Author | Message |
---|
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 6th, 2005 at 05:35pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:no ba
P.S.  teraz w czwartki kończę o 11 
ja na 11 to sie wybieram do szkoły;/ to ma swoje "plusy dodatnie i plusy ujemne" ;P 
 racja. tylko ze do domu wracam na 18 raz w tygodniu można ;P
ja wracam tak 2 razy...raz koncze o 12 (  ) i 2 razy o 16...i co teraz? no to 2 x w tygodniu można
w zeszłym roku też wracałam tak 2 x tygodniowo  - tyle, ze ok. 19 
buuu...i kiedy ja mam sie dokształcac na nastepny dzień? kiedy wrócisz  ;P
kiedy wróce mam inne obowiazki...np musze was odwiedzić  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 6th, 2005 at 05:35pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:no ba
ja na 11 to sie wybieram do szkoły;/ to ma swoje "plusy dodatnie i plusy ujemne" ;P 
ja wracam tak 2 razy...raz koncze o 12 (  ) i 2 razy o 16...i co teraz? no to 2 x w tygodniu można
kiedy wróce mam inne obowiazki...np musze was odwiedzić  hał słit  ;P :* |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 6th, 2005 at 05:37pm Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:no ba
kiedy wróce mam inne obowiazki...np musze was odwiedzić  hał słit  ;P :*
wiem wiem...
dobra spadam (mam to we krwi). musze sie wyspać, by jutro isc do szkoły i kształcic sie na kogoś (prawnika?) narazie :* |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 6th, 2005 at 05:39pm słit drims złotko :* |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 6th, 2005 at 05:40pm draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:draska:Tunia:no ba
kiedy wróce mam inne obowiazki...np musze was odwiedzić  hał słit  ;P :*
wiem wiem...
dobra spadam (mam to we krwi). musze sie wyspać, by jutro isc do szkoły i kształcic sie na kogoś (prawnika?) narazie :* ciao baby (  - tak powiedział do mnie kolega O_o  ) !!! papapapa dobrnoc, też już idę, bo mi się oczy lepią ;P |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 6th, 2005 at 05:46pm ja tez juz spadam
dobranoc skarbie :* |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 7th, 2005 at 01:06pm czemu - czemu pytam nie ma tu jeszcze ZDANYCH dzisiejszych postow?  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 7th, 2005 at 01:32pm jak to nie ma? |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 7th, 2005 at 01:36pm |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 7th, 2005 at 03:24pm Eliseth:czemu - czemu pytam nie ma tu jeszcze ZDANYCH dzisiejszych postow?  yyyyyy a o co chodzi  ?? |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 7th, 2005 at 03:59pm Tunia:Eliseth:czemu - czemu pytam nie ma tu jeszcze ZDANYCH dzisiejszych postow?  yyyyyy a o co chodzi  ??
chodzi o to zeby nie wpaść dupą w błoto  (czyt. nie bierz ze mnie przykładu :/) |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 7th, 2005 at 04:06pm alexxx:Tunia:Eliseth:czemu - czemu pytam nie ma tu jeszcze ZDANYCH dzisiejszych postow?  yyyyyy a o co chodzi  ??
chodzi o to zeby nie wpaść dupą w błoto  (czyt. nie bierz ze mnie przykładu :/) pośliznęłaś się ;P ??
biedactwo :* |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 8th, 2005 at 04:40am Tunia:alexxx:Tunia:Eliseth:czemu - czemu pytam nie ma tu jeszcze ZDANYCH dzisiejszych postow?  yyyyyy a o co chodzi  ??
chodzi o to zeby nie wpaść dupą w błoto  (czyt. nie bierz ze mnie przykładu :/) pośliznęłaś się ;P ??
biedactwo :*
to taka metafora  ... cos jakbym dupą w błoto wpadła  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 8th, 2005 at 08:20am alexxx:Tunia:alexxx:Tunia:Eliseth:czemu - czemu pytam nie ma tu jeszcze ZDANYCH dzisiejszych postow?  yyyyyy a o co chodzi  ??
to taka metafora  ... cos jakbym dupą w błoto wpadła 
nie słyszałam jeszcze takiej metafory  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 8th, 2005 at 01:28pm Tunia:alexxx:Tunia:alexxx:Tunia:Eliseth:czemu - czemu pytam nie ma tu jeszcze ZDANYCH dzisiejszych postow?  yyyyyy a o co chodzi  ??
to taka metafora  ... cos jakbym dupą w błoto wpadła 
nie słyszałam jeszcze takiej metafory 
ja tez.....widac alexx walnela jak łysy warkoczem o beton  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 8th, 2005 at 01:35pm dokładnie tak  |
zielooona King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 2216 | October 13th, 2005 at 03:16pm |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 13th, 2005 at 04:10pm zielooona:
* to oglądasz czy nie oglądasz?
* a twoja mama slepa nie jest i na wackach sie zna  nie to co ty |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 13th, 2005 at 04:38pm zielooona: a kondom-bandzei vel. Latających Skórkach Po Bananach wspomniałaś  - wtedy naprawdę mogliby na Ciebie dziwnie patrzeć  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 9th, 2006 at 03:21pm dziś miałam pierwszy raz w tym półroczu ćwiczenia i już zapowiada się ciekawie - 1. z finansów publ. i pr. finansowego oraz 2. z prawa karnego i postępowania karnego. Pan od 1. to ogromny misiu, który ledwie mieści się w drzwiach  - ponoć ugodowy, ale robi wejściówki co tydzień, co nawet dobrze, bo przynajmniej zmuszę się do nauki, no ale za to pan od 2. to kompletny wymiatacz  - wygląda jakby był pijany, porusza się jakby był pijany i mówi jakby był pijany (to należy mu wybaczyć, bo biedak ma coś z błędnikiem i to nie jego wina...) - powiedział nam dziś, że nie uznawał, nie uznaje i nie będzie uznawał czegoś takiego, jak wejściówki, kartkówki, kolokwia i inne formy oceniania prac, bo wg niego jesteśmy studentami i to nam ma zależeć na nauce, a nie jemu  . Pod koniec powiedział coś w stylu: "No to ogarnirmy to prawo karne tak z lotu ptaka... Pytanie tylko czyjego..."  . Oj fajnie na razie  |