Author | Message |
---|
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | April 18th, 2006 at 03:06pm ja bi na misfitse...  ajde javite se ako ćete ići, možda se vidimo  |
worn-out astronaut. Had A Life Before GSB
 | April 19th, 2006 at 05:51am Ella:Ja se Misfitsa plašim
Hoću na Franz ;_;
moj frend ide na franz |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | April 19th, 2006 at 06:27am gd-obsessed:ja bi na misfitse...  ajde javite se ako ćete ići, možda se vidimo 
Ja idem ako mogu !! Samo neznam kako da dođim do Zagreba
ali neznam niti ako bo jedan moj frend mogu idet...
ehh.... |
newagecarny Was Here Two Weeks Ago
| April 19th, 2006 at 12:20pm gd-obsessed:ja bi na misfitse...  ajde javite se ako ćete ići, možda se vidimo 
Čemu kolutanje očima?  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | April 19th, 2006 at 12:29pm ~ Christie ~:gd-obsessed:ja bi na misfitse...  ajde javite se ako ćete ići, možda se vidimo 
ehh....
ah...sjedneš u auto i voziš u smjeru zagreba (valjda ima putokaza  ) ma ja vjerojatno neću ići jer nemam s kim, nitko ih ne sluša |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | April 19th, 2006 at 12:31pm Ella:
Čemu kolutanje očima? 
kolutanje očima nije baš trebalo značiti doslovno ono što kolutanje označava, nego više onako... sweet pogled, znaš ono ulizivanje tipa: "nek netko ide samnom...."  |
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 19th, 2006 at 12:47pm ja bum išla na bfm u subotu  (bilo je teško kartu nabavit jer u dućanima nekaj nije štimalo bla bla, a jedino su u importanetu zvali u slo da srede to) i nadam se da bum u petak uspjela na anavrin otić  |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | April 19th, 2006 at 02:11pm Lunchbox:ja bum išla na bfm u subotu  (bilo je teško kartu nabavit jer u dućanima nekaj nije štimalo bla bla, a jedino su u importanetu zvali u slo da srede to) i nadam se da bum u petak uspjela na anavrin otić  -.-
lucky u. viš maš sreće u koncertima, ja, ja sm se morem žalit i jokat
ok...dal je to tvoj utjecaj na mene??  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 19th, 2006 at 02:35pm princesss:Lunchbox:ja bum išla na bfm u subotu  (bilo je teško kartu nabavit jer u dućanima nekaj nije štimalo bla bla, a jedino su u importanetu zvali u slo da srede to) i nadam se da bum u petak uspjela na anavrin otić  -.-
ok...dal je to tvoj utjecaj na mene?? 
ne vem  verjetn ja  kr dons sm neki razmišlala "ali sm jst razlog zakaj princesss vči slovenščino ali je punci dolgočas v živlenju" 
ampak če sm jst kriva, eh, kva naj rečm, ponosna sm zarad tega  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | April 19th, 2006 at 05:29pm Lunchbox:princesss:Lunchbox:ja bum išla na bfm u subotu  (bilo je teško kartu nabavit jer u dućanima nekaj nije štimalo bla bla, a jedino su u importanetu zvali u slo da srede to) i nadam se da bum u petak uspjela na anavrin otić  -.-
ok...dal je to tvoj utjecaj na mene?? 
ne vem  verjetn ja  kr dons sm neki razmišlala "ali sm jst razlog zakaj princesss vči slovenščino ali je punci dolgočas v živlenju" 
ampak če sm jst kriva, eh, kva naj rečm, ponosna sm zarad tega  mislim da je v prašanju i eno in drugo
 |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | April 19th, 2006 at 05:43pm |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | April 20th, 2006 at 09:43am gd-obsessed:~ Christie ~:gd-obsessed:ja bi na misfitse...  ajde javite se ako ćete ići, možda se vidimo 
ehh....
ah...sjedneš u auto i voziš u smjeru zagreba (valjda ima putokaza  ) ma ja vjerojatno neću ići jer nemam s kim, nitko ih ne sluša
auto ? ja ? 
Ali mogu z biciklom : ) |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 20th, 2006 at 11:25am ~ Christie ~:gd-obsessed:~ Christie ~:gd-obsessed:ja bi na misfitse...  ajde javite se ako ćete ići, možda se vidimo 
ehh....
ah...sjedneš u auto i voziš u smjeru zagreba (valjda ima putokaza  ) ma ja vjerojatno neću ići jer nemam s kim, nitko ih ne sluša
auto ? ja ? 
Ali mogu z biciklom : ) hey christie di ti zivis? |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | April 20th, 2006 at 02:33pm The daughter of rage:~ Christie ~:gd-obsessed:~ Christie ~:gd-obsessed:ja bi na misfitse...  ajde javite se ako ćete ići, možda se vidimo 
ehh....
auto ? ja ? 
Ali mogu z biciklom : ) hey christie di ti zivis?
Slovenija |
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 20th, 2006 at 03:35pm ~ Christie ~:The daughter of rage:~ Christie ~:gd-obsessed:~ Christie ~:gd-obsessed:ja bi na misfitse...  ajde javite se ako ćete ići, možda se vidimo 
ehh....
auto ? ja ? 
Ali mogu z biciklom : ) hey christie di ti zivis?
Slovenija Blizu mene  |
~ Christie ~ Idiot
 Age: - Gender: - Posts: 795 | April 20th, 2006 at 03:41pm ^^nope...ti si blizu mene : D |
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 20th, 2006 at 03:42pm Ni res.. Ti si bliže meni  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | April 20th, 2006 at 04:43pm Different Perspective:Ni res.. Ti si bliže meni  ste se kad našle da malo pričate? |
Intoxication King For A Couple Of Days
 Age: 32 Gender: Female Posts: 3357 | April 21st, 2006 at 09:22am princesss:Different Perspective:Ni res.. Ti si bliže meni  ste se kad našle da malo pričate? did u??  |
bi_bu_ra Rotting On Here
| April 21st, 2006 at 09:49am princesss:Different Perspective:Ni res.. Ti si bliže meni  ste se kad našle da malo pričate? Nismo do zdaj. Mogoče se bomo  |