Author | Message |
---|
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 29th, 2005 at 09:58am Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth: a to juz wiem  słodki Johnny... ja wiedzialam ze tunia cos do johny'ego ale ze juz maz?  no ja tez tak...i bez nas wesele? zet specjalnie na lidzie czeka a ty bez nas?  "mąż" napisałam w przenośni  . Jesteśmy już ze sobą tak zżyci, że ślub będzie tylko formalnością  a kiedy zamierzacie tej formalnosci dopelnic?  się jeszcze zastanawiamy  aha  ale nie zapomnijcie nam o tym powiedziec  jakże byśmy śmieli  z wami nigdy nic nie wiadomo  z moim Johnny'm?!?!?! no jakże to tak  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 29th, 2005 at 10:00am Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth: a to juz wiem  słodki Johnny... ja wiedzialam ze tunia cos do johny'ego ale ze juz maz?  no ja tez tak...i bez nas wesele? zet specjalnie na lidzie czeka a ty bez nas?  "mąż" napisałam w przenośni  . Jesteśmy już ze sobą tak zżyci, że ślub będzie tylko formalnością  a kiedy zamierzacie tej formalnosci dopelnic?  się jeszcze zastanawiamy  aha  ale nie zapomnijcie nam o tym powiedziec  jakże byśmy śmieli  z wami nigdy nic nie wiadomo  z moim Johnny'm?!?!?! no jakże to tak  wlasnie tak  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 29th, 2005 at 10:00am Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth: a to juz wiem  słodki Johnny... ja wiedzialam ze tunia cos do johny'ego ale ze juz maz?  no ja tez tak...i bez nas wesele? zet specjalnie na lidzie czeka a ty bez nas?  "mąż" napisałam w przenośni  . Jesteśmy już ze sobą tak zżyci, że ślub będzie tylko formalnością  a kiedy zamierzacie tej formalnosci dopelnic?  się jeszcze zastanawiamy  aha  ale nie zapomnijcie nam o tym powiedziec  jakże byśmy śmieli  z wami nigdy nic nie wiadomo  z moim Johnny'm?!?!?! no jakże to tak  wlasnie tak  oh well  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 29th, 2005 at 10:02am <psuje piramidke> sasasa |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 29th, 2005 at 10:04am  ale mój opis, który miał na celu uświadomienie Draski, kto jest moim"mężem", się wydłużył ;P |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 29th, 2005 at 10:06am wole nie wiedziec jakby wygladal jakbym nie zniszczyla piramidki  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 29th, 2005 at 10:08am  *powołuje do życia*
Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth: a to juz wiem  słodki Johnny... ja wiedzialam ze tunia cos do johny'ego ale ze juz maz?  no ja tez tak...i bez nas wesele? zet specjalnie na lidzie czeka a ty bez nas?  "mąż" napisałam w przenośni  . Jesteśmy już ze sobą tak zżyci, że ślub będzie tylko formalnością  a kiedy zamierzacie tej formalnosci dopelnic?  się jeszcze zastanawiamy  aha  ale nie zapomnijcie nam o tym powiedziec  jakże byśmy śmieli  z wami nigdy nic nie wiadomo  z moim Johnny'm?!?!?! no jakże to tak  wlasnie tak  oh well  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 29th, 2005 at 10:10am Tunia:  *powołuje do życia*
Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth: a to juz wiem  słodki Johnny... ja wiedzialam ze tunia cos do johny'ego ale ze juz maz?  no ja tez tak...i bez nas wesele? zet specjalnie na lidzie czeka a ty bez nas?  "mąż" napisałam w przenośni  . Jesteśmy już ze sobą tak zżyci, że ślub będzie tylko formalnością  a kiedy zamierzacie tej formalnosci dopelnic?  się jeszcze zastanawiamy  aha  ale nie zapomnijcie nam o tym powiedziec  jakże byśmy śmieli  z wami nigdy nic nie wiadomo  z moim Johnny'm?!?!?! no jakże to tak  wlasnie tak  oh well  pomaga |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 29th, 2005 at 10:10am bebe draska:Tunia:  *powołuje do życia*
Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth: a to juz wiem  słodki Johnny... ja wiedzialam ze tunia cos do johny'ego ale ze juz maz?  no ja tez tak...i bez nas wesele? zet specjalnie na lidzie czeka a ty bez nas?  "mąż" napisałam w przenośni  . Jesteśmy już ze sobą tak zżyci, że ślub będzie tylko formalnością  a kiedy zamierzacie tej formalnosci dopelnic?  się jeszcze zastanawiamy  aha  ale nie zapomnijcie nam o tym powiedziec  jakże byśmy śmieli  z wami nigdy nic nie wiadomo  z moim Johnny'm?!?!?! no jakże to tak  wlasnie tak  oh well  pomaga łał ale długi O_O  |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 29th, 2005 at 10:11am Tunia:bebe draska:Tunia:  *powołuje do życia*
Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth: a to juz wiem  słodki Johnny... ja wiedzialam ze tunia cos do johny'ego ale ze juz maz?  no ja tez tak...i bez nas wesele? zet specjalnie na lidzie czeka a ty bez nas?  "mąż" napisałam w przenośni  . Jesteśmy już ze sobą tak zżyci, że ślub będzie tylko formalnością  a kiedy zamierzacie tej formalnosci dopelnic?  się jeszcze zastanawiamy  aha  ale nie zapomnijcie nam o tym powiedziec  jakże byśmy śmieli  z wami nigdy nic nie wiadomo  z moim Johnny'm?!?!?! no jakże to tak  wlasnie tak  oh well  pomaga łał ale długi O_O 
dirrrrrrrty  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 29th, 2005 at 10:12am bebe draska:Tunia:  *powołuje do życia*
Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth: a to juz wiem  słodki Johnny... ja wiedzialam ze tunia cos do johny'ego ale ze juz maz?  no ja tez tak...i bez nas wesele? zet specjalnie na lidzie czeka a ty bez nas?  "mąż" napisałam w przenośni  . Jesteśmy już ze sobą tak zżyci, że ślub będzie tylko formalnością  a kiedy zamierzacie tej formalnosci dopelnic?  się jeszcze zastanawiamy  aha  ale nie zapomnijcie nam o tym powiedziec  jakże byśmy śmieli  z wami nigdy nic nie wiadomo  z moim Johnny'm?!?!?! no jakże to tak  wlasnie tak  oh well  pomaga ale my jednak wsyztkie glupie jestesmy  piramidka sie podniacac  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 29th, 2005 at 10:14am |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 29th, 2005 at 10:15am Eliseth:bebe draska:Tunia:  *powołuje do życia*
Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth: a to juz wiem  słodki Johnny... ja wiedzialam ze tunia cos do johny'ego ale ze juz maz?  no ja tez tak...i bez nas wesele? zet specjalnie na lidzie czeka a ty bez nas?  "mąż" napisałam w przenośni  . Jesteśmy już ze sobą tak zżyci, że ślub będzie tylko formalnością  a kiedy zamierzacie tej formalnosci dopelnic?  się jeszcze zastanawiamy  aha  ale nie zapomnijcie nam o tym powiedziec  jakże byśmy śmieli  z wami nigdy nic nie wiadomo  z moim Johnny'm?!?!?! no jakże to tak  wlasnie tak  oh well  pomaga ale my jednak wsyztkie glupie jestesmy  piramidka sie podniacac  kazda okazja dobra  |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 29th, 2005 at 10:17am draska:Eliseth:bebe draska:Tunia:  *powołuje do życia*
Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth: a to juz wiem  słodki Johnny... ja wiedzialam ze tunia cos do johny'ego ale ze juz maz?  no ja tez tak...i bez nas wesele? zet specjalnie na lidzie czeka a ty bez nas?  "mąż" napisałam w przenośni  . Jesteśmy już ze sobą tak zżyci, że ślub będzie tylko formalnością  a kiedy zamierzacie tej formalnosci dopelnic?  się jeszcze zastanawiamy  aha  ale nie zapomnijcie nam o tym powiedziec  jakże byśmy śmieli  z wami nigdy nic nie wiadomo  z moim Johnny'm?!?!?! no jakże to tak  wlasnie tak  oh well  pomaga ale my jednak wsyztkie glupie jestesmy  piramidka sie podniacac  kazda okazja dobra  draska ty powinnas miec zakaz podniecania  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 29th, 2005 at 10:18am Eliseth:draska:Eliseth:bebe draska:Tunia:  *powołuje do życia*
Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:Tunia:Eliseth:draska:Eliseth:draska:Eliseth: a to juz wiem  słodki Johnny... ja wiedzialam ze tunia cos do johny'ego ale ze juz maz?  no ja tez tak...i bez nas wesele? zet specjalnie na lidzie czeka a ty bez nas?  "mąż" napisałam w przenośni  . Jesteśmy już ze sobą tak zżyci, że ślub będzie tylko formalnością  a kiedy zamierzacie tej formalnosci dopelnic?  się jeszcze zastanawiamy  aha  ale nie zapomnijcie nam o tym powiedziec  jakże byśmy śmieli  z wami nigdy nic nie wiadomo  z moim Johnny'm?!?!?! no jakże to tak  wlasnie tak  oh well  pomaga ale my jednak wsyztkie glupie jestesmy  piramidka sie podniacac  kazda okazja dobra  draska ty powinnas miec zakaz podniecania  to rzecz bez której nie przezyłabym na tym swiecie |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 29th, 2005 at 10:19am Tunia:
wow....przyznam sie ze nie czytalam tej piramidki wczesniej.......ale ta historyjka o dzonim jest swietna tunia......widac znasz swietnie historie mojego  faceta |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | October 29th, 2005 at 07:03pm porandojin:Tunia:
wow....przyznam sie ze nie czytalam tej piramidki wczesniej.......ale ta historyjka o dzonim jest swietna tunia......widac znasz swietnie historie mojego  faceta och dziękuję ;P
P.S. Twojego?!?!?!  |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 30th, 2005 at 07:27am o kurna
psuuuje  |
Bad Boy Basket Case
 Age: 35 Gender: Male Posts: 19056 | October 30th, 2005 at 07:32am i bardzo dobrze, bo zaraz znowu by były jakies problemy ze strona |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | November 5th, 2005 at 08:56am nowe wcielenie dzony http://img.photobucket.com/albums/v608/jar-of-urine/Halloween/e17e3221.jpg  |