Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 4th, 2005 at 01:30pm |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 4th, 2005 at 02:02pm |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 4th, 2005 at 05:02pm Eliseth: Tobie się to ostatnio często zdarza ;P - co ja takiego piszę??  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 5th, 2005 at 09:20am pidzama...no cóż...dwuznaczne |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 5th, 2005 at 11:02am ciekawe kiedy ktos wymysli pidzame z green day  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 5th, 2005 at 12:50pm czyli ze bedzie zielona i na dzień?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 5th, 2005 at 01:27pm |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 5th, 2005 at 02:12pm ja juz to widze: cala by byla jasnozielona z ciemnozielonymi napisami GD a na przodzie takie duze zdjecie...  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 5th, 2005 at 02:23pm Eliseth:ja juz to widze: cala by byla jasnozielona z ciemnozielonymi napisami GD a na przodzie takie duze zdjecie...  ... Tre
(wiadomo o jakie mi chodzi ;P - jeśli by tam było, to pewnie bym nie kupiła, bo nie cierpię tego zdjęcia ;P) |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 6th, 2005 at 11:01am Tunia:Eliseth:ja juz to widze: cala by byla jasnozielona z ciemnozielonymi napisami GD a na przodzie takie duze zdjecie...  ... Tre
(wiadomo o jakie mi chodzi ;P - jeśli by tam było, to pewnie bym nie kupiła, bo nie cierpię tego zdjęcia ;P)
 moge sie tylko domyslac o jakie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 6th, 2005 at 11:56am Tunia:Eliseth:ja juz to widze: cala by byla jasnozielona z ciemnozielonymi napisami GD a na przodzie takie duze zdjecie...  ... Tre
(wiadomo o jakie mi chodzi ;P - jeśli by tam było, to pewnie bym nie kupiła, bo nie cierpię tego zdjęcia ;P)
zgadzam sie...jak widze to zdiecie to mi nie dobrze |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 6th, 2005 at 01:17pm Eliseth:Tunia:Eliseth:ja juz to widze: cala by byla jasnozielona z ciemnozielonymi napisami GD a na przodzie takie duze zdjecie...  ... Tre
 moge sie tylko domyslac o jakie  nie pisz, ze nie widziałaś  - jest wery popjular na angielskim forum ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 6th, 2005 at 01:19pm Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:ja juz to widze: cala by byla jasnozielona z ciemnozielonymi napisami GD a na przodzie takie duze zdjecie...  ... Tre
 moge sie tylko domyslac o jakie  nie pisz, ze nie widziałaś  - jest wery popjular na angielskim forum ;P tre ma zielone wlosy na nim?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 6th, 2005 at 01:22pm Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:ja juz to widze: cala by byla jasnozielona z ciemnozielonymi napisami GD a na przodzie takie duze zdjecie...  ... Tre
 moge sie tylko domyslac o jakie  nie pisz, ze nie widziałaś  - jest wery popjular na angielskim forum ;P tre ma zielone wlosy na nim?  chyba tak, ale się nie przyglądałam  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 6th, 2005 at 02:13pm Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:ja juz to widze: cala by byla jasnozielona z ciemnozielonymi napisami GD a na przodzie takie duze zdjecie...  ... Tre
 moge sie tylko domyslac o jakie  nie pisz, ze nie widziałaś  - jest wery popjular na angielskim forum ;P tre ma zielone wlosy na nim?  chyba tak, ale się nie przyglądałam 
nie przygladałaś sie włosom czy ...  ogólnie fotce :>  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 6th, 2005 at 02:14pm a w co byl ubrany?!?!?!?  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 6th, 2005 at 02:14pm alexxx:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:ja juz to widze: cala by byla jasnozielona z ciemnozielonymi napisami GD a na przodzie takie duze zdjecie...  ... Tre
 moge sie tylko domyslac o jakie  nie pisz, ze nie widziałaś  - jest wery popjular na angielskim forum ;P tre ma zielone wlosy na nim?  chyba tak, ale się nie przyglądałam 
nie przygladałaś sie włosom czy ...  ogólnie fotce :>   ach te dwuznaczności
fotce  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 6th, 2005 at 02:15pm |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 6th, 2005 at 02:15pm Tunia:alexxx:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:ja juz to widze: cala by byla jasnozielona z ciemnozielonymi napisami GD a na przodzie takie duze zdjecie...  ... Tre
nie przygladałaś sie włosom czy ...  ogólnie fotce :>   ach te dwuznaczności
fotce 
tja  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 6th, 2005 at 02:17pm Tunia:
ooooj......bron boze!!!!!!!! jak je zobaczylam to dluuuugo nie moglam pozbyc sie tego widoku
a masz je na kompie ty maly zboczku?!?!?!?  |