Author | Message |
---|
yeahdude King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | November 6th, 2005 at 04:03pm pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia? |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | November 6th, 2005 at 05:20pm nawet mi o tym nie przypominaj :/ nie czytalam regulaminu ;P i nie mam zamiaru |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 6th, 2005 at 05:45pm Catherine:yeahdude: mop na glowie i szmata w kieszeni... shame on'em!! na nastepnym koncercie dajcie mu grzebien. Czy uklad madonny nie pasuje do rytmu czy mi sie zdaje??
He-ej, to był mój tekst...
/Głosem sekretarki telefonicznej/ Tegoroczne EMA upłynęło pod znakiem mopa na głowie i szmaty w kieszeni, oraz International Prostitutes...
My friend said that Tre jest pucołowaty....
Oraz uraczyła mnie stwierdzeniem, że Billy miał baaardzo obcisłe spodnie (ale gitara wszystko zasłaniała)...
No tak, ona oglądała to 10 razy...  To już ciężki przypadek...  oooo, świeża krew    a dzisiaj o tym mowa była ;P - no popatrz  mówisz-masz
witam na forum    !!! |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 6th, 2005 at 05:47pm yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
 ja także pamiętam.... O_O nie mam pojęcia, czy u nas coś takiego występuje lol ;P |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 6th, 2005 at 05:49pm alexxx:nawet mi o tym nie przypominaj :/ nie czytalam regulaminu ;P i nie mam zamiaru
było minęło  - teraz jest już ok przecież  lol ja też nie czytałam ;P
P.S. sorrrrry za 3 posty pod rząd, ale nie chciało mi się Ctrl. V wciskać ;P (poza tym jesteśmy dalej tulipanofilów  ) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 7th, 2005 at 01:40am Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
 ja także pamiętam.... O_O nie mam pojęcia, czy u nas coś takiego występuje lol ;P
sasasasasa nie wystepuje a regulaminu tez nie czytalam nawet nie wiem gdzie jest
czy uznalyscie za punkt honoru straszyc wszystkich? czemu mna?! to draska jest wcielenie zla jej sie bojcie! |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 03:27am Catherine:
He-ej, to był mój tekst...
/Głosem sekretarki telefonicznej/ Tegoroczne EMA upłynęło pod znakiem mopa na głowie i szmaty w kieszeni, oraz International Prostitutes...
My friend said that Tre jest pucołowaty....
Oraz uraczyła mnie stwierdzeniem, że Billy miał baaardzo obcisłe spodnie (ale gitara wszystko zasłaniała)...
No tak, ona oglądała to 10 razy...  To już ciężki przypadek... 
kurwa...czy my sie znamy? |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 03:29am Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
 ja także pamiętam.... O_O nie mam pojęcia, czy u nas coś takiego występuje lol ;P
sasasasasa nie wystepuje a regulaminu tez nie czytalam nawet nie wiem gdzie jest
czy uznalyscie za punkt honoru straszyc wszystkich? czemu mna?! to draska jest wcielenie zla jej sie bojcie!
jestem ci wdzieczna ze draska nie napisałaś zmniejszona czcionką, niech sie mnie boja  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 7th, 2005 at 09:30am Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
czy uznalyscie za punkt honoru straszyc wszystkich? czemu mna?! to draska jest wcielenie zla jej sie bojcie!
*boi się Draski* |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 09:33am Tunia:Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
*boi się Draski*
ej no...przez ciebie Eli ludzie sie mnie boja... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 7th, 2005 at 09:34am draska:Tunia:Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
*boi się Draski*
ej no...przez ciebie Eli ludzie sie mnie boja... a ja to tylko tak napisałam ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 09:40am Tunia:draska:Tunia:Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
*boi się Draski*
ej no...przez ciebie Eli ludzie sie mnie boja... a ja to tylko tak napisałam ;P naprawde? kamien spadł mi z serca  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 7th, 2005 at 09:41am draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
*boi się Draski*
ej no...przez ciebie Eli ludzie sie mnie boja... a ja to tylko tak napisałam ;P naprawde? kamien spadł mi z serca  aawww no to się cieszę  ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 09:45am Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
*boi się Draski*
ej no...przez ciebie Eli ludzie sie mnie boja... a ja to tylko tak napisałam ;P naprawde? kamien spadł mi z serca  aawww no to się cieszę  ;P ale Eliseth nie podaruje.... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 7th, 2005 at 09:46am draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
*boi się Draski*
ej no...przez ciebie Eli ludzie sie mnie boja... a ja to tylko tak napisałam ;P naprawde? kamien spadł mi z serca  aawww no to się cieszę  ;P ale Eliseth nie podaruje.... haha Eli, uciekaj
wybacz jej ;P |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 09:47am Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
*boi się Draski*
ej no...przez ciebie Eli ludzie sie mnie boja... a ja to tylko tak napisałam ;P naprawde? kamien spadł mi z serca  aawww no to się cieszę  ;P ale Eliseth nie podaruje.... haha Eli, uciekaj
wybacz jej ;P za czesto bym wybaczała, a przeciez " o to chodzi by gonic a nie złapać króliczka"  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 7th, 2005 at 09:55am draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
*boi się Draski*
wybacz jej ;P za czesto bym wybaczała, a przeciez " o to chodzi by gonic a nie złapać króliczka"  ciekawe, co na to Eli  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 7th, 2005 at 09:58am Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
*boi się Draski*
wybacz jej ;P za czesto bym wybaczała, a przeciez " o to chodzi by gonic a nie złapać króliczka"  ciekawe, co na to Eli   aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | November 7th, 2005 at 10:13am Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
*boi się Draski*
wybacz jej ;P za czesto bym wybaczała, a przeciez " o to chodzi by gonic a nie złapać króliczka"  ciekawe, co na to Eli   aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sasasasa |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 7th, 2005 at 12:02pm draska:Eliseth:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:Eliseth:Tunia:yeahdude:pamietam jak dujo musial interweniowac bo nasi moderztorzy chcieli wyrzucic wszystkich z forum eliseth da ci ostrzezenie!! czy my tu w ogole mamy ostrzezenia?
*boi się Draski*
wybacz jej ;P za czesto bym wybaczała, a przeciez " o to chodzi by gonic a nie złapać króliczka"  ciekawe, co na to Eli   aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sasasasa kurde a mnie sie niektorzy boja bez niczyjej pomocy... |