Author | Message |
---|
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 13th, 2005 at 12:00pm Eliseth:po tych ttrzech emotkach nie bylam pewna 
one wyrazily to co czulam po tym jak przeczytalam twoj post:
najpierw bylo  po chwili zaczailam  a pozniej czulam sie jak  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 13th, 2005 at 12:02pm ahaaaa  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | October 13th, 2005 at 02:07pm |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | October 13th, 2005 at 02:11pm kurna mi tez nie pozwola obejrzec  nagrac tez za bardzo nie mam na co, to znaczy mam kasete ale na poczatku jest gd potem troche wladcy pierscieni a potem znowu gd i nie wiem ile wladca trwa  nie chce zeby mi sie gd skasowal bo na poczatku konca mam making of ai
 huh |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 13th, 2005 at 02:41pm ale to bedzie tegoroczne vma?!?!? jakis miesiac temu byl caly weekend z vma, a wystep green daya i jak odbieraja statuetki mozna z netu sciagnac |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 13th, 2005 at 02:42pm zielooona:kurna mi tez nie pozwola obejrzec  nagrac tez za bardzo nie mam na co, to znaczy mam kasete ale na poczatku jest gd potem troche wladcy pierscieni a potem znowu gd i nie wiem ile wladca trwa  nie chce zeby mi sie gd skasowal bo na poczatku konca mam making of ai
 huh
tylko nie kasuj wladcy pierscieni!!!  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | October 13th, 2005 at 03:08pm e mam to na dvd na kasecie mi juz nie potrzebny  lubisz wladce pierscieni? ja uwielbiam  ostatnio zaczelam hobbita czytac ale nie mam czsu czytac dalej...szkola :/ |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | October 13th, 2005 at 03:10pm porandojin:ale to bedzie tegoroczne vma?!?!? jakis miesiac temu byl caly weekend z vma, a wystep green daya i jak odbieraja statuetki mozna z netu sciagnac
ale to na pewno bedzie vma? na 100%? i na mtv pl? bo nie pamietam juz  wiem ze ostanio bylo z festiwalu rock am ring bo mnie Tunia powiadomila  fajne fajne  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 13th, 2005 at 03:39pm zielooona:porandojin:ale to bedzie tegoroczne vma?!?!? jakis miesiac temu byl caly weekend z vma, a wystep green daya i jak odbieraja statuetki mozna z netu sciagnac
ale to na pewno bedzie vma? na 100%? i na mtv pl? bo nie pamietam juz  wiem ze ostanio bylo z festiwalu rock am ring bo mnie Tunia powiadomila  fajne fajne 
 rock am ring?!?!?!? a ile trwalo bo ja mam jakies 20 min z netu sciagniete (jest znaczek mtv.....ale jest to baaardzo okrojone)
nie wiem czy napewno to bedzie vma........niestety nie mam mtv polskiej (w sumie zadnej w akademiku) |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 13th, 2005 at 04:53pm porandojin:zielooona:porandojin:ale to bedzie tegoroczne vma?!?!? jakis miesiac temu byl caly weekend z vma, a wystep green daya i jak odbieraja statuetki mozna z netu sciagnac
ale to na pewno bedzie vma? na 100%? i na mtv pl? bo nie pamietam juz  wiem ze ostanio bylo z festiwalu rock am ring bo mnie Tunia powiadomila  fajne fajne 
 rock am ring?!?!?!? a ile trwalo bo ja mam jakies 20 min z netu sciagniete (jest znaczek mtv.....ale jest to baaardzo okrojone)
nie wiem czy napewno to bedzie vma........niestety nie mam mtv polskiej (w sumie zadnej w akademiku)
tak Rock am Ring  - trwało coś ok. 20-25 minut nie pamiętam dokładnie  . |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 13th, 2005 at 04:55pm Tunia:porandojin:zielooona:porandojin:ale to bedzie tegoroczne vma?!?!? jakis miesiac temu byl caly weekend z vma, a wystep green daya i jak odbieraja statuetki mozna z netu sciagnac
nie wiem czy napewno to bedzie vma........niestety nie mam mtv polskiej (w sumie zadnej w akademiku)
tak Rock am Ring  - trwało coś ok. 20-25 minut nie pamiętam dokładnie  .
uff.....cale szczescie ze mam to na kompie  bo bylabym baaaaaaaaardzo smutna ze cos przegapilam |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 13th, 2005 at 04:56pm porandojin:Tunia:porandojin:zielooona:porandojin:ale to bedzie tegoroczne vma?!?!? jakis miesiac temu byl caly weekend z vma, a wystep green daya i jak odbieraja statuetki mozna z netu sciagnac
tak Rock am Ring  - trwało coś ok. 20-25 minut nie pamiętam dokładnie  .
uff.....cale szczescie ze mam to na kompie  bo bylabym baaaaaaaaardzo smutna ze cos przegapilam ja sobie nagrałam na kasecie  . RaR też mam CHYBA na komputerze, ale jeszcze nie oglądałam  - często tak mam, ze coś ściągnę, a potem nie oglądam  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 14th, 2005 at 08:12am ja tak robie z filmami przeważnie ... ściagam i kisze na dysku bo nie mam kiedy oglądać  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 14th, 2005 at 08:17am a kto ma czas? |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 14th, 2005 at 08:18am teoretycznie to mam  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 14th, 2005 at 08:22am pozazdrościć  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 14th, 2005 at 08:44am ... ale praktycznie gorzej 
btw. chwaliłam sie juz że mam net do 18 października? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 14th, 2005 at 08:52am nie chwalilas sie  a co potem? |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 14th, 2005 at 08:53am CO?!!?!?!?!? |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 14th, 2005 at 09:32am a potem czarna dziura  ... i szukam innego dostawcy  |