Author | Message |
---|
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 15th, 2005 at 12:36pm to tytuł filmu  na prawde polecam go obejrzeć ... a topik z okazju Jesus of Suburbia załozyłam, ale mozemy ty pisać o filmach które warto zobaczyc
http://www.imdb.com/title/tt0086589/ co tu więcej pisac polecam  widziałam go juz dawno a całkiem niedawno chętnie go sobie przypomniałam |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | October 15th, 2005 at 12:39pm niech wiec ten topic bedzie przeznaczony dla filmow
nie widzialam ale poszukam na mulu moze za kilka lat sie sciagnie...  |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 15th, 2005 at 12:40pm ja z torrentów korzystam  BitComet rulezzzzzzzzz  mam go po angolsku po polsku niełatwo chyba bedzie zdobyć  |
yeahdude King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | October 15th, 2005 at 12:43pm jak tak to niech mi ktos powie czy lords of dogtown byl/bedzie w polsce |
porandojin King For A Couple Of Days
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 15th, 2005 at 12:48pm yeahdude:jak tak to niech mi ktos powie czy lords of dogtown byl/bedzie w polsce
w polsce jeszcze go nie bylo i jak narazie jest cisza (jesli nie w kinie to moze na dvd bedzie) |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | October 15th, 2005 at 12:50pm jessssus!! dlaczego oni mi to robia?! *cries* ja naprawde chce zobaczyc te film! |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 15th, 2005 at 12:51pm goraco polecam STRAZ NOCNA (Night Watch)............wlasnie do polskich kin zawital..........jest to juz kultowy film o walce dobra ze zlem (fantasy, horror, dramat). i niech was nie odstraszy fakt ze to rosyjskie dzielo...........naprawde, film z wyzszej polki. |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 15th, 2005 at 12:53pm porandojin:goraco polecam STRAZ NOCNA (Night Watch)............wlasnie do polskich kin zawital..........jest to juz kultowy film o walce dobra ze zlem (fantasy, horror, dramat). i niech was nie odstraszy fakt ze to rosyjskie dzielo...........naprawde, film z wyzszej polki.
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=20057<--- mozna poczytac o filmie |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 15th, 2005 at 12:55pm yeahdude:jessssus!! dlaczego oni mi to robia?! *cries* ja naprawde chce zobaczyc te film!
pozostaje internet  |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | October 15th, 2005 at 12:55pm nightwatch jest swietny!!!!! wodzilam... pierwsza polowe po druga mi sie popsula ( plyta z podziemia plytowego ). Wszystko czego dotkne sie psuje. Az trudno uwierzyc ze to rosyjski film |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 15th, 2005 at 01:20pm yeahdude:nightwatch jest swietny!!!!! wodzilam... pierwsza polowe po druga mi sie popsula ( plyta z podziemia plytowego ). Wszystko czego dotkne sie psuje. Az trudno uwierzyc ze to rosyjski film
idz do kina!!!!! obejrzyj tej film w taki sposob na jaki zasluguje!!  |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 15th, 2005 at 01:22pm z 'klasykow' lat osiemdziesiatych trza zobaczyc BREAKFAST CLUB. najlepszy film w historii kina o nastolatkach i moj osobisty ulubieniec
kocham ten topic 
dziekuje alexxx :* |
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | October 15th, 2005 at 01:28pm to ja poszukam ten z 80 lat
EDIT: juz go sciagam  ... ale tytuł wydaje mi sie znajomy hmmm |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | October 15th, 2005 at 01:43pm porandojin:yeahdude:nightwatch jest swietny!!!!! wodzilam... pierwsza polowe po druga mi sie popsula ( plyta z podziemia plytowego ). Wszystko czego dotkne sie psuje. Az trudno uwierzyc ze to rosyjski film
idz do kina!!!!! obejrzyj tej film w taki sposob na jaki zasluguje!! 
kino to ja mam w domu
ale i tak pojde do wiekszego |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 15th, 2005 at 01:44pm alexxx:to ja poszukam ten z 80 lat
EDIT: juz go sciagam  ... ale tytuł wydaje mi sie znajomy hmmm
wydaje mi sie ze kazdy widzial ten film w swoim zyciu tylko nie jest tego swiadom poniewaz w polsce on ma beznadiejny tytul |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 15th, 2005 at 01:47pm tzn mial on pelno tytulow w polskiej wersji (beznadziejnych).....wiec najlepiej zostac przy breakfast club  |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | October 15th, 2005 at 01:48pm breakfast club... ja to znam, jak to sie nazywalo w naszej sucky poland |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 15th, 2005 at 01:49pm yeahdude:breakfast club... ja to znam, jak to sie nazywalo w naszej sucky poland
klub winowajcow.......albo skazani na szkole  |
 Age: - Gender: - Posts: 2307 | October 15th, 2005 at 01:53pm eee o_0... no dobra to ja sprawdze jakos inaczej, na pewno to gdzies slyszalam |
 Age: - Gender: - Posts: 2264 | October 15th, 2005 at 03:28pm |