Author | Message |
---|
Lunchbox King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | October 17th, 2005 at 02:32pm gd-obsessed:Lunchbox:gd-obsessed:Lunchbox:psihopatkinje
(ma zezam se, al ono, meni preveč na strmeka sliči pa fakat nemrem slinit za njim  )
Ma meni nije tolka sličnost, jer da mi liči na strmeka...(ne želim nikog povrijediti...al on nije moj tip)...ne bih tolko slinila za njim (ne znam kaj je mirta vidjela u njemu 
to kaj je bil glavna faca u kvartu
(a to je postal zato kaj je zgodan, al i zato kaj je šarmer, mislim, ono, ja se ne palim na njega, al kaj je, je. moraš priznat da se svi uvjek osječaju super u njegovom društvu jer je prema svima uvjek nasmješen i nije bahat  al u zadnje vrjeme se malo iskvaril  )
anyway, ovaj lik kaj glumi St. Jimmyja tolko drukčije zgleda u stvarnosti da je to bolesno  al bolji je u spotu 
Naravno, sa šminkom i gelom- potpuno drugačija osoba. Zamisli da u spotu izgleda onako kako izgleda u stvarnosti... bljak
A Strmek...ma dobar je on...al meni nije zgodan(ok, bio je u 6 ili 7 razredu,ali kasnije NE!!!). ja ga ni ne znam osobno,samo iz viđenja, sigurno on mene zna samo iz osnovne, tak da...ne mogu previše govoriti o njemu.
je, je, prije je bil zgodan a sad se fura na beskućnika 
al da ovaj iz spota zgleda ko u stvarnosti...pa Tre bi ga jajcima gađal  |
Tihana King For A Couple Of Days
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 21st, 2005 at 05:06pm ma jos je super
st jimmy je super! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 24th, 2005 at 02:58pm ova tema je zbilja umrla... |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 25th, 2005 at 01:27pm NE MOGU NIGDJE NAĆ 9MIN VERZIJU JOSA!!
DAL NETKO ZNA GDJE TO MOGU NAĆ, PROBALA SAM SVE STRANICE KOJE SU LJUDI POSTALI NO NEMOGU NAĆ!!!!
HOĆU VIDJET TU VERZIJU!!! |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 25th, 2005 at 02:30pm princessinaleatherthang:NE MOGU NIGDJE NAĆ 9MIN VERZIJU JOSA!!
DAL NETKO ZNA GDJE TO MOGU NAĆ, PROBALA SAM SVE STRANICE KOJE SU LJUDI POSTALI NO NEMOGU NAĆ!!!!
HOĆU VIDJET TU VERZIJU!!!
Najbolj pričekaj 14 min. verziju  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 25th, 2005 at 02:31pm |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 25th, 2005 at 02:37pm gd-obsessed:
gd jaknom?  |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 25th, 2005 at 02:45pm princessinaleatherthang:gd-obsessed:
gd jaknom? 
tako je...ta cura je imala jaknu sa heart grenade s prednje str., ak je moj brat to primjetio, onda je stvarno bila velika slika...  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 25th, 2005 at 02:58pm SKINULA SAM SI 9MIN VERZIJU!! KAK JE SUPER!!
PRIKAZUJE KAK SE DOGIRAJU I DLAN JOSU DOK GA REŽE SA BRITVICOM I JOŠ PUNO SUPER STVARI!!
SUUUUUPER! |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 25th, 2005 at 03:14pm |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | October 25th, 2005 at 04:01pm gd-obsessed:
DA to sam bila ja  bila sam s jednom frendicom jer sam čekala jednu drugu frendicu  (onu s kovrčavom kosom) jaknu sam kupila v green day dućanu sa sajta  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 25th, 2005 at 04:03pm Lunchbox:gd-obsessed:
DA to sam bila ja  bila sam s jednom frendicom jer sam čekala jednu drugu frendicu  (onu s kovrčavom kosom) jaknu sam kupila v green day dućanu sa sajta 
fakat? kolko si ju platila, kad si kupila?
napiši sve! |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 25th, 2005 at 04:03pm |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | October 25th, 2005 at 04:04pm princessinaleatherthang:Lunchbox:gd-obsessed:
DA to sam bila ja  bila sam s jednom frendicom jer sam čekala jednu drugu frendicu  (onu s kovrčavom kosom) jaknu sam kupila v green day dućanu sa sajta 
napiši sve!
ne sječam se točno jer sam uzela još neke stvari.
al znam da platiš poštarinu I NAŠA ĐUBRAD TI NAPLATI MASNU CARINU  |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 25th, 2005 at 04:05pm Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:gd-obsessed:
napiši sve!
al znam da platiš poštarinu I NAŠA ĐUBRAD TI NAPLATI MASNU CARINU 
na koju str si išla, sad sam bila na greenday.com i tam na store al nemogu nać... |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 25th, 2005 at 04:06pm |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | October 25th, 2005 at 04:09pm princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:gd-obsessed:
napiši sve!
na koju str si išla, sad sam bila na greenday.com i tam na store al nemogu nać...
http://www.cinderblock.com/wc.dll?WebStore~RViewItem~GD~GD-213~SID=05102513142747667234 |
 Age: 36 Gender: Female Posts: 3263 | October 25th, 2005 at 04:10pm Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:gd-obsessed:
napiši sve!
na koju str si išla, sad sam bila na greenday.com i tam na store al nemogu nać...
http://www.cinderblock.com/wc.dll?WebStore~RViewItem~GD~GD-213~SID=05102513142747667234
omg  , tak je super, tak sam ljubomorna!
ja samo imam majicu...
 |
gd-obsessed Jackass
 Age: 36 Gender: Female Posts: 1172 | October 25th, 2005 at 04:14pm *so jealous* Želim to!!!!!!!!!!
Čuvaj se mene i princess ak nas sretneš s tom jaknom u gradu...  |
 Age: 34 Gender: Female Posts: 3180 | October 25th, 2005 at 04:16pm princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:princessinaleatherthang:Lunchbox:gd-obsessed:
napiši sve!
http://www.cinderblock.com/wc.dll?WebStore~RViewItem~GD~GD-213~SID=05102513142747667234
omg  , tak je super, tak sam ljubomorna!
ja samo imam majicu...

no no, ne biti ljubomorna  ma itak ja nemam onak ljubičaste starke a ti imaš vjerojatno isto imaš nekaj samo svoje kaj mi nemamo  |