Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:01pm Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
to sie nazywa współpraca  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:02pm draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
to sie nazywa współpraca 
tym razem masz racje  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 12:03pm draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
to sie nazywa współpraca  taaa... jeden robi, reszta się opiernicza  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:07pm Eliseth:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
to sie nazywa współpraca 
tym razem masz racje 
 |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:07pm Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
to sie nazywa współpraca  taaa... jeden robi, reszta się opiernicza 
no to ruchy tunia  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:11pm a co ze mną? kim aj bede?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 12:13pm Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
no to ruchy tunia  nie chce mi się ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:22pm Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
no to ruchy tunia  nie chce mi się ;P w tej chwili bardzo dobrze cie rozumiem  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:25pm Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
no to ruchy tunia  nie chce mi się ;P w tej chwili bardzo dobrze cie rozumiem 
a co ze mna?? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:26pm draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
a co ze mna?? to ty se pomysl  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:28pm Eliseth:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
a co ze mna?? to ty se pomysl 
nie...to ma byc rodzinna decyzja |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 12:28pm Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
no to ruchy tunia  nie chce mi się ;P w tej chwili bardzo dobrze cie rozumiem  ja siebie tez rozumiem ;p |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:29pm draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
nie...to ma byc rodzinna decyzja no to pomysl a my wyrazimy zgode lub nie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:30pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
nie...to ma byc rodzinna decyzja no to pomysl a my wyrazimy zgode lub nie 
to ja sie tak nie bawie  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:32pm draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
to ja sie tak nie bawie  mi ma zalezec zebys znalazla swoje miejsce w zespole? mozesz byc zespolowa spadaczka  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:33pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
to ja sie tak nie bawie  mi ma zalezec zebys znalazla swoje miejsce w zespole? mozesz byc zespolowa spadaczka 
bede kaskaderem  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:34pm draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
to ja sie tak nie bawie  mi ma zalezec zebys znalazla swoje miejsce w zespole? mozesz byc zespolowa spadaczka 
bede kaskaderem  no widzisz - juz masz role  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 13th, 2005 at 12:35pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
to ja sie tak nie bawie  mi ma zalezec zebys znalazla swoje miejsce w zespole? mozesz byc zespolowa spadaczka  będziesz się rzucać na faklę ;P (jest spadanie ;P)  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | September 13th, 2005 at 12:35pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
bede kaskaderem  no widzisz - juz masz role 
bede zeskakiwać i porywac mikrofony |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2005 at 12:37pm draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:pomyślimy - poczekamy na Eliseth ;P czyli ze niby ja tez mam myslec? co to to nie  mamy myśleć razem  , po co się przemęczać w poedynkę  to mysl ja poczekam 
bede kaskaderem  no widzisz - juz masz role 
bede zeskakiwać i porywac mikrofony czemu mikrofony?  |