Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | December 29th, 2005 at 06:21am no nareszcie!  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | December 29th, 2005 at 06:24am ha |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 29th, 2005 at 09:17am Eliseth: pijana byłam XD  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 29th, 2005 at 09:17am |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | December 29th, 2005 at 12:17pm co za zaszczyt  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 29th, 2005 at 05:22pm wcale ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | December 30th, 2005 at 06:01am zawsze chciałam byc dieselem |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | December 30th, 2005 at 07:05am siostrą Diesel  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | December 30th, 2005 at 07:17am no...lepsze to niz nic  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | jakieś nowe texty?? ;P |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | mnie nic o tym nie wiadomo  można by przerwać pauze naszej twórczości ;P znane zespoły odpoczywaja to sie miejsca na rynku zwalniaja  rymnełam ;P
edit: zapomniałam dodać że jak bedziemy wystarczająco mhroOoOczne to może sie załapiemy na support blog 27
tak btw to nie wiedzialam że one wydają tą (&^$!(&@#$^ wspaniałą płyte "w Szwecji, Norwegii, Danii, Holandii, Belgii, Czechach, Ameryce południowej, Australii, Japonii, Ukrainie, we Włoszech, na Węgrzech, jest już wydana w Austrii, Szwajcari, Niemczech"  czy my też mamy dobrego sponsora?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | lidocaine:mnie nic o tym nie wiadomo  można by przerwać pauze naszej twórczości ;P znane zespoły odpoczywaja to sie miejsca na rynku zwalniaja  rymnełam ;P
edit: zapomniałam dodać że jak bedziemy wystarczająco mhroOoOczne to może sie załapiemy na support blog 27
tak btw to nie wiedzialam że one wydają tą (&^$!(&@#$^ wspaniałą płyte "w Szwecji, Norwegii, Danii, Holandii, Belgii, Czechach, Ameryce południowej, Australii, Japonii, Ukrainie, we Włoszech, na Węgrzech, jest już wydana w Austrii, Szwajcari, Niemczech"  czy my też mamy dobrego sponsora?  ja wiedziałam tylko o czikabaum Niemczech czikabum
co do sponsora - eeeekhm?  |
alexxx King For A Couple Of Days
polskie czikabum czikabum ewriłer  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | strzeżmy się! one są jak kosmici!
chcą przejąć kontrolę na światem..
słyszałam że ktoś ich muzykę (albo cokolwiek to jest)
nazwał "ostrym punk-rockiem" O__o  (wtf?!) |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 |  ten ktos chyba nie wie co to jest opstry punk-rock  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | ja mam tylko nadzieje ze jak pojade na komunie do kuzynki do niemiec to nie zauwaze ku swemu przerazeniu ze bloga i hotela slucha....
modle sie o to |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | A wiecie że jedna z dziewcząt z mojej klasy lubi TH?  16 lat
Chyba prześledzę topic od początku, idę czytać  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | u nas w liceum na ławce w klasie matematycznej jest napis Tokio Hotel ;P hmmm mam nadzieje ze to tylko nędzna prowokacja  |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | u mnie trzy dziewczyny lubiły TH, ale im przeszło...
teraz dwie się przerzuciły na us5...  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | u nas nie ma  madra szkola  chociaz te dzieciaki z I g na pewno szaleja za bila... ja nigdy nie bylam wysoka i nigdy nie bede ale one sa o polowe mniejsze!! |