Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 17th, 2005 at 08:28am zielooona:Tunia:zielooona:Tunia:zielooona:Tunia:lepiej zbudawać kilka albo ten, który jest teraz, przenieść w miejsce, gdzie wszyscy mamy blisko ;P
to gdzie go przeniesc? wyznaczyś środek  - zaznaczyć na mapie nasze miejscowości, wziąć cyrkiel, ekierkę i ołówek oraz wyznaczyć geometryczny środek 
no wiec...Tunia, do roboty!!!  nie nzma wszystkich danych 
Tczew, Rumia, Wyrzysk, Warszawa, Łódź, TRĘbaczew  , Kraków, Racibórz, Zduńska Wola, Wodzisław Śląski i dalej nie pamietam juz
muszę mieć wszystkie miejscowości ;P
P.S. kto jest z Wodzisławia  ?? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 17th, 2005 at 08:33am Tunia:Eliseth:zielooona:Tunia:pamiętaj, ze ja jestem od finansów 
pamietam pamietam...ty jestes ministrem finansow, a lidzia jest ministrem kultury (bedzie organizowala co tydzien koncerty gd za pieniadze podatnikow  ) muhahaha a ty bedziesz kupowac cukierki, zelki, lizaki i cos do picia  mmmnnniiiaaammm 
o czym ja znow nie wiem  kiedyś sobie rozmawiałyśmy z Zet smsowo i ustaliłyśmy, że ona będzie prezydentem, Lidzia ministrem kultury, a ja finansów 
aha...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 17th, 2005 at 08:34am Eliseth:Tunia:Eliseth:zielooona:Tunia:pamiętaj, ze ja jestem od finansów 
pamietam pamietam...ty jestes ministrem finansow, a lidzia jest ministrem kultury (bedzie organizowala co tydzien koncerty gd za pieniadze podatnikow  ) muhahaha a ty bedziesz kupowac cukierki, zelki, lizaki i cos do picia  mmmnnniiiaaammm 
o czym ja znow nie wiem  kiedyś sobie rozmawiałyśmy z Zet smsowo i ustaliłyśmy, że ona będzie prezydentem, Lidzia ministrem kultury, a ja finansów 
aha...  argh  !! nie rolluj  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 17th, 2005 at 08:35am Tunia:zielooona:Tunia:zielooona:Tunia:zielooona:Tunia:lepiej zbudawać kilka albo ten, który jest teraz, przenieść w miejsce, gdzie wszyscy mamy blisko ;P
to gdzie go przeniesc? wyznaczyś środek  - zaznaczyć na mapie nasze miejscowości, wziąć cyrkiel, ekierkę i ołówek oraz wyznaczyć geometryczny środek 
Tczew, Rumia, Wyrzysk, Warszawa, Łódź, TRĘbaczew  , Kraków, Racibórz, Zduńska Wola, Wodzisław Śląski i dalej nie pamietam juz
P.S. kto jest z Wodzisławia  ??
kul |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 17th, 2005 at 08:36am Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:zielooona:Tunia:pamiętaj, ze ja jestem od finansów 
aha...  argh  !! nie rolluj 
dont poke me  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | September 17th, 2005 at 08:38am Tunia:zielooona:Tunia:zielooona:Tunia:zielooona:Tunia:lepiej zbudawać kilka albo ten, który jest teraz, przenieść w miejsce, gdzie wszyscy mamy blisko ;P
finky czyli cool (kól)  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 17th, 2005 at 08:39am zielooona:Tunia:zielooona:Tunia:zielooona:Tunia:zielooona:Tunia:lepiej zbudawać kilka albo ten, który jest teraz, przenieść w miejsce, gdzie wszyscy mamy blisko ;P
finky czyli cool (kól)  fajnie
spytałam, bo mam podobne nazwisko  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | September 17th, 2005 at 08:43am dawno jej tu nie bylo (kól)  powiedziala ze tu nie przychodzi, bo jej juz w biblii nie ma  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 17th, 2005 at 08:44am  nie ma?? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 17th, 2005 at 08:50am no wlasnie tez sie troche zdziwilam jak o tym uslyszalam ale fucktycznie... nie ma... |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | September 17th, 2005 at 09:05am no nie ma, przynajmniej nie bylo... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 17th, 2005 at 09:05am trzeba to zmienić  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 17th, 2005 at 09:16am trzeba napisac dalsza czesc  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 17th, 2005 at 09:18am tyle że Lil nie ma :/ |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 17th, 2005 at 09:22am no wlasnie... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 17th, 2005 at 09:23am Eliseth  - co za ava  --> widzę , ze sie spodobało moje hasło  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | September 17th, 2005 at 09:26am |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 17th, 2005 at 09:27am bardzo sie spodobalo  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 17th, 2005 at 09:29am  to się cieszę lmafo |
LittleSister Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 5622 | September 17th, 2005 at 02:14pm humpf, czego mam dopilnować?  zrobcie sobie ankietę i tyle, macie moje błogosławieństwo  a ja zrobię teraz małe odtajnienie, i powiem już teraz że głosuję na Eliseth :* , bo nie wiem, kiedy zrobicie te wybory, i czy będę  enjooooy =) |