Author | Message |
---|
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 4th, 2005 at 11:55am draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:^ eli a ty czy oby nie złagodniałaś? ja? zlagodnialam? dlaczego tak mniemasz?
dałaś spokój dujowi  niech wytchnie na chwile biedak  juz wkrotce powroce  Gaźnik - wcielenie zla 
dosłownie...moze chłopak zyje w ciagłym strachu przed tobą... w takim razie nie tylko on
p.s. zaraz wracam 
nie tylko? to kto jeszcze?
ok
frania  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 4th, 2005 at 11:56am Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:^ eli a ty czy oby nie złagodniałaś? ja? zlagodnialam? dlaczego tak mniemasz?
dałaś spokój dujowi  niech wytchnie na chwile biedak  juz wkrotce powroce  Gaźnik - wcielenie zla 
dosłownie...moze chłopak zyje w ciagłym strachu przed tobą... w takim razie nie tylko on
p.s. zaraz wracam 
ok
frania 
biedne dziecko z niej jest w takim razie... |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 4th, 2005 at 11:56am draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:^ eli a ty czy oby nie złagodniałaś? ja? zlagodnialam? dlaczego tak mniemasz?
p.s. zaraz wracam 
ok
frania 
biedne dziecko z niej jest w takim razie... zestresowane  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 4th, 2005 at 12:04pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:^ eli a ty czy oby nie złagodniałaś? ja? zlagodnialam? dlaczego tak mniemasz?
p.s. zaraz wracam 
ok
frania 
biedne dziecko z niej jest w takim razie... zestresowane 
tak to jest w przyrodzie jak wieksze organizmy buszuja na tych mniejszych, i sie nad nimi znecają |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 4th, 2005 at 12:06pm draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:^ eli a ty czy oby nie złagodniałaś? ja? zlagodnialam? dlaczego tak mniemasz?
p.s. zaraz wracam 
ok
frania 
tak to jest w przyrodzie jak wieksze organizmy buszuja na tych mniejszych, i sie nad nimi znecają
wcale nie jestem taka duza  ani frania taka mala  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 4th, 2005 at 12:07pm Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:^ eli a ty czy oby nie złagodniałaś? ja? zlagodnialam? dlaczego tak mniemasz?
p.s. zaraz wracam 
ok
frania 
tak to jest w przyrodzie jak wieksze organizmy buszuja na tych mniejszych, i sie nad nimi znecają
wcale nie jestem taka duza  ani frania taka mala 
ale dominujesz  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 4th, 2005 at 12:08pm draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth:draska:^ eli a ty czy oby nie złagodniałaś? ja? zlagodnialam? dlaczego tak mniemasz?
p.s. zaraz wracam 
ok
frania 
wcale nie jestem taka duza  ani frania taka mala 
ale dominujesz  to chyba dobrze ze jestem... silna  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 4th, 2005 at 12:10pm a uzywasz siły? |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 4th, 2005 at 12:11pm nie  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 4th, 2005 at 12:12pm no to dobrze...czyli jestes grzeczne dziecko  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 4th, 2005 at 12:14pm a czy zeby byc wqcieleniem zla trzeba uzywac sily? :> |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 4th, 2005 at 12:15pm no w moim przypadku nie, ale w twoim...wystarzcy usmiech  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 4th, 2005 at 12:17pm nie ma to jak pocieszenie pod koniec dnia...  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 4th, 2005 at 12:18pm  jestem do usług  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 4th, 2005 at 12:20pm och mow mi jeszcze (jak dobrze ze juz musze konczyc) |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 4th, 2005 at 12:23pm |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 13th, 2006 at 03:49pm pytania draski dalej aktualne... teraz to juz na pewno zlagodnialysmy...   a do tych pytan mozna dolozyc teraz jeszcze jedno: gdzie nasze piramidki??  |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | September 13th, 2006 at 04:13pm przydałoby się zrobić "Polskie Forum Strikes Back"... chociażby dlatego że nie miałam okazji być w pierwszym strike'u  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | September 14th, 2006 at 07:23am no przydaloby sie... ale wiekszosc by i tak nie byla zorientowana o co chodzi  nie mozemy powielac przeszlosci musimy znow wymyslec cos orginalnego  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | September 14th, 2006 at 09:27am <patrzy na datę z ostatniego posta sprzed reaktywacji O_O> - prawie rok O_O.... |