Author | Message |
---|
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | April 18th, 2007 at 05:00pm chce dostać porządnego kopa i motywację |
banan Falling In Love With The Board
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | April 19th, 2007 at 09:56am chcę więcej wiary w siebie |
no co? Falling In Love With The Board
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | April 19th, 2007 at 02:39pm chcę kogoś poznać... |
alexxx King For A Couple Of Days
 Age: 41 Gender: Female Posts: 4885 | April 19th, 2007 at 05:00pm sie wyspac w koncu |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | April 20th, 2007 at 07:08am No Username:chcę kogoś poznać... ja też ja też....  <---moja koleżanka siedziała koło mnie i koniecznie chciała to tu umieścić  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | April 20th, 2007 at 10:26am *Hysteria is with PANIC!*:No Username:chcę kogoś poznać... ja też ja też.... ale chyba mnie nie zrozumiałaś... miałam raczej na myśli: chcę iść już do liceum i poznać nowych ludzi (to był taki skrót myślowy  ) |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | April 20th, 2007 at 10:41am a ja poszłam do liceum nie znając nikogo z mojej nowej klasy heh
też się tak śpieszyłam to liceum. i sądziłam, ze nigdy nie zatęsknię za gimnazjum. oczywiście myliłam się  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | April 20th, 2007 at 10:53am ja wiem że będę tęsknić za moją klasą z gim, ale mam już dość bycia w klasie tylko z dziewczynami  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | April 20th, 2007 at 11:00am ja tęsknie tylko za paroma osobami  miałam okropną klase. teraz wedle powszechnej opini mam najfajnieszą klase w naszym roczniku. i ja to popieram ;D
w gimnazjum to mialam rownowage pomiedzy chłopcami i dziewczynami. teraz chłopakow jest zdecydowanie mniej ;p |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | April 20th, 2007 at 11:15am no w sumie też nie będę tęsknić dosłownie za wszystkimi, ale mam nadzieje że nie stracę kontaktu z niektóymi |
I'mComing.BeScared. King For A Couple Of Days
 Age: 33 Gender: Female Posts: 2686 | April 20th, 2007 at 11:29am no ja WŁAŚNIE TO miałam na myśli .... mniejsza z tym dlaczego. |
whateveryasay King For A Couple Of Days
 Age: 34 Gender: Female Posts: 4313 | April 20th, 2007 at 03:01pm ja nie tęsknie za moją klasą z gimnazjum, wyłączając z tego dokładnie 2,5 osoby 
moja obecna licealna klasa jest najlepsza na świecie i nie zamieniłabym jej na żadną inną  |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | April 20th, 2007 at 03:24pm ja już nawet klasy z gimn. nie pamiętam dokładnie ;P Z kilkoma osobami utrzymuje kontakt a z niektórymi już nawet na 'cześć' nie jestem ; ) co do teraz, to jeszcze kilka miesięcy temu powiedziałabym 'najlepsza klasa, najbardziej zgrana' , ale niestety kilka dziewczynek zrobiło sobie kółko wzajemnej adoracji i makijażu noi po zgraniu  za rok i tak każdy pójdzie w swoją stronę
chce już bilety na Pohode
noi tradycyjnie - wakacje ; P |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | April 20th, 2007 at 04:03pm chcę kubek z Krecikiem  |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | April 20th, 2007 at 04:14pm whateveryasay:moja obecna licealna klasa jest najlepsza na świecie i nie zamieniłabym jej na żadną inną 
to samo odczucie
lidocaine:niestety kilka dziewczynek zrobiło sobie kółko wzajemnej adoracji i makijażu noi po zgraniu  za rok i tak każdy pójdzie w swoją stronę 
w mojej klasie właśnie najbardziej lubię to, że nie mam plastików ;p
(mam jedynie jedną boską Pamcię o barokowych kształtach, która uważa, że jest ponętna ale w każdej klasie musi byc ktoś z kogo można się ponabijac (tak jestem wredna  ) |
lidocaine Falling In Love With The Board
 Age: 36 Gender: Female Posts: 8459 | April 20th, 2007 at 04:55pm w naszej szkole to ogólnie takich 'prawdziwych plastików' [  ] nie ma - na szczęście najwięcej 'rushu' [ tzn. o takim zachowaniu ] wylądowało w innej placówce oświaty ; ) u nas jest za to kilka takich co pozornie 'rockmenki' ale zrobienia tapetQi na godz. wych. sobie nie odmówią ; p noi te piekne piski  3 'mhroki' + 1 'minirush' = mieszanka wybuchowa  |
Tunia Basket Case
 Age: 39 Gender: Female Posts: 19853 | April 20th, 2007 at 05:36pm Ms Mysterious:*Hysteria is with PANIC!*:No Username:chcę kogoś poznać... ja też ja też.... ale chyba mnie nie zrozumiałaś... miałam raczej na myśli: chcę iść już do liceum i poznać nowych ludzi (to był taki skrót myślowy  ) w dzisiejszych czasach niebezpiecznie jest używać słów "skrót myślowy" ;p...
a ja na początku tęskniłam za klasą z podstwówki (gim mnie ominęło  ), a klasy z LO jakoś (z paroma wyjątkami) mi nie brakło nigdy  |
 Age: - Gender: Female Posts: 5078 | April 21st, 2007 at 04:19am Tunia:Ms Mysterious:*Hysteria is with PANIC!*:No Username:chcę kogoś poznać... ja też ja też.... ale chyba mnie nie zrozumiałaś... miałam raczej na myśli: chcę iść już do liceum i poznać nowych ludzi (to był taki skrót myślowy  ) w dzisiejszych czasach niebezpiecznie jest używać słów "skrót myślowy" ;p...
a ja na początku tęskniłam za klasą z podstwówki (gim mnie ominęło  ), a klasy z LO jakoś (z paroma wyjątkami) mi nie brakło nigdy  no wiesz, przecież to takie modne ostatnio w sejmowych kuluarach xP |
Eliseth Addict
 Age: 35 Gender: Female Posts: 14882 | April 21st, 2007 at 05:05am ja mialam beznadziejna klase w gimnazjum, w lo niestety niewiele lepsza  no ale mowi sie trudno... w najlepszym przydpaku w przyszlym roku nas zostanie w klasie 25 osob |
 Age: 35 Gender: Female Posts: 6721 | April 21st, 2007 at 05:14am ja mam 35 osób i jakoś nie zapowiada się na to, żeby ktoś odpadł. Przynajmniej każdy ma mniejsze ryzyko zapytania ze względu na dużą liczbę osób w klasie ;p |