Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 2nd, 2005 at 06:35am draska:Eliseth:Quoteto ze zespol ma duzo skaczacych fanek nie oznacza ze straci na wartosci....... wiekszosc zespolow sie smieje z takich piszczacych fanek kochanek 
no ja sie nie dziwie. zreszta koncert gd tez był opisany cos w stylu : publiczność stanowiły przeważnie fani płci pieknej, które głośno darły sie podczas odgłosów Billiego i ujawnienia jego tylnej czesci ciała" i jak tu sie nie smiać  nie to mialam na mysli  Orange Park wysmial braci i ich groupies  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 2nd, 2005 at 08:52am Eliseth:draska:Eliseth:Quoteto ze zespol ma duzo skaczacych fanek nie oznacza ze straci na wartosci....... wiekszosc zespolow sie smieje z takich piszczacych fanek kochanek 
no ja sie nie dziwie. zreszta koncert gd tez był opisany cos w stylu : publiczność stanowiły przeważnie fani płci pieknej, które głośno darły sie podczas odgłosów Billiego i ujawnienia jego tylnej czesci ciała" i jak tu sie nie smiać  nie to mialam na mysli  Orange Park wysmial braci i ich groupies  dlaczemu  ?? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 2nd, 2005 at 08:56am Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:Quoteto ze zespol ma duzo skaczacych fanek nie oznacza ze straci na wartosci....... wiekszosc zespolow sie smieje z takich piszczacych fanek kochanek 
no ja sie nie dziwie. zreszta koncert gd tez był opisany cos w stylu : publiczność stanowiły przeważnie fani płci pieknej, które głośno darły sie podczas odgłosów Billiego i ujawnienia jego tylnej czesci ciała" i jak tu sie nie smiać  nie to mialam na mysli  Orange Park wysmial braci i ich groupies  dlaczemu  ?? zaraz za kurtynami oddzielajacymi scene od backstage'u bylo bardziej slychac piski tych lasek wszystkich niz ich muzyke  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 2nd, 2005 at 09:05am Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:Quoteto ze zespol ma duzo skaczacych fanek nie oznacza ze straci na wartosci....... wiekszosc zespolow sie smieje z takich piszczacych fanek kochanek 
no ja sie nie dziwie. zreszta koncert gd tez był opisany cos w stylu : publiczność stanowiły przeważnie fani płci pieknej, które głośno darły sie podczas odgłosów Billiego i ujawnienia jego tylnej czesci ciała" i jak tu sie nie smiać  nie to mialam na mysli  Orange Park wysmial braci i ich groupies  dlaczemu  ?? zaraz za kurtynami oddzielajacymi scene od backstage'u bylo bardziej slychac piski tych lasek wszystkich niz ich muzyke   |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 2nd, 2005 at 10:37am Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:Quoteto ze zespol ma duzo skaczacych fanek nie oznacza ze straci na wartosci....... wiekszosc zespolow sie smieje z takich piszczacych fanek kochanek 
no ja sie nie dziwie. zreszta koncert gd tez był opisany cos w stylu : publiczność stanowiły przeważnie fani płci pieknej, które głośno darły sie podczas odgłosów Billiego i ujawnienia jego tylnej czesci ciała" i jak tu sie nie smiać  nie to mialam na mysli  Orange Park wysmial braci i ich groupies  dlaczemu  ?? zaraz za kurtynami oddzielajacymi scene od backstage'u bylo bardziej slychac piski tych lasek wszystkich niz ich muzyke 
 nie rozumiem tylko dlaczego wysmiali braci, a nie te fanki kochanki |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 3rd, 2005 at 03:19pm draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:Quoteto ze zespol ma duzo skaczacych fanek nie oznacza ze straci na wartosci....... wiekszosc zespolow sie smieje z takich piszczacych fanek kochanek 
no ja sie nie dziwie. zreszta koncert gd tez był opisany cos w stylu : publiczność stanowiły przeważnie fani płci pieknej, które głośno darły sie podczas odgłosów Billiego i ujawnienia jego tylnej czesci ciała" i jak tu sie nie smiać  nie to mialam na mysli  Orange Park wysmial braci i ich groupies  dlaczemu  ?? zaraz za kurtynami oddzielajacymi scene od backstage'u bylo bardziej slychac piski tych lasek wszystkich niz ich muzyke 
 nie rozumiem tylko dlaczego wysmiali braci, a nie te fanki kochanki no bo tylko oni takie fanki mieli a ci bracia z leksza starzy sa  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 3rd, 2005 at 03:45pm Eliseth:draska:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:Quoteto ze zespol ma duzo skaczacych fanek nie oznacza ze straci na wartosci....... wiekszosc zespolow sie smieje z takich piszczacych fanek kochanek 
 nie rozumiem tylko dlaczego wysmiali braci, a nie te fanki kochanki no bo tylko oni takie fanki mieli a ci bracia z leksza starzy sa 
 takie zespoły powinny sie wsydzic ze maja takie fanki;/ |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 2nd, 2005 at 12:07pm *podłącza elektrody* *dzzzzzzt*  It's alive!!!!!11111  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 2nd, 2005 at 01:56pm taaa alive  jak widze to niewiadomo co na mtv informujace ze ilestam dni t go to mnie skreca  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | November 2nd, 2005 at 02:17pm Tunia:porandojin:oj dziekuja Tunia  ............a juz sie balam ze zostane zlinczowana przez ta wypowiedz ja na pewno Cię nie zlinczuję, bo mam podobne zdanie 
ja troszke inne, co nie znaczy ze twojego zdania nie cenię  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 2nd, 2005 at 03:40pm alexxx:Tunia:porandojin:oj dziekuja Tunia  ............a juz sie balam ze zostane zlinczowana przez ta wypowiedz ja na pewno Cię nie zlinczuję, bo mam podobne zdanie 
ja troszke inne, co nie znaczy ze twojego zdania nie cenię  a ja nie pamiętam o czym to było
P.S. do Eli - czemu to Cię wkurza??? ja nie zwracam uwagi  |
yeahdude King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | November 3rd, 2005 at 03:44pm ema zaczyna sie juz wiesniacko... wlasnie pomylili gd z coldplay  |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | November 3rd, 2005 at 05:40pm zaraz sie potne... |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 3rd, 2005 at 05:45pm nie oglądałam  podobno powtórka będzie w weekend na MTV... (wolałam sobie Lost oglądnąć ;P) |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | November 3rd, 2005 at 05:47pm jamrs blunt dostal nagrode *dies* franz ferdinand i kaiser chiefs nic nie dostali, clodplay tylko jedna a foo fighters zadnej... jakies gowno caly czas wygrywa |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 3rd, 2005 at 05:50pm a Green Day coś dostali ??
P.S. czytałam w łaśnie, że podobno ich występ był "awesome"   - to prawda? |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 3rd, 2005 at 05:51pm yeahdude:jamrs blunt dostal nagrode *dies* franz ferdinand i kaiser chiefs nic nie dostali, clodplay tylko jedna a foo fighters zadnej... jakies gowno caly czas wygrywa ;( O_____o |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | November 3rd, 2005 at 05:53pm nie, spieszyli jakos dziwnie, bj mial mopa na glowie i szmate w kieszeni o_0, tre cool wygladal jak zjeb ale on juz tak ma, mike jakos zwyczajnie. dostali 2 nagrody, jedna ukradli chyba franzowi ferdinandowi:/ przeciez mieli juz 8!! wystarczylo |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 3rd, 2005 at 05:55pm Gorillaz wygrali Best Group O___________________________o |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | November 3rd, 2005 at 05:56pm |