Author | Message |
---|
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 22nd, 2005 at 04:57pm fico2:princessinaleatherthang:Bittersweet:ha.nisam bila ni na jednom koncertu.probala sam staru nagovorit da idemo na bijelo dugme zato kaj ih voli,al niš od toga.išla bi na <gd sam da dođu u hr...nemrem drugdje nažalost
pa naravno da bi i ja išla na gd koncert da dođu kod nas. imam jedan dio novca koji čuvam samo za to, za kartu ak dođu ikada... još uvijek se nadam...
onda valjda ne bu jos, sad im je bila europska turneja koliko znam...
kaj nije prvo bila europska pa sad i na kraju franc dva dana? al ak dođu ja naravno idem... |
Fico. King For A Couple Of Days
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 22nd, 2005 at 05:01pm ne znam, znam samo da su nastupali u europi sad blizu. Btw, ja isto idem, najdalje u italiju i madjarsku gore... Ne bi smio dalje.....
Al bi i stari isao, postao je njihov fan otkad ih ja slusam.... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 22nd, 2005 at 05:02pm fico2:ne znam, znam samo da su nastupali u europi sad blizu. Btw, ja isto idem, najdalje u italiju i madjarsku gore... Ne bi smio dalje.....
Al bi i stari isao, postao je njihov fan otkad ih ja slusam....
moj misli da su gd smeće, a mama isto tako....
pa sam sama tj imam gd obsessed |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 22nd, 2005 at 05:04pm ma moj se poceo i oblacit ko punker. Ne znam, sramim ga se. Ne ide bez njihovih cd-a nigdje... |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 22nd, 2005 at 05:04pm ma moj se poceo i oblacit ko punker. Ne znam, sramim ga se. Ne ide bez njihovih cd-a nigdje... |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 22nd, 2005 at 05:04pm ma moj se poceo i oblacit ko punker. Ne znam, sramim ga se. Ne ide bez njihovih cd-a nigdje... a kaj tvoji starc slusaju? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 22nd, 2005 at 05:06pm zašto opet dva posta?
moji? pjesme svoje mladosti. tata prave rock bandove kak on kaže a ne kaj ja slušam. on queenovce i takve bandove, a mama, ona baš i ne sluša al voli hrv rock an roll, stari naravno. |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 22nd, 2005 at 05:08pm fico2:ma moj se poceo i oblacit ko punker.
 |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 22nd, 2005 at 05:08pm princessinaleatherthang:zašto opet dva posta?
moji? pjesme svoje mladosti. tata prave rock bandove kak on kaže a ne kaj ja slušam. on queenovce i takve bandove, a mama, ona baš i ne sluša al voli hrv rock an roll, stari naravno.
i moji isto. Moj stari kaze za gd da je izbruseni punk kaj god to znacilo. Mislim..... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 22nd, 2005 at 05:08pm princessinaleatherthang:fico2:ma moj se poceo i oblacit ko punker.

zaboravila sam pitat: kak se ti oblačiš? ko punker ili...? |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 22nd, 2005 at 05:13pm ne, normalno, ma nisam ja punker zato kaj slusam gd, slusam ja i druge stvari |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | November 22nd, 2005 at 05:13pm princessinaleatherthang:zašto opet dva posta?
moji? pjesme svoje mladosti. tata prave rock bandove kak on kaže a ne kaj ja slušam. on queenovce i takve bandove, a mama, ona baš i ne sluša al voli hrv rock an roll, stari naravno.
lol..pa nisu queenovci loši...  ma meni tata sluša sve što vole mladi-znači komercijalu, ali i gd može poslušati....mama...pjesme njene mladosti+oliver dragojević, a green day joj je super...sviđa joj se melodija i billijev glas...a i on joj je sladak...zapravo on posebno..a uvijek kaže kak su svi slatki  , a brat-posebna priča-techno iako ne ko prije kada je bio pravi raver....
jedino mi je bratić ko i ja...zapravo ne ko i ja...nego metalac,uglavnom weirdo... |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 22nd, 2005 at 05:16pm oke, onda je meni jos ostala sestra
Ona slusa sve od najtvisa do nelly-a i destiny's child i eminema, aze, balasevica... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 22nd, 2005 at 05:18pm a ja sama, nemam nit brata nit sestru... |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 22nd, 2005 at 05:19pm a jadna, kod mene uvijek veselo  Jel bi htjela imati? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 22nd, 2005 at 05:20pm ne, mislim da ne, jer sam se tak naviknula, al nisam razmažena il neš tak.. |
 Age: 35 Gender: Male Posts: 3526 | November 22nd, 2005 at 05:24pm cudo, ja bi jos buraza i sestru...
Da bude jos malo zivlje... Di je obsessed osla? |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 22nd, 2005 at 05:25pm fico2:cudo, ja bi jos buraza i sestru...
Da bude jos malo zivlje... Di je obsessed osla?
a valjda je danas neš sramežljiva... |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | November 22nd, 2005 at 05:25pm fico2:cudo, ja bi jos buraza i sestru...
a tu sam....al ne mogu se ubaciti među vas....pričate i pričate i pričate... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | November 22nd, 2005 at 05:27pm gd-obsessed:fico2:cudo, ja bi jos buraza i sestru...
a tu sam....al ne mogu se ubaciti među vas....pričate i pričate i pričate...
pa kad smo bili sami pa smo pričali, mogla si se javit od početka... |