojego brata opierniczałam, kiedy mi to puszczał  jak zaczynalam sluchac tr moj brat jeszcze sluchal metalu... z nutka nostalgii wspominam tamte stare dobre czasy   to czego on teraz słucha ??  no mowilam ze iglesiasa... nie byłam pewna, czy to Twój brat
*pociesza*  (z metalu na latynośkie rytmy - no no ... ) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:44pm Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:yeahdude:taka jakas co jest tam chyba wypadek samochodowy i on ma blada twarz i czapeczke i nawet sie zachowuje jak vv :/ nie pamietam ani slow ani melodii ani tytulu
funeral song  mi sie podoba  a ja mojego brata opierniczałam, kiedy mi to puszczał  jak zaczynalam sluchac tr moj brat jeszcze sluchal metalu... z nutka nostalgii wspominam tamte stare dobre czasy   to czego on teraz słucha ??  no mowilam ze iglesiasa... nie byłam pewna, czy to Twój brat
*pociesza*  (z metalu na latynośkie rytmy - no no ... ) i mnie chcial na metalowe przerobic  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 12:55pm Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:yeahdude:taka jakas co jest tam chyba wypadek samochodowy i on ma blada twarz i czapeczke i nawet sie zachowuje jak vv :/ nie pamietam ani slow ani melodii ani tytulu
*pociesza*  (z metalu na latynośkie rytmy - no no ... ) i mnie chcial na metalowe przerobic 
może dobrze, ze nie przerobił, bo teraz byś boskiego enrique słuchała (lmgao)
*kidding*  |